Hát engem ugyan nem érdekel semmiféle felirat bele de olvastam a hirdetésben h az ár így sem változik. Nemlényeg, még átgondolandó mert amire nekem kell arra lehet jó a sima egyenes csík is ami szettben a felébe kerül. Nincs több kérdés :D
Hajlítva van vágva, nem kell játszani az egyenes szalaggal, én ugyan még nem ragasztottam fel,de szerintem szép. Honda felirat helyett egyedi felirat is megoldható pl.: CSAJMÁGNES stb. 2490 Ft/ kerék + posta 385 előre utalás esetén. Utaltam másnap itt is volt. Van még kérdés?
helyedben megpróbálnám nagyon óvatosan csak a csavart visszakapatni a gumin átérve az anyába és azt húzva kijön. De csak ha tényleg ez a gumi van benne ami ezekhez az utólagos végekhez van. mert a gyári belső súlyt a csavarral nem fogod kihúzni de azt nem is kell Szóval elvileg ilyet kiszedni úgy kell h csak meglazítod az imbuszt h a belső gumi hordós feszítése engedjen és akkor kihúzod egyben.
Ha neked ami bent maradt az biztos h gumi akkor lehet h szívás lesz visszatenni mert ennek a végén csak egy anya van és akkor az is bent van amibe így érdekes lesz visszakapatni főleg ha közbe a feszítés hiánya miatt leesik a gumiról odabent. Sajnos csak rossz képet találtam neked a gyári megoldásról de picit ezen is látni h milyen formára gondoltam. Én erre a te fajta véget rátettem és ferde lett értelem szerűen ezért kireszeltem a megfelelő részt így nem tud elforogni sem és lelazulni sem magától, nem mellesleg egyenes. De már egy kolega mutatott itt alább egyet amit esztergáltatott és azon gyönyörűen látod.
Jól van, köszi előre is!
Rendeltem még a múltkor piros fényvisszaverős felnicsíkot Honda felirattal, én meg azt teszem fel a hétvégén. Plusz olajcsere lesz, már megvetem az olajat és a szűrőt is.
Ebben a formában ez csak akkor jó ha nincs a kormánycsutkádban a súly. ha viszont bennevan akkor ebből kiveszed a csavart leteszed a gumit onnan és az ot maradt alu perem mértani felét lereszeled 3mmel h csak egy fél alátétnyi (C alak) rész maradjon mert akkor illeszkedni fog a kormánysúlyhoz, de elnézve h most mi van ott ezt azzal is megtették vagy már kiszedték a súlyt és lesz helyed bedugni.
Jól gondolod az oda csatlakozik erről meg holnap valószínű rakom a képet mert ma sem értem rá de a holnapi nap ugyis fék"olaj" csere a gépben meg pár apróság ugyh ottleszek és majd ezt lefényképezem.
http://www.kepesmotor.hu/matri...
roduct_id=27325&category_id=326&search=felnics%C3%ADk&option=com_virtue
mart&Itemid=4445
Louis-os, nekem ezt ajánlották mint jó minőség.
Rendeltem még a múltkor piros fényvisszaverős felnicsíkot Honda felirattal, én meg azt teszem fel a hétvégén. Plusz olajcsere lesz, már megvetem az olajat és a szűrőt is.
Már csak jó idő kéne, hogy mehessek is vele...
Ma meg esik egész nap az eső :(