Fékeztem én már vele olyat kanyar előtt, hogy a hátulja is elemelkedett, de még nem vettem észre, hogy csúszkálna. Szerencsére.
Nekem a Metzeler Sportec M3 volt hátul olyan, hogy néha megcsúszott. De 100x inkább a hátulja csússzon, mint az eleje!
Az a Bridgestone bt016, amit bury írt, az milyen, valakinek tapasztalat?
Konkréten közepes vagy erősebb féktávnál elöl hajlamos egyenes állásnál kibaxni az elejét.
Ha nem vagy olyan alkat hogy közvetlen kanyar előtt fék és rádobod az ívre sanszos hogy észre sem veszed.
De csinálta 40 fokban araszoláskor vagy egy sima lámpánál megállásnál is.
Ez tényleg rider-e válogatja.Volt olyan aki pofáraesett h.ringen vele.Van aki meg 10-et is elkoptat és nem érzi meg.
Én egy előzéskor éreztem ahogy úszott össze-vissza mikor már az elején álltam.
És a 40 fokos hungárián is velem volt.
Frászt kaptam tőle.
Más guminál nem éreztem.
A vicc hogy döntve bármit lehet vele csinálni hülyebiztos.
Direkt tévedtem el, mert Zoli írt méreteket.
Nekem azért szimpatikus a Road 2ct, mert 2 komponensű és nem kopik gyorsan. Elől az van fent, de eddig meg vagyok vele elégedve.
Esetleg, ha tudtok bármilyen más márkából 2 komponensű gumit, ami olcsóbb mint ez, azt szívesen meghallgatom!
Én azt tanácsolnám rögzíteni kellene a feszítő patront a mostani állásában és utána kivenni a helyéről azt megnézni, hogy hol áll épp ha végálláson akkor bizony nyúlott a lánc ha viszont félúton van valahol akkor bizony a feszítő fáradt el és csak azt kell cserélni!
Hali!
Hát az a baj, hogy cseréltem már láncot kb 15k km-rel ezelőtt, de nem tudom mennyire volt új mert hát mint utóbb kiderült az az ismerős (aki a Hondában dolgozott és régi ismerős volt), nem volt teljesen korrekt és 1000ft-ért az anyját gerincre vágná... Szóval fogalmam sincs a gyári honda csomagolás mennyire volt új, de erősen kétlem mert tűzőkapoccsal volt összerakva. Tehát a saját lelki békémért lehet rászánok még 14k hufot (utángyártott DID vez. lánc, remélem még ennyibe kerül) és beleteszek egy újat. Patront is tuti cserélni kell mert szeretném ha elhallgatna már a blokk. Remélem jó lesz utána.
Nekem a Metzeler Sportec M3 volt hátul olyan, hogy néha megcsúszott. De 100x inkább a hátulja csússzon, mint az eleje!
Az a Bridgestone bt016, amit bury írt, az milyen, valakinek tapasztalat?
Ha nem vagy olyan alkat hogy közvetlen kanyar előtt fék és rádobod az ívre sanszos hogy észre sem veszed.
De csinálta 40 fokban araszoláskor vagy egy sima lámpánál megállásnál is.
Ez tényleg rider-e válogatja.Volt olyan aki pofáraesett h.ringen vele.Van aki meg 10-et is elkoptat és nem érzi meg.
Én egy előzéskor éreztem ahogy úszott össze-vissza mikor már az elején álltam.
És a 40 fokos hungárián is velem volt.
Frászt kaptam tőle.
Más guminál nem éreztem.
A vicc hogy döntve bármit lehet vele csinálni hülyebiztos.
Nekem azért szimpatikus a Road 2ct, mert 2 komponensű és nem kopik gyorsan. Elől az van fent, de eddig meg vagyok vele elégedve.
Esetleg, ha tudtok bármilyen más márkából 2 komponensű gumit, ami olcsóbb mint ez, azt szívesen meghallgatom!
piciz: Ez nem is rossz ötlet, kipróbálom majd. :) Köszi!
Sportgumi van párban használt.
BT003 Racing street
első 3mm
hátsó 3,7mm
28ezer párban.
Hát az a baj, hogy cseréltem már láncot kb 15k km-rel ezelőtt, de nem tudom mennyire volt új mert hát mint utóbb kiderült az az ismerős (aki a Hondában dolgozott és régi ismerős volt), nem volt teljesen korrekt és 1000ft-ért az anyját gerincre vágná... Szóval fogalmam sincs a gyári honda csomagolás mennyire volt új, de erősen kétlem mert tűzőkapoccsal volt összerakva. Tehát a saját lelki békémért lehet rászánok még 14k hufot (utángyártott DID vez. lánc, remélem még ennyibe kerül) és beleteszek egy újat. Patront is tuti cserélni kell mert szeretném ha elhallgatna már a blokk. Remélem jó lesz utána.
Mennyibe kerül? Mikor kezdődik és meddig tart?
Landport és Yuasa
yuasa-hoz még nincs áram csak a másikhoz.
69ezer párban.
Bár én előre az életbe többet Road2-t.
Idén az első tesztmotor tréning időpontja 2013. április 19. (péntek) Kakucson valaki tervezett menni?
Még kéne 2 hét vagy több.Hóhelyzettől függ.
Majd sikítok.
rosso 2 első 28400Ft
az elég jó szerintem.
Nekem most ilyen van