én is pl azért jövök ide bandázni, mert nemsokára cbr tulaj leszek, és biztos lesznek olyan kérdéseim amiben ti tapasztaltabbak vagytok mint én vagy bárki más.
Arról nem is bmeszélve , hogy legalább van élet, téma ezen a fórumon. Valamelyik nap néztem a Kawa 636 fórumot utólsó oldal legalján lévő bejegyzést március végén vagy április elején írták az sem túl jó szerintem.
Szerintem sem zavaró. Akinek nem tetszik átugorja nem ír rá semmit. Mindig vannak és lesznek is új belépők akik ugye nem tudhatnak mindent. Visszakeresés nehéz. Mikor mi voltunk újak nekünk is jól jöttek a válaszok , tanácsok.
Igazából miért zavarnak titeket a hasonló kérdések?
Minden fórumon ugyanazt kérdezik vissza-visszatérően, nem is lehet rendesen keresni, tehát csak ez marad.
GS fórumon, ha van kedvem válaszolok, ha nincs átpörgetem... ok, hogy neked valami evidencia, de lehet neki ez fontos és fogalma nincs honnan kérjen segítséget. Szvsz. nem gáz, ha kérdeznek, én meg szeretem olvasni a véleményeteket, hátha picit többet fogok érteni.
Uff.
A másik kedvencem még, a valami csörög a motorban egy bizonyos fordulaton. Aztán amikor kiderül, hogy a vez.lánc, akkor jön, hogy kell-e láncot is cserélni vagy elég a feszítőt és melyik mibe kerül...
Mit kell az olajon annyit rugózni szinte 8 éve ugyan azt használom motul 5100 10w40 sosem volt gondom az olajjal egy motornál sem és azt is bírták ha téptem a gépek száját.
egy normális fórum motor kéne basszus....meg egy tetves hozzászólás szerkesztés gomb....egyszer megcsinálták azóta nem nagyon látom hogy történne bármi fejlődés :S sajnos
Igazából miért zavarnak titeket a hasonló kérdések?
Minden fórumon ugyanazt kérdezik vissza-visszatérően, nem is lehet rendesen keresni, tehát csak ez marad.
GS fórumon, ha van kedvem válaszolok, ha nincs átpörgetem... ok, hogy neked valami evidencia, de lehet neki ez fontos és fogalma nincs honnan kérjen segítséget. Szvsz. nem gáz, ha kérdeznek, én meg szeretem olvasni a véleményeteket, hátha picit többet fogok érteni.
Uff.
a gumis részt én már várom
szerintem kevesen is vannak meg szarna is bele. megy a fórum magától címszó alatt.
szerintem csak a cikkeket írják