Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nekem is találna csak otthon lennék, hegyekben állnak otthon már a cuccok jövőhéten kész lesz...
Az pont jó mert addig úgy is papír nélkül vagyok :DDD Na meg minden nap talál vmit a szemem és akad tennivaló.
Jól haladsz én le vagyok maradva, de jövőhét hétvégén rendbe kapom a gépet és az után mehetünk :D Csak jó idő legyen :D
Jól haladsz én le vagyok maradva, de jövőhét hétvégén rendbe kapom a gépet és az után mehetünk :D Csak jó idő legyen :D
Na ez már így király :D Egyébként ha közelebb lennénk egymáshoz még át is venném tőled.
Na sikerült hazaérnem, lefoglalta az egész napom a sok kisebb nagyobb dolog de legalább sikerrel zártam. Fékoil csere és 101 más dolog is kész hamarosan jöhetne a jó idő.. Itt a kép amit ígétem:
Mások meg azt mondták festessem be és azt is fogom tenni mert így élőben igen kiábrándító a belseje
16049, 16050-es hsz
Ez fura a csavarra mondtátok hogy nem látszik,de nem a fejidomra mert a fejidom belsejére mindenki azt mondta festessem be
Felesleges, nem látszik, ahogy már írtuk korábban. De te tudod.
Nekem is gyanús hogy ez teljesen rozsda mentes de már máshogy nem tudtam csavart szerezni
Raknám én már össze de sosem stimmel valami így még motorral nem jártam,most a fejidomot még belül is festeni kell utólag kiderült
Hát tényleg nehéz találni normális csavart
Hát próbáltam vadászni csavarokra de olyan nehéz volt beszerezni a 3db gyárit is,esetleg még van fabory csavar is 500ft/db

http://www.fabory.hu/hu/produc...
Nyomasd a reklámot mert ebből nem élünk meg.

majd a tapasztalat is jöhet ha kipróbáltad
Most jegelve van a dolog, ma nem ért rá, jövő héten sz@r idő lesz. Szerintem majd utána.
Mi van a rutinnal?
Te áruló
Nevetsz, de az újabb Ninja-kon így van.

Veszek egy Kawát, a francba is....
Pesten tanulok de még nem vittem fel a motort (kicsit nehéz megoldani), viszont egy nyári gurulásban lehet hogy én is benne lennék
Ez jó ötlet vettem is hozzá maszkoló csíkot
Felnicsík tehetőseknek:

Le kell festetni a kereket olyan színűre, amilyen felnicsíkot szeretnél, majd a csík helyét kitakarva ismét feketére...

Te az első festést megúszod.
Hali! Sikerült kiszednem a végsúlyt:
Hello Bury.

Megjöttek az EBC fékbetétek, úgy látom minden zsírkirály. Kösz.

( egy kis reklám )
jó drága volt.