Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11ezerért tudok Landport (LP) aksik.

Yuasa-t is tudok de ahhoz csak hétfőn lesz áram.
Hát irigyellek,itt Miskolcon egész nap esett,vagy viz volt,az idén csak egyszer sikerült még gurulni!
Az jó kör volt. Egyedül mentél?

Akinek van bazilikás képe a mutassa
Sziasztok urak!

SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI!

Megadta magát az akkumulátorom (PowerRoad-Kínai), most szeretnék bele egy új akksit , de most nem akarom elkövetni azt a hibát hogy nagyon gagyit veszek! Két típusát néztem ki a Banner YTZ10S-ét és a Varta YTZ10S-ét! A banner 14.000 Ft a Varta 24.000 Ft! Mi a véleményetek a márkákról melyik az ideális? Nem okvetlenül a drágábbikat szeretnél csak akkor ha nyomos érvek szólnak mellette!

A másik kérdésem pedig mert olajat is cserélek , de nem tudom mi legyen tavaly előtt Castrol Actevo Xtra volt benne minden tökéletes volt váltó minden, aztán tavaly meg Motul 5100 raktam bele avval néha kidobta a kettest!

Vélemények mivel járok jobban?
Most asszem irigy vagyok..! Egész délután vakaróztam, hogy menni kellene, de ez a 8-9 fok kevés volt így a takonyból kifelé jövet.
Még egy
Micsoda nap volt a mai! Fantasztikus ez a CBR! Most mentem úgy igazán először vele. Huuuuu!
Reggel felkerültek az új gumik, utána felszereltük a fokozatkijelzőt, majd jött egy Bp-Visegrád-Esztergom-Nyergesújfalu út, majd vissza. Most tapasztalhattam meg, milyen szuper gépet is vettem...
Köszönöm szépen!

Biztos hogy relét veszek, nem szeretnék ellenállással küzdeni!

Üdv.: Zsolt
Igen F4-em van.
Gombám még nincs, szóval, ha azt is tudsz készíteni akkor az is érdekelne.
A telefon számod nem tudom úgy, hogy csörögni nem tudok.
Nézitek?

Gondolom tudjátok mire gondolok :-)
Szia!
Az első lámpa mögött van közvetlenül. Fel van fogatva a lámpatest hátuljára két relé és azok közül a jobb oldali az indexé. Két lábas egyébként. :) Ha relét veszel, az szerintem jobb megoldás. Én is relét vettem, mert ezzel így az áramfelvétel is kisebb, mint az ellenállásos megoldással. Legalább is ezt olvastam. :) Bár talán az sem valami nagy áramfelvételt jelentene, de így annyit forrasztgatni sem kellett.
Hali!

Köszönöm és úgy legyen
Jó lenne tudni hogy mihez, bár ahogy nézem F4-ed van...
Aztán azt is hogy mit szeretnél rácsavarni a tartóra, mekkora menet szükséges hozzá, és ha meg van már a gombád egy méretezés/fotó sem ártana.
Alapból van egy pár de csak akkor tudom befejezni ha látom milyen gombához kell!
Ha gondolod csörögj rám 2 perc alatt megbeszéljük!
Nincs szükség relére ha veszel hozzá terhelő ellenállást de ha megveszed a 4 ellenállást annak az árából meg már tudsz egy normális relét is venni
Sziasztok!

Hol találom a motorba az index relét? És hány lábas? Mert szeretnék ledes indexeket a motorra. Illetve hogy szükség van-e másik relére?

2001-es cbr 600f4i

Előre is köszönöm!
Mennyiért tudnék hozzájutni egy párhoz?
Szia,
Konzolt is!
Szeva,

Nagyon örülök, hogy megfelelő és azt kívánom soha ne sérüljön!
Szia!

Konzolt is csinálsz vagy csak gombát?
Hali Fazer1000!

Megjött a cucc, nagyon faintos lett
Az alu konzolt kicsit fel akarom polírozni a jövő héten és csak utána csavarozom fel. Ha a helyén lesz dobok róla fel képeket ahogy ígértem.
Ugyan az mint a tieddel... vagy jó vagy nem és ha jó akkor meddig?
Ezért ilyen nyomástartó szabályzó szelepet (fuel pressure regulator) ami mozgó, idő után megfáradó vas/gumi anyagú dolgokból áll össze inkább csere újra .
Egy tizedmásodperc alatt kellemetlen szituációt okozhat és biztos nem akkor amikor állsz ki a garázsból , hanem a világ végén...
Szia!
Köszi a cikket, de itt mondjuk nem ír olyat, hogy ne vegyünk használtan. Csak leírja, hogy mire való és hogyan cseréljük. Mi a baj a bontottal?
Örülök, hogy kielégültél
Köszi. mèg csak most jön bele a betegség. krossz szalajt mint egy kemping bicikli , ledarálta az első fogaskereket. de a hátsó is horror
Uhh, jobbulást!

Krosszgéppel mi újság?