Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nekem sem tetszik, én úgy emlékeztem hogy a bushának is a tulok szarv szerű kipufogója van mint a literes gsx-r-nek.
Erre gondoltam:
http://www.mcnews.com.au/Wallp...
Hááát... Nekem nem tetszik
Annyi volt mint tavaly. Minden gyártónak volt standja, provat motorok nem voltak. Kinn volt szinte minden itthon szalonban kirakott modell, többet nem nagyon lehet. Autókból persze hogy több volt. Rengeteg tuningműhely, privát autók...
Mondjuk 1-2 igazan dögös csaj volt csak, azért ez futa volt...
Kinn még freestyle krosszmotorosok ugráltak durvákat, az se volt rossz a stunt OB verseny mellett
Legyen már humorérzéked, csak vicceltem! :)
Régebben nekem sem tetszett az a két kályhacső a busán de mostanra úgy tűnik változott az ízlésem mert szívesen tartós tesztelnék egy ekkora dögöt :)
A tavaly tavaszi műveletemkor lehet harakirit csináltál volna.
Pedig elég gyenge eresztés volt.
Kormány,tükörmhűtő,hűtőtakaró,tank,váltókar kapott rendesen.
Váltani csak sarokkal hazáig.

KB 2 nap és ujra az úton volt.

Nem szépen de simán végignyomta a teljes szezont.
Szerintem nem gúnyolódásnak szánta hanem viccnek, én azon lepődtem meg, hogy magadra veszed.
Én úgy hallottam, hogy elég kevés volt a motor.

inkább autók voltak
Nekem JOBBAN nem tetszik mint ami a garázsban pihen (2004 F4i). Ami ezekben az új motorokban nekem fura, az pl. a design-os kipufogó. Nem tetszik.
Bassus láttam egy Hajabusát a Suzuki standon, hu de nem tetszett a hátulja azzal a 2 kipuffdobbal...
Azért remélem élvezed a gúnyolódást azért ezt itt nem vártam volna
Az a honda cbr már nem F4 csak simán F nek van írva és csak egy átalakított cb600 pár módosítással de ha meg nézel a cbr ről meg a hornetről két képet szinte majdnem teljesen ugyan olyanok egy két dolgon kívül
Le mosom ha jó idő lesz bár volt olyan sáros volt és nem mostam le egy hétig,a sártól nem félek nyugi ,de nem is igen szoktam esős időben motorozni
Visz magával nedves törlőkendőt. :
Ha a mostani legújabb 600f-re gondolsz, akkor nagyon nem. Megölték a sportos külsejét, olyan semmilyen lett.
Hali! A formák nem rosszak, de szerintem a 2001 utáni évjáratúak szebbek. De a színek... szerintem az halálsz@r.
Nektek tetszik az új F4 amúgy? Szerintem elég szolidra sikerült a formája.
Mi történik veled ha motorozás közben sáros lesz a motor ? :D
Király volt az Autó Motor Tuning Show

Bár kinn elég hideg volt, a stuntosokat végignéztem, naggyon állat volt!
Hát ha csináltatsz akkor akár mind2 verziót is lehet és eldöntöd neked mi a kényelmesebb. Nekem volt egy kis félelmem ettől, vagyis h ezen hogy tudok szerelni kereket kivenni stb. de tökéletesen elfér tőle a Crova is, ugyh semmi gond bevált.
Jó téged nem zavarnak ezek az apróságok engem meg igen mert esztétikára nagyon igényes vagyok,nekem egy karc vagy valami hasonló egyenlő a halállal,sajna ilyen vagyok,és ha a festő kitakarta volna a fejidom belsejét most semmi gondom nem lenne esztétikailag.
Ezernyi más dologra is lehetne költeni a pénz és ráadásul elég sokat akár autó akár motor a tárgy,szóval ha valamit az ember meg vesz fel rakja rögtön talál valami mást ha én most még azt mondanám hogy ezt vagy azt akarnék a gépre rakni szerintem simán el szórhatnék még 1millió forintot a gépre de akár többet is.
Köszi a képet, már csak azt lenne jó tudni, hogy melyik jobb megoldás, ez vagy a bütykös változat. Bár ha csináltatok, akkor lehet az utóbbit egyszerűbb.
Sziasztok!
Valakinél otthon esetleg nem porosodik egy hátsó lámpa FS-re?
Ha valakit érdekel akkor szívesen megválok egy tökéletes állapotú 99-00es hátsó lámpától.
Nem kell.

Bocs, de kicsit kényszeres vagy, és ezt a legjobb szándékkal mondom.

Tedd fel a fejidomot, és látni fogod, hogy semmi nem látszik a belsejéből. Ettől függetelenül arra szórod a lóvét, amire akarod, engem nem zavar, de lenne jobb ötletem is.