Jah igen, a kis piktogram az villog, de a visszajelző LED folyamatosan ég. Igazad van. Viszont valóban kapásból elalszik és így már kicsit aggaszt a dolog. Mit gondoltok mit kéne megnéznem?
Nektek milyen olajszűrő van fent? Én is foglalkoztam egy keveset ezzel a problémával mert én is azt gyanítottam, hogy azonnal el kéne aludnia, de sok energiát nem fektettem bele. :/
Ezt akartam írni én is nekem is szinte mire elindul még ép csak elengedem az önindító gombját már elalszik ha 2-3mp múlva alszik el indítás után az már elég gáz
Nekem úgy rémlik, hogy csak ég, de nem villog. De amúgy igen, teljesen normális, mivel álló motornál nincs olajnyomás, csak ha beindítod. Indítás után pár másodperccel el kell aludnia. Olyan 2-3 másodperc.
Lenne egy kérdésem ha rá adjátok a gyújtást a saját gépetekre nálatok villog az olaj jelzés,és mikor indítjátok a gépet kialszik?Már a kérdés lényege az lenne hogy normális e hogy villog az olaj jelzése míg el nem indítom a gépet?
Ha esetleg valaki nemismerné Vecci és Seife Bad Company videó sorozatát akkor http://youtu.be/Ci1e6De2Wzg Én sem dijazom a közúti száguldozást de azért ez adja :D
Üdv a klubban!
Vagyunk itt páran aki első tulaj, a többiek biztosan segítenek majd. Ehhez az első lépés, hogy néhány dolgot kitöltesz az adatlapodon, és jó lenne egy-pár kép is.
Fura ez a sebesség kamerafelvételen. Szerintem lehet annyi amit mutat az óra, bem tudja a felvetel úgy visszaadni. Vagy a nezen fennlévő összes 300 feletti videó fake :)
Száguldoztanak ők ott messze, amíg nem jönnek a közelembe... Még kocsival sem mentem ilyen gyorsan, motorral nekem ez kb elképzelhetetlen. A Ghost Ridert láttam egy videóban amikor a cimborája ment 300-zal, ő meg elhúzott mellette egykeréken. Huhh az állatja :)
elég uncsi nem néztem végig csak tekergettem