Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen!
Utána számolok kb mennyibe lenne egy teljes szett innen csak a vám + az áfát is bele kell számoljam!
Dehogy amerikai, még kínai képeslapot is kaptam ajándékba amikor megérkezett a doboz
Szerintem ebből a motorból már idom nincs mert jó pár hónapja az az tavaly hívtam és azt mondta az idomokra azonnal lecsaptak szóval az tuti nincs már meg
Esetleg felhívhatod őt is, hátha van még valamije a számodra:
http://racing-bazar.hu/motorke...
Na ENNYIRE nem néztem meg, jo a szemed :)
Majd vasárnap megnézem élőben a tiedet
Szerintem ez jobb vétel mint a kínai, ahogy számolgatom kb. 165.000 magyar királyi aranyforint. Ez mégiscsak amerikai.
Ismerős a helyzet, 1 évet vártam a biztosítóra. Holnap megnézem a padláson lévő cuccokat, lehet mákod van és van egy jó állapotú bal idomom piros fekete FS-re.

Az én motoromon sajnos/nem sajnos utángyárott idomszett van, akkoriban kb 160.000 ft-ért vettem (ez mára valóban 200.000). Nincs vele gond, és nem is áll el vagy bármi ilyesmi.
Én innen vettem:
http://gundamhost.com/auctmart...

Gyári szettet vegyen az aki milliomos.
Ez igen! Felgyorsítasz vele 150-re és naked bike lesz belőle!
Úgy legyen!
Hali Fazer!

Mihelyt megjön rakom is fel a vasra. Majd dobok fel róla egy- két képet. Reklámnak is jó lesz
Nekem van egy fejidomom eladó delkevic,tudom ez csak egy fejidom
Én is így gondolom. Ami idomárak terén folyik, az azért mégiscsak túlzás. Bármilyen fém-akármi alkatrészt el tudom fogadni árban, de ezeket nem.

Még ha Japánból hozzák egyenként, akkor is sok.
Eléggé szanaszéttörték ezt a szegény levelibékát.

Hajdan daytona lehetett és előről frontálisan találkozott valami keménnyel és kukáztak hozzá egy mezei street elejét.
Ami nem a legjobb a kétdugós fék és állíthatatlan teló miatt.
Még az is sok érte némi műanyagért meg 0,5 deci festékért
vajon menyi lehet a valós előállítás költsége?
Na attól féltem hogy lemarad a kép, erre a szöveg...

Szóval tegnap találtam valahol a neten egy olyasmilyi gépet, mint a tied, csak neonzöld
Szent mária milyen idomárak vannak...............

Na ezért nem veszek utcára semmilyen idomost.

Össz van 7 Db kéttenyérnyi műanyag a motoromon.

Pofáraesésnél talán 2-t kell venni.
És abból is a hűtőtakaró matt fekete és igen olcsó ebay-en.
Az igen! Veszek 2 tubus technokolt, összeragasztgatom az idomokat és lefújom kályhaezüstre inkább.
Csak, hogy lássuk az árrést 140körül van a fejidom gyári fényezéssel
Érdekesség képen megnéztem mennyiért tudnék rendelni gyárit.

400körül van az idomszett. De ebben nincs plexi csavarok, semmi bizbasz
Nah ez a nem mindegy:
http://www.motordiszkont.hu/t_...
!
Jó kis árak vannak!
Nagy dilemmában vagyok mert az anyagi keretem véges és még vennem kell bal oldali idomot első sárvédőt, fejidomot, v-idomot, hegesztetni a farokidomot és ezt mindet fényeztetni kellene! Ja és persze a két oldalon a deknit is festetni plusz kéne egy új kipuff is!
Kész vagyok ettől hogy mennyi kis apróság van egy ilyen motoron amit csináltatni-venni kell egy jófajta perec után és persze önerőből mert a biztosító baszik fizetni!
A jónak mondható Kínai idom 200 ezer felett kezdődik.
Az alatt gagyi a fényezés és a műanyagok minősége is ratyi.
Jaaa és köze sincs az ABS idomhoz!