Ráadásul tavaly rendeltem motorhoz komplett idom csavar szettet amiben benne vannak a műanyag bolhák is és mind vastag nem jó az idomba,csak a két idom alatti bolha jó méretű,lapon azt írták 5,6mm a bolha lemértem meg kiderült 6,2mm ekkora faszságot
Nekem is megfelelne,de már ez van a szállítási díj ami borsos,a honda hivatalos cég és ők pl el tudták küldeni levélben,ezek meg csak csomagban küldenek ami drága
Nem tudom vajon minden autósboltban van e mert itt túrkevén nem volt és azt mondták nem is tudnak segíteni,viszont akkor spórolás helyett megint túlfizettem ezzel van ki a tököm
Ez neked nem lesz közel.. Itthon, Komáromban bementem az első autósboltba amit megláttam, vettem 6db nagy 8mm-es patentet, meg a motorhoz 8 vagy 10db (ilyesmi, ha túltolod a csapot akkor kiold) 6mm-est, összesen 1200 körül fizettem.
Melyik autós boltban vetted 500ft ért egy marékkal én most olyan helyről vettem ami szintén autós meg minden cucc tehát olcsóbb de 500ft ért mégsem kapok egy marékkal csak vagy 4db ot
Köszönöm a segítséget, már folyamatban is van az ügy, délutánra meg is lesz a csavar ;)
Külföldön biztos több pénz van a permetezésre, mert ott fele ennyi bogár nincs, itt nem lehet egy lightos kört se menni hogy ne legyen tiszta bogár a motor, a bukó meg a ruha.....fú de utálom
Illa berek, nádak, erek...
Külföldön biztos több pénz van a permetezésre, mert ott fele ennyi bogár nincs, itt nem lehet egy lightos kört se menni hogy ne legyen tiszta bogár a motor, a bukó meg a ruha.....fú de utálom
Észrevettétek, hogy mennyi bogár lett?
Ne a xenon erre is megoldás. Refivel szétégeti őket amire a közelembe érnének