Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia. köszönöm szépen :-) svédben vagyok, juni elején megyek haza es veszek is akksit. köszi a segítseget!
Csak mert még nem vetted észre, hogy nem visszaint, hanem mutogat hogy kapcsold le a xenont, mert megvakult
Meg lehet nézni a forma 1et ahol megölnék egymást. meg egy moto gp-t ahol meg gratuláció, ölelkezés van.

de a legjobb amijor a rendőr motorosnak intek és visszaint. :-)
A hondában is kapsz daradra idomcsavart, én is vettem már egyet. Szerintem 7-800 körül volt. A műanyag bolhából viszont 500-ból vettem egy marékkal.
Ha megnézed az előzményt nem neked szólt az üzenet hanem lánglovagnak,de én nem rég rendeltem pl lámpa csavart a hondától cegléd honda ts integráltól darabokban is adtak csavart
Lehet félrenyomtad nem tom, de ha nekem szántad akkor köszönöm, igazából 1 db csavar kell csak, csak gondolom egy darabot nem ad el senki ezért írtam egész oldalt!
Ha a Hondánál lehet rendelni egy darabot is az jó nekem,azt hittem hogy ott csak szettben van, mert azt gondoltam hogy drága...
Üdv!

Yoshimura TRS Tri-Oval slip-on dobomhoz keresek sport leömlőket! Rendszert akarok varázsolni belőle...
Ha "gyári" az mind aranyáron van nekem kellet volna műanyag bolha darabját 850Ft ért akarta adni a honda,így szereztem máshonnan 125Ft/darab áron
Csak az út minőség jó lett vna :(
Helló!

Az oldal idomok csavarjai is megvannak? Nekem arra volna szükségem :) Megoldható? Köszi

Angikanak gratula, jó választás :)
Sziasztok !
Első teleszkóp porvédőt szeretnék vásárolni Budapesten.
Hol tudnám eszt megtenni?
Előre is köszönöm.
Szia, én is gratulálok!
Nekem az Autómban a Banner 7 évig húzta, ami bőven túl van az elvárhatón.
A Yuasát is merem ajánlani, de ha nem nagy a különbség, legyen banner.
MOst nem tudom éppen hol vagy, de ha itthon, akkor én legutóbb itt vettem aksit:
http://www.olcsoakku.hu/?lap=Y...
Sziasztok!
Először is gratulálni szeretnék Angikának az új szerzeményhez már régóta olvasom a fórumot... én is tavaly nyár végén lettem a tulajdonosa egy 2000 es F4 nek de a hatás azóta is tart... :)
Remélem sok szép km et bele tudok majd tekerni...
Nagyon tetszik ez az összetartás ami itt a fórumon megy meg minden. Szomorú, h csak a motoros közösségekben látni ilyet.
Széles utat mindenkinek! Jah meg óccó benzint!
Üdv nektek :
Dávid voltam Győr mellől ;)
Angika szép a gép, grat hozzá elhiszem, hogy fülig ér a szád.

Aksiból felesleges megvenni a gyárit arany áron adják!
Szia kérnék egy kis segítséget :)
Tudsz valamerre a határhoz közel jól motorozható szerpentines utat?
Itt lakunk Ártánd mellett és közelebb lenne mintha felmennénk a hegyekbe....
Üdv: Zoli
Azért mondom ,hogy rengeteg CBR-es volt fent
Én csak egyedül mentem oda de 3-an jöttünk el...:)
Ti voltatok Lillafüreden akik nem találtak parkolót egy darabig a kajáldáknál
Üdv!
Most bontok egy f4-et,mi kellene hozzá?
Hali

Jól látom hogy a fékpedál teljesen sérülésmentes? Mennyit kérnél érte?
Üdv!
F4 minden alkatrésze eladó/idomok is megvannak,lámpa,plexi is/,lehetőleg telón érdeklődjetek,bontós áraknál jóval olcsóbban! 30 259-05-47
Gratulálok :)
Jól áll!
És viszed is ki az országból?
Vag valamit félreértettem...
Sok boldog km-t kívánok!
Szerintem a yuasa akumulátorok is jók
Szólj ha kell valami

brembot csak autóhoz tudok. de nissin az van. (eddig volt)