Nekem tavaly tavasszal ért el arra a szintre a zörgés, hogy már nem bírtam tovább és megnéztem a vezérműláncnak semmi baja a feszítő fáradt el hurrá rendeltem egy gyárit beraktam azóta több mint 12e km-t ment a motor egyenlőre hibamentesen!
Felhívtam a Hondát annó azt mondták, hogy a vezérműlánc cserére a motor használatától függően van szükség ha valaki üti vágja 30e-et sem bír ki ha valaki túrázni használja akkor meg elmehet 100e-t is az enyémben 45e km van vagy több ki tudja de még a gyári lánc van rajt és semmi baja hál isten :)
Szia,oszinten nemtudok tapasztalatot leirni azzal kapcsolatban,hogy mennyit bir ki csorges nelkul a vez.lanc cserevel,mert elrobbant a blokk,de az biztos,hogy se patront,se vezetoket nem csereltem ,mert nem volt szukseges.Az biztos,hogy az uj vez.lanc es a regi kozt volt 1 szuk cm megnyulas.Egy uj vez.lanc MORSE marka, nalunk 200 lejbe kerult , forintban durvan 13000 ft lenne.En ajanlom a lanc cseret.
Az első linkelt videónál hallani is, hogy amint megjön az olajnyomás mindjárt szebben jár a motor nem zakatolva na ezért nem szabad télen minden nap indítgatni mert minden hidegindításnál jelentősen kopik minden
Igen olaj csere után is ugyanolyan volt! Az előírtaknak megfelelő Motul van most benne! Hát kíváncsi vagyok mit mondanak......de kb ennyire lehet valós az a 17ezer pár száz km amivel vettem :) Mondjuk ezt leszámítva semmi baja...kopp....kopp
Nyáron cseréltem, kb fél éve de ugye ebből 3 hónapot csak állt! Utána nézek majd azért a szervízben Fehérváron a Hondánál, kiváncsi vagyok mit mondanak! Nagy gond tuti nincs...
Nézzetek körül hátha találtok olcsóbban.
Ha nem akkor válasszatok mást szerintem.