Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várható volt, hogy a tavasszal fel megy az ára.

Nézzetek körül hátha találtok olcsóbban.
Ha nem akkor válasszatok mást szerintem.
METZELER Sportec M3
120/70ZR17(58W)TL + 160/60ZR17(69W)TL
56ezer Ft

METZELER Sportec M5 Int
120/60ZR17(55W)TL + 160/60ZR17(69W)TL
62650Ft
Ne csodálkozz tavaly 290 körül mozgott az euro most jóval 300 felett lebeg.
Csak a Rosso II-é 120/70.

Köszi.

A Power nem rossz.
Az szép tavaly ősszel vettem páros akcióban 58e-ért szállítással együtt most ismerősnek kellene venni mondtam neki ne várja meg a tavaszt
80ezer a kettő de az kegyetlen drága
Szia,

Metzeler M3, és M5 is érdekelne:
120/60 ZR17 M/C(55W)TL
160/60 ZR17 M/C(69W)TL

köszönöm szépen a segítséged.
MICHELIN Pilot Power 2CT
120/70ZR17(58W)TL + 180/55ZR17(73W)TL

65230Ft párban.

Kell külön külön is az ár?
Akkor a 120 meg a 190 együtt?
Nekem tavaly tavasszal ért el arra a szintre a zörgés, hogy már nem bírtam tovább és megnéztem a vezérműláncnak semmi baja a feszítő fáradt el hurrá rendeltem egy gyárit beraktam azóta több mint 12e km-t ment a motor egyenlőre hibamentesen!
Felhívtam a Hondát annó azt mondták, hogy a vezérműlánc cserére a motor használatától függően van szükség ha valaki üti vágja 30e-et sem bír ki ha valaki túrázni használja akkor meg elmehet 100e-t is az enyémben 45e km van vagy több ki tudja de még a gyári lánc van rajt és semmi baja hál isten :)
Nem tudom nagyon az árakat azért mondtam, hogy teszteljünk :-)

ehhez képest jobb az ár.

Csak első 35ezer Ft.
A sima rosso szerintem kifutó lehet.Létezett 180/55-ös is.

Pilot Power 2ct ugyanilyen méretben?
Pirelli Diablo Rosso
120/70-R17: 35850Ft
180/55-R17: csak 190/50eset tudok
Uff.

Köfi.62-ért vót decemberben.

Azóta elszállt a forint ennyire ahogy látom.

Ez az ár elég jó.

Most egy elsőt kéne sürgősebben szermányolnom.
Prielli Diablo Rosso II

Méret:120/70ZR17(58W)TL + 180/55ZR17(73W)TL

71700Ft
Szia,oszinten nemtudok tapasztalatot leirni azzal kapcsolatban,hogy mennyit bir ki csorges nelkul a vez.lanc cserevel,mert elrobbant a blokk,de az biztos,hogy se patront,se vezetoket nem csereltem ,mert nem volt szukseges.Az biztos,hogy az uj vez.lanc es a regi kozt volt 1 szuk cm megnyulas.Egy uj vez.lanc MORSE marka, nalunk 200 lejbe kerult , forintban durvan 13000 ft lenne.En ajanlom a lanc cseret.
Pirelli Diablo Rosso
120/70-R17
180/55-R17
?
Pirelli Rosso II 120-70/180-55?
Az első linkelt videónál hallani is, hogy amint megjön az olajnyomás mindjárt szebben jár a motor nem zakatolva na ezért nem szabad télen minden nap indítgatni mert minden hidegindításnál jelentősen kopik minden
Van lehetőségem zsír új motorgumikkal bizniszelni.

Nem 3 éve a raktárban figyelő új gumikról van szó hanem friss gumikról.

Kérjetek ajánlatot, hogy megnézzük jó-e az ár vagy nem is olyan jó üzlet

Akik most vettek párban új gumit rájuk számítok.

Kellene a márka, típus, méret és írom, hogy nálam mennyi.

Ilyen fajták vannak: robogó, krossz, enduro, supermoto, chopper, fehér oldalfalú classic, túra, sporttúra, szupersport, verseny(slick, eső...), salakmotor.

Kérjetek ajánlatot, hogy felmérjem az árakat.

köszi
Nem hiszem hogy akkora para, végignéztem vagy 10 videót ebből 9-nél ugyanígy volt mint nálam.....
Igen olaj csere után is ugyanolyan volt! Az előírtaknak megfelelő Motul van most benne! Hát kíváncsi vagyok mit mondanak......de kb ennyire lehet valós az a 17ezer pár száz km amivel vettem :) Mondjuk ezt leszámítva semmi baja...kopp....kopp
ha csere után is ilyen volt akkor nem az a gond.

szervizben meg gondolom tudják milyen viszkozitás kell bele.

Valamiért a nyomás nem épül fel elég gyorsan.
Esetleg a kövi olajcserénél át kéne mosni a motort.
Nyáron cseréltem, kb fél éve de ugye ebből 3 hónapot csak állt! Utána nézek majd azért a szervízben Fehérváron a Hondánál, kiváncsi vagyok mit mondanak! Nagy gond tuti nincs...