Szerintem ebből a motorból már idom nincs mert jó pár hónapja az az tavaly hívtam és azt mondta az idomokra azonnal lecsaptak szóval az tuti nincs már meg
Ismerős a helyzet, 1 évet vártam a biztosítóra. Holnap megnézem a padláson lévő cuccokat, lehet mákod van és van egy jó állapotú bal idomom piros fekete FS-re.
Az én motoromon sajnos/nem sajnos utángyárott idomszett van, akkoriban kb 160.000 ft-ért vettem (ez mára valóban 200.000). Nincs vele gond, és nem is áll el vagy bármi ilyesmi.
Én innen vettem: http://gundamhost.com/auctmart...
Hajdan daytona lehetett és előről frontálisan találkozott valami keménnyel és kukáztak hozzá egy mezei street elejét.
Ami nem a legjobb a kétdugós fék és állíthatatlan teló miatt.
Nagy dilemmában vagyok mert az anyagi keretem véges és még vennem kell bal oldali idomot első sárvédőt, fejidomot, v-idomot, hegesztetni a farokidomot és ezt mindet fényeztetni kellene! Ja és persze a két oldalon a deknit is festetni plusz kéne egy új kipuff is!
Kész vagyok ettől hogy mennyi kis apróság van egy ilyen motoron amit csináltatni-venni kell egy jófajta perec után és persze önerőből mert a biztosító baszik fizetni!
Utána számolok kb mennyibe lenne egy teljes szett innen csak a vám + az áfát is bele kell számoljam!