Így ja.....................de a párnak se venném az itteni készletből.
Csak ha muszáj.
Ugyanaz a ramaty kör forog használtkézen egyre rosszabb állapotban felhígítva némi külföldi törött-helyrekendácsolt frissítéssel.
jaa neeem , én sem mennék, én a páromét veszem meg, ő meg igy egy másikat :) mi amugy is megyünk haza 3 hétre, nem motor miatt! csak akkor már megejtjük a vásárlást. Érti?
Megígértem neki, hogy a lehető legnagyobb problémát fogom okozni neki ha nem kapja meg az ügyfelem a versenymotorjához a speciális alkatrészeket. Amire szüksége van mert szombaton verseny.
És ha nem tud elindulni akkor probléma lesz.
meg ugye mondtam, hogy külön fizetek azért, hogy másnapra ott legyen a csomag. És ez SOS rendelés volt.
Marika nem adta meg az Attila számát mert nem lehet vezetés közben zavarni. Fél óra múlva újra hívom.
Hát én tegnap telefonáltam a biztosítós fószernek ma már itt volt a zöld papír gondolom a csekk meg a jövőhéten,és ha elindulok a motorral még csekk nélkül de ez a zöld lap nálam van úgy az jó vagy várjam meg a csekket?
Hogy megvolt sértődve, hogy felhívtam.
szegény ügyfél várja a racsing alkatrészt. Attila meg a presszóban jampizik.
Csak ha muszáj.
Ugyanaz a ramaty kör forog használtkézen egyre rosszabb állapotban felhígítva némi külföldi törött-helyrekendácsolt frissítéssel.
Mivel újat lassan 4 éve irtó keveset vesznek.
Ha vatta új a kiszemelt akkor nemszóltam.
Ha nem is a svédeknél (gyanítom hószán több van eladó) de a németeknél dögivel van eladó.
egy tírpákkal már beszéltem Hajdúnánásról.
Még kézbesít az "Attila".
Megígértem neki, hogy a lehető legnagyobb problémát fogom okozni neki ha nem kapja meg az ügyfelem a versenymotorjához a speciális alkatrészeket. Amire szüksége van mert szombaton verseny.
És ha nem tud elindulni akkor probléma lesz.
meg ugye mondtam, hogy külön fizetek azért, hogy másnapra ott legyen a csomag. És ez SOS rendelés volt.
Marika nem adta meg az Attila számát mert nem lehet vezetés közben zavarni. Fél óra múlva újra hívom.
felhívom őket mert fizetek azért, hogy másnapra ott legyen.
egyszer már rájuk kellett pirítani. mert úgy gondolta a csávó, hogy ma már nem viszi ki.
email-ben elküldöm a csomagszámát.
utolsó infó:
2013.04.26
09:10 Hajdúnánás posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt
Mikor adtad fel a csomagot? Nem ért még ide már valószínű ma nem is fog.
2013.04.25
lejárta
2013.05.24