Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bury nem tudsz véletlen oldalidom csavart?
Pedig a Bihari postásnénikkel nem ajánlatos ujjat húzni
pont rábaszott mert defektet kapott a rotyesz és jöhettem haza gyalog. Kicsit mérges voltam.
Marika hajdúnánásról velem nem szarakodik.

Hogy megvolt sértődve, hogy felhívtam.

szegény ügyfél várja a racsing alkatrészt. Attila meg a presszóban jampizik.
új
Már le is beszéltél a q8ról. Köszi.
Így ja.....................de a párnak se venném az itteni készletből.
Csak ha muszáj.
Ugyanaz a ramaty kör forog használtkézen egyre rosszabb állapotban felhígítva némi külföldi törött-helyrekendácsolt frissítéssel.

Mivel újat lassan 4 éve irtó keveset vesznek.

Ha vatta új a kiszemelt akkor nemszóltam.
Ennyi.
és akkor hogy ne maradjunk motor nélkül a nyárra, kihozzuk öket lábon mint tavaly,,,csak akkor 1motorral jöttünk.
jaa neeem , én sem mennék, én a páromét veszem meg, ő meg igy egy másikat :) mi amugy is megyünk haza 3 hétre, nem motor miatt! csak akkor már megejtjük a vásárlást. Érti?
Rendben. Köszi szépen. Majd írd le mire jutsz fél óra múlva. Ha addig esetleg ideér a csomag akkor szólok.
Én ugyan nem jönnék ennyit motorvételért.

Ha nem is a svédeknél (gyanítom hószán több van eladó) de a németeknél dögivel van eladó.
mi itt élünk, itt dolgozunk.Csak haza megyünk motort venni, és azzal jönnénk vissza juni közepén.
még nem küldtem el.

egy tírpákkal már beszéltem Hajdúnánásról.

Még kézbesít az "Attila".

Megígértem neki, hogy a lehető legnagyobb problémát fogom okozni neki ha nem kapja meg az ügyfelem a versenymotorjához a speciális alkatrészeket. Amire szüksége van mert szombaton verseny.

És ha nem tud elindulni akkor probléma lesz.
meg ugye mondtam, hogy külön fizetek azért, hogy másnapra ott legyen a csomag. És ez SOS rendelés volt.

Marika nem adta meg az Attila számát mert nem lehet vezetés közben zavarni. Fél óra múlva újra hívom.
A csomag szám még nem jött meg. Majd e-mailben vagy ide írd le hogy mire jutottál velük.
Azt mire írtad hogy nem nem? Ne menjek érte? Amit leírtál abból az következik hogy reggel 09:10 perckor már itt volt a csomag a helyi postán?
nem nem.

felhívom őket mert fizetek azért, hogy másnapra ott legyen.

egyszer már rájuk kellett pirítani. mert úgy gondolta a csávó, hogy ma már nem viszi ki.

email-ben elküldöm a csomagszámát.

utolsó infó:

2013.04.26
09:10 Hajdúnánás posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt
Holnap reggel bemegyek a postára. Hátha a városba már ideért csak még nem kézbesítették ki. Akkor elhozom.
Hali

Mikor adtad fel a csomagot? Nem ért még ide már valószínű ma nem is fog.
kezdet
2013.04.25

lejárta
2013.05.24
zöldkártyán rajta van, hogy meddig érvényes a bizti.
Na bár ugyan hova mennék a fejidomom még a festőnél
Hát én tegnap telefonáltam a biztosítós fószernek ma már itt volt a zöld papír gondolom a csekk meg a jövőhéten,és ha elindulok a motorral még csekk nélkül de ez a zöld lap nálam van úgy az jó vagy várjam meg a csekket?