Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenki! Egy friss és ropogós cbr 600 f2 tulaj volnék és ezáltal mérhetetlenül boldog mégha március ellenére Tél is van,és a szomorú tény,hogy jogsim csak másjuban lesz sem rontja kedvem. :D Érdeklődnék,hogy neme létezik valahol letölthető szerviz könyv F2 eshez Magyar nyelven...meg persze valószinűleg kismillió kérdésem lesz még mivel ez az első vasam és szeretnék igazán igényes gazdája lenni...előre is kösz mindent :D
amúgy szórakoztató, én is megszoktam nézni ezeket meg azokat az összeállításokat is amikor az orosz autópályán nem mennek el a motoros elől stb stb.. pont tegnap láttam egy egy 1:15 perces szezon felkészítőt hogy mire figyeljünk illetve mit NE, ha érdekel titeket itt megleshetitek:
http://youtu.be/3c8_K_wozJY
Ez igaz, én sem respektálom, ha valaki ilyen gyorsan megy közúton, de azért megnézhető.
Szerintem az óra nem csal. Amikor valaki 2k-val hasít, szerintem csőlátása van. A kamera nem úgy érzékeli, az felvesz mindent, a vidin meg tudsz összpontosítani az oldalsó dolgokra is. De ez csak az én véleményem. Van egy másik apró hiba a vidin, nem CiBeRével megy .
csak szerintem nem menő ilyen állat módon közlekedni?
Jó, de szerintem nem ment 300-zal...
Ezeken a videókon valami sosem stimmel. Mintha poroszkálna, a kocsik is elég lassan tünedeznek el mellette. Nálam 200-nál már elmosódik a táj...

Szerintem 200 sem volt...
Itt egy kis gyógyszer a tüneteidre:

http://www.youtube.com/watch?f...
Hoooooooooooooooooondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

wromm

wrommm

wroo
oooooooooooom

bocs, elvonási tüneteim vannak...
ez inkább f1, nem?
Nekem is tetszik a VFR800 simán lehet a következő motorom.

Tudtok olyan helyet ahol 400as quadokat lehet bérelni? Google egy helyet dob ki, de ott már nincsenek meg ezek a quadok.
A VFR 800 jó választás, nekem is egyik kedvenc.
Ja és vennék egy Bimota Tesi 3D-t is polgárpukkasztás céljából....
Ha nem számítana: vennék egy GSX-R 750-et pályázni, egy BMW K1600-ot túrázni, egy CB 1000 R-t meg csak úgy, mert tetszik.
ja és egy krosszmotort télre meg porolni.

Ha számítana, de lenne új motorra della, akkor per pillanat egy VFR 800-ast vennék.
BMW nálam is lenne, csak a k1300s.
És a pályán nincs kavics, nincs fénypászma, meg szűk erdei út...
Nem szar ötlet.
Ha tényleg nem számítana a pénz akkor bizony egy panigale-t vennék vagy egy jó kis GS1200-t :)
Milyet vennél?
Néha én is elgondolkozom, hogy mit raknék a garázsba, autók motorok, jetski..
Ezt javaslom.

Lehetne vele havazni
Vegyél két ilyet hátra , az első villára két síléc, és kész is van. Zoli32 megbütyköli neked, ha megkéred
A nagy problémám hogy nekem már megvan a következő 10 év álommodotrja.

Egy régebbi 675 daytonát pályára még elviselnék de ennek nincs reális esélye.Csak ha nyernék a lotton.

Érdekes de egy CBR 600-ból alacsony költségvetésű pályaproject bizgatna legjobban mert szeretek bütykölni.
Mindkettőtöknek igaza van, talán annyit lehet hozzátenni, hogy a válság miatt a japán vasak is drágák lettek, így már kisebb a különbség.

Pár éve pl. esélye sem volt senkinek BMW-t venni egy R1 áráért, most meg itt az S1000 RR.

Ami viszont szomorú szerintem, hogy a középkategória egyes motorjai úgymond retro technikai színvonalon vannak, hogy tudják tartani az árat. Pl. Suzuki GSR 750 zártszelvény lengővilla, stb.

Egyébként ez jó téma, néha eljátszom a gondolattal, hogy milyen új motort vennék ha nem számítana a pénz, és milyet ha lenne, de számítana.

A valóság persze az, hogy nem veszek semmilyet
Nem tudtok véletlenül hó szán átépítő szettet f4-hez? Gondolkozom a cserén...
arra számítottam h azt fogod írni a markolat fűtés megölte az akkut :)
Hát tegnap megtapasztaltam milyen jó is a motorom egyik extrája, a markolatfűtés. Mentünk egy karikát, finom meleg a kezem... Azaz csak mentünk volna, de pár100 méter után leállt a gép, akksi meg se nyikkan. Fel voltam készülve rá, eddig bírta a 2004-es akksi, visszatoltam a házig a motort, csere és go :)