Nem sajáttal, Yamaha SR 125. Megmutatta a három pályát, a legkönnyebbel kezdtük, kicsit gyakoroltunk, következő pálya, megint gyakorlás, harmadik -legnehezebb- pálya. Kicsi pihenő, gyakorlás oda vissza. Úgy elrepült, nekem öt percnek tűnt az egész. Kicsit Simson feelingje volt a mocinak, de azért érződött, hogy erősebb. Meglepően jól kanyarodik, jól adagolható a fék, nagyon megbocsátó motor, egyáltalán nem voltam bizonytalan. Dióhéjban: nagyon finom volt az egész .
Nekem azt mondták a győri lidl-ben, ha felhívom a központi számukat, akkor elhozzák a kiválasztott terméket abba az áruházba, amelyikbe akarom. Persze, ha még van belőle vhol.
Ha szakember csinálja miért ne érné meg?
Nem egyszerű az igaz, sütőben kell melegíteni pl. a szétszedéshez, de megoldható. Nekem nagyon tetszik és kicsit még egyedibb lehetne a gép
Mondjuk egy ilyesmi tetszene csak sűrűbb/erősebb fényű LEDekkel.
Ahogy nézem szét kell szedni hozzá a lámpát, a művelet sem egyszerű de gondolom vannak műhelyek ahol vállalnak ilyen munkát.
Zsaruk vajon mit szólnának hozzá?
Én néztem most a Tecsóban szuper fehér fényű halogén izzónak párja 2900 Ft. Szerintem azzal is eléred a célodat, és nem kell átalakítgatni a világítást.
Köszi, nagy az öröm
Nagyon jó volt a reggeli napsütésben vizsgázni, nemsokára Neked is meglesz!
Egy kérdés mindenkitől:
Érdemes/lehet valahogy LEDes nappalifényt valahogy felrakni a motorra? A kocsimon is van és azt vettem észre hogy nappal jobban észrevehetőbb vagyok még egy sima tompítottnál is jobban. Tudtok javasolni valami esztétikus megoldást? Xenon nem érdekel...
Ne foglalkozz vele, ha egyszer már beírta az okmány iroda. A "rend őre" úgy sem azt fogja nézni neked mióta van meg a korlátlan, csak azt, hogy érvényes e.
Ha meg már a régi jogsid is átváltott korlátlanra akkor meg már úgy is mindegy, a kezdeti idő beírása meg kit érdekel.
Sajna nem tudom megmondani. Más hátha jártas ilyen dolgokban. Van 1 olyan topik is itt hogy "Jogász válaszol" ha jól emlékszem. Kérdezd meg ott is hátha sikerrel jársz.
Srácok egy kérdés jogsi témában. Még annó béke időben 16 évesen szereztem meg a jogsit Szerbiában, az pedig automatikusan átváltott A korlátlanra amikor 18. életévemet betöltöttem. Éltem én ezzel boldogan csak utánna úgy döntöttem kukába a szerb jogsival lecseréljük magyarra. Új jogsiba az került, hogy én 16 évesen már koráltlan jogsival rendelkeztem :D
Lényegre térve ebből lehet nekem gond vagy örüljek magamnak és bölcsen hallgassak? :D
Tudod a múltkori jogsi-nélküli kanyarom utáni hozzászólásod miatt írtam
Na és mi volt, milyen volt? Saját géppel?
Sorry ez lemaradt...
Nem egyszerű az igaz, sütőben kell melegíteni pl. a szétszedéshez, de megoldható. Nekem nagyon tetszik és kicsit még egyedibb lehetne a gép
Más: szombaton jön valaki AMTS-re?
Szerintem azt csak úgy lehet ha megbontják a lámpatestet. Azt meg nem éri meg szerintem
Ahogy nézem szét kell szedni hozzá a lámpát, a művelet sem egyszerű de gondolom vannak műhelyek ahol vállalnak ilyen munkát.
Zsaruk vajon mit szólnának hozzá?
Nagyon jó volt a reggeli napsütésben vizsgázni, nemsokára Neked is meglesz!
Egy kérdés mindenkitől:
Érdemes/lehet valahogy LEDes nappalifényt valahogy felrakni a motorra? A kocsimon is van és azt vettem észre hogy nappal jobban észrevehetőbb vagyok még egy sima tompítottnál is jobban. Tudtok javasolni valami esztétikus megoldást? Xenon nem érdekel...
Ne foglalkozz vele, ha egyszer már beírta az okmány iroda. A "rend őre" úgy sem azt fogja nézni neked mióta van meg a korlátlan, csak azt, hogy érvényes e.
Ha meg már a régi jogsid is átváltott korlátlanra akkor meg már úgy is mindegy, a kezdeti idő beírása meg kit érdekel.
Sajna nem tudom megmondani. Más hátha jártas ilyen dolgokban. Van 1 olyan topik is itt hogy "Jogász válaszol" ha jól emlékszem. Kérdezd meg ott is hátha sikerrel jársz.
Lényegre térve ebből lehet nekem gond vagy örüljek magamnak és bölcsen hallgassak? :D