Megadta magát az akkumulátorom (PowerRoad-Kínai), most szeretnék bele egy új akksit , de most nem akarom elkövetni azt a hibát hogy nagyon gagyit veszek! Két típusát néztem ki a Banner YTZ10S-ét és a Varta YTZ10S-ét! A banner 14.000 Ft a Varta 24.000 Ft! Mi a véleményetek a márkákról melyik az ideális? Nem okvetlenül a drágábbikat szeretnél csak akkor ha nyomos érvek szólnak mellette!
A másik kérdésem pedig mert olajat is cserélek , de nem tudom mi legyen tavaly előtt Castrol Actevo Xtra volt benne minden tökéletes volt váltó minden, aztán tavaly meg Motul 5100 raktam bele avval néha kidobta a kettest!
Micsoda nap volt a mai! Fantasztikus ez a CBR! Most mentem úgy igazán először vele. Huuuuu!
Reggel felkerültek az új gumik, utána felszereltük a fokozatkijelzőt, majd jött egy Bp-Visegrád-Esztergom-Nyergesújfalu út, majd vissza. Most tapasztalhattam meg, milyen szuper gépet is vettem...
Szia!
Az első lámpa mögött van közvetlenül. Fel van fogatva a lámpatest hátuljára két relé és azok közül a jobb oldali az indexé. Két lábas egyébként. :) Ha relét veszel, az szerintem jobb megoldás. Én is relét vettem, mert ezzel így az áramfelvétel is kisebb, mint az ellenállásos megoldással. Legalább is ezt olvastam. :) Bár talán az sem valami nagy áramfelvételt jelentene, de így annyit forrasztgatni sem kellett.
Jó lenne tudni hogy mihez, bár ahogy nézem F4-ed van...
Aztán azt is hogy mit szeretnél rácsavarni a tartóra, mekkora menet szükséges hozzá, és ha meg van már a gombád egy méretezés/fotó sem ártana.
Alapból van egy pár de csak akkor tudom befejezni ha látom milyen gombához kell!
Ha gondolod csörögj rám 2 perc alatt megbeszéljük!
Megjött a cucc, nagyon faintos lett
Az alu konzolt kicsit fel akarom polírozni a jövő héten és csak utána csavarozom fel. Ha a helyén lesz dobok róla fel képeket ahogy ígértem.
Ugyan az mint a tieddel... vagy jó vagy nem és ha jó akkor meddig?
Ezért ilyen nyomástartó szabályzó szelepet (fuel pressure regulator) ami mozgó, idő után megfáradó vas/gumi anyagú dolgokból áll össze inkább csere újra .
Egy tizedmásodperc alatt kellemetlen szituációt okozhat és biztos nem akkor amikor állsz ki a garázsból , hanem a világ végén...
Yuasa-t is tudok de ahhoz csak hétfőn lesz áram.