Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Honda CBR 600 F
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
.....Gabi
Már nekem is találna csak otthon lennék, hegyekben állnak otthon már a cuccok jövőhéten kész lesz...
Bee600
Az pont jó mert addig úgy is papír nélkül vagyok :DDD Na meg minden nap talál vmit a szemem és akad tennivaló.
.....Gabi
Jól haladsz én le vagyok maradva, de jövőhét hétvégén rendbe kapom a gépet és az után mehetünk :D Csak jó idő legyen :D
.....Gabi
Jól haladsz én le vagyok maradva, de jövőhét hétvégén rendbe kapom a gépet és az után mehetünk :D Csak jó idő legyen :D
Bee600
Na ez már így király :D Egyébként ha közelebb lennénk egymáshoz még át is venném tőled.
Bee600
Na sikerült hazaérnem, lefoglalta az egész napom a sok kisebb nagyobb dolog de legalább sikerrel zártam. Fékoil csere és 101 más dolog is kész hamarosan jöhetne a jó idő.. Itt a kép amit ígétem:
Pityu
Mások meg azt mondták festessem be és azt is fogom tenni mert így élőben igen kiábrándító a belseje
HPeti
16049, 16050-es hsz
Pityu
Ez fura a csavarra mondtátok hogy nem látszik,de nem a fejidomra mert a fejidom belsejére mindenki azt mondta festessem be
HPeti
Felesleges, nem látszik, ahogy már írtuk korábban. De te tudod.
Pityu
Nekem is gyanús hogy ez teljesen rozsda mentes de már máshogy nem tudtam csavart szerezni
Pityu
Raknám én már össze de sosem stimmel valami így még motorral nem jártam,most a fejidomot még belül is festeni kell utólag kiderült
Pityu
Hát tényleg nehéz találni normális csavart
Pityu
Hát próbáltam vadászni csavarokra de olyan nehéz volt beszerezni a 3db gyárit is,esetleg még van fabory csavar is 500ft/db
http://www.fabory.hu/hu/produc...
bury
Nyomasd a reklámot mert ebből nem élünk meg.
majd a tapasztalat is jöhet ha kipróbáltad
CáBáR
Most jegelve van a dolog, ma nem ért rá, jövő héten sz@r idő lesz. Szerintem majd utána.
hatesz
Mi van a rutinnal?
CáBáR
Te áruló
nalim8
Nevetsz, de az újabb Ninja-kon így van.
Veszek egy Kawát, a francba is....
Stormi
Pesten tanulok de még nem vittem fel a motort (kicsit nehéz megoldani), viszont egy nyári gurulásban lehet hogy én is benne lennék
CáBáR
Ez jó ötlet vettem is hozzá maszkoló csíkot
nalim8
Felnicsík tehetőseknek:
Le kell festetni a kereket olyan színűre, amilyen felnicsíkot szeretnél, majd a csík helyét kitakarva ismét feketére...
Te az első festést megúszod.
CáBáR
Hali! Sikerült kiszednem a végsúlyt:
nalim8
Hello Bury.
Megjöttek az EBC fékbetétek, úgy látom minden zsírkirály. Kösz.
( egy kis reklám
)
bury
jó drága volt.
❮❮
❮
…
643 / 1432
642
641
640
639
638
637
636
635
634
…
❯
❯❯
http://www.fabory.hu/hu/produc...
majd a tapasztalat is jöhet ha kipróbáltad
Veszek egy Kawát, a francba is....
Le kell festetni a kereket olyan színűre, amilyen felnicsíkot szeretnél, majd a csík helyét kitakarva ismét feketére...
Te az első festést megúszod.
Megjöttek az EBC fékbetétek, úgy látom minden zsírkirály. Kösz.
( egy kis reklám )