Úgy-úgy. Egy másik srác ment a Hornettel, ő tavaly nyáron csinálta meg a "B-125"-öt. Akkor még kicsit furi volt, hogy nem Sámsonnal megyek, de a pályán már jó volt minden. A visszafordító kanyarban elsőre még 6szög volt az a félkör, de a végére legömbölyödött.
Aztán meg gondolkoztam " Ezt a bólyát melyik irányból kell kerülni? "
Kérdezte, mivel még nagyon "méregzöld" a fülcimpám, nem is bántam, hogy a Yamahával kezdtem. Igazából az erőhöz, a menettulajdonságokhoz megvolt a kellő fékhatás. Nagyon engedelmes jószág, magabiztos voltam a nyeregben. A következő két óra még Yamahával megy, aztán jöhet a nagy.
Ezekből az éndzsöl ájz és audi nappali fény koppintásokból azért van 1-2 ami valóban jól néz ki, de azt meg kell hagyni, hogy az F4i lámpáinak egy irdatlan buta tekintetet ad. Én is gondoltam már rá, hogy ha megcsinálom teljesen utcára a masinát, akkor kicsit pimp-elném és egyedivé tenném. Első körben ilyen világító szarságokra gondoltam, de annyira idétlenül festenek, hogy letettem róla. Létezik RAM AIR-be szerelhető ledsor, lámpába helyezhető led sor és angel eyes, világító bukógomba meg minden sz@rság.
Nem kell félre érteni a dolgot, ahogy neked van véleményem nekem is, meg ahogy a mondás tartja "a vélemény olyan mint a se**lyuk mindenkinek van de senkit sem érdekel a másiké"
Én is egy bontottban goldolkodom. Hát nem egyszerű szétszedni, pl. negyed órán keresztül kell 250 fokos sütőben melegiteni stb.
Az árakkal tisztában vagyok, még véletlenül sem szeretnék majd bucsus kinézetet.
Valami más megoldást láttál már? A zsaruk vajon basztathatnak a plusz világítás miatt? Lehet ez sem számitana legálisnak... Bár a sok Angeleye és társai is hasonló átépített fenyszórók... Na majd körbenézek/-kérdezek az AMTS-en.
Valamelyik fórumon láttam, hogy az illető vett egy bontott lámpát és azt szedte szét. Az eredetit meg elrakta szépen.
Nem tudom, hogy kell szétszedni be biztos nem 2 csavar, meg ugye mi van ha utána bemegy a pára stb.
Ha meg veszel ledes cuccok akkor szerintem drágát vegyél mert tele a piac az olcsó szarokkal. Egy komoly led 100-200Ft simán van.
És ha ebből van benne 50db és 3500Ft akkor gyanús.
Köszi mindenkinek a véleményeket, bár szerintem ízlesen pont kár vitatkozni. Leírtam hogy hasonlót szeretnék mint ami a képen van csak sűrűbb és erősebb fényűt.
Bocs mindenkitől hogy nekem teszik, (a kocsimon sem gagyi van hanem gyári mivel egy A3-as) és szerintem ízlésesen is meg lehet csinálni. Nem akarok xenont a gépbe és fényszóróval sem szeretnék folyamatosan közlekedni. Csak ötleteket szerettem volna kérni valami LEDes nappali fényre, de inkább hagyjuk, majd keresgélek. Gondoltam esetleg valaki látott már hasonlót és megosztja velem.
ez a karácsonyfázás szerintem nagyon gáz dolog..azóta pörög a téma amióta az audi megcsinálta a nappali fény néven híres led sort, na azóta boldog boldogtalan a homasitás szar ledeket szereli a ladára, trabira, verseny suzukira stb stb.... konkrétan amit linkeltél szerintem gázul néz ki, én tuti nem led soroznék
http://www.homasita.hu/product...
Ami most rajta van ratyi rózsaszín:
Aztán meg gondolkoztam " Ezt a bólyát melyik irányból kell kerülni? "
A ramair-es karácsonyfaizzókat e-bay-en tonnaszám árulják. Keress rá ott. ;)
A ram-air-est is láttam valahol, lehet megnézek egy olyat, köszi!
Nagyon szép a méhecskéd, jót tett neki a kipuff-csere
Ezekből az éndzsöl ájz és audi nappali fény koppintásokból azért van 1-2 ami valóban jól néz ki, de azt meg kell hagyni, hogy az F4i lámpáinak egy irdatlan buta tekintetet ad. Én is gondoltam már rá, hogy ha megcsinálom teljesen utcára a masinát, akkor kicsit pimp-elném és egyedivé tenném. Első körben ilyen világító szarságokra gondoltam, de annyira idétlenül festenek, hogy letettem róla. Létezik RAM AIR-be szerelhető ledsor, lámpába helyezhető led sor és angel eyes, világító bukógomba meg minden sz@rság.
véleményem nekem is van...
Üdv minden nyelvtannácinak
http://www.xdcycle.com/discoun...
http://www.xdcycle.com/discoun
...
Amúgy ha kötekedni akarnék, akkor az sem jó amit írtál. TOMPÍTOTT fényszóró használata kötelező :)
Az árakkal tisztában vagyok, még véletlenül sem szeretnék majd bucsus kinézetet.
Valami más megoldást láttál már? A zsaruk vajon basztathatnak a plusz világítás miatt? Lehet ez sem számitana legálisnak... Bár a sok Angeleye és társai is hasonló átépített fenyszórók... Na majd körbenézek/-kérdezek az AMTS-en.
Valamelyik fórumon láttam, hogy az illető vett egy bontott lámpát és azt szedte szét. Az eredetit meg elrakta szépen.
Nem tudom, hogy kell szétszedni be biztos nem 2 csavar, meg ugye mi van ha utána bemegy a pára stb.
Ha meg veszel ledes cuccok akkor szerintem drágát vegyél mert tele a piac az olcsó szarokkal. Egy komoly led 100-200Ft simán van.
És ha ebből van benne 50db és 3500Ft akkor gyanús.
Birom a kötekedést...
Bocs mindenkitől hogy nekem teszik, (a kocsimon sem gagyi van hanem gyári mivel egy A3-as) és szerintem ízlésesen is meg lehet csinálni. Nem akarok xenont a gépbe és fényszóróval sem szeretnék folyamatosan közlekedni. Csak ötleteket szerettem volna kérni valami LEDes nappali fényre, de inkább hagyjuk, majd keresgélek. Gondoltam esetleg valaki látott már hasonlót és megosztja velem.
Meg 1-2-t láttam már ami jó volt.
De a általában gagyik.
kedvencem Angel eyes ködlámpa kombó totál sötétben.
golf2 ilyeneken. Elég vicces.