Most elég sok minden megfogalmazódott bennem a korrupcióval, kenőpénzekkel, hálapénzekkel, befolyással üzérkedéssel kapcsolatban, de inkább nem írom le hosszú lenne. Mindegy, ez van. Baszódjanak meg.
Neked meg egy kalappal.
Persze a napokban csinálok róla képet, h hogy illeszkedik de addig is itt egy link ami megmutatja hogy néz ki, ez teljesen ugyan az mint nekem: http://aprod.hu/hirdetes/elso-...
Igen Swennek igaza van,ezt én is el mentem meg nézni,plussz ami tudok hozzáfüzni,hogy,az egész hátulja,jobbra el van menve,kb 2 centit,zörög a kuplungja,könnyezik,az első teló,a hátulja nem csillapit,plussz 1-2 apróság szoval,nem volt kimélve,pussz volt vele kaland.......sajnos
Az elméleti oktatás kezdete és a vizsga között nekem is 3 hét telt el. A mi iskolánkban össz-vissz ketten vagyunk "A" kategóriásak. Ha jól sejtem a megyében most még kevesen járnak motorostanfolyamra, de majd holnap jól kifaggatom az oktatót a kilátásokról.
Ha másképp nem megy akkor még veszek órákat
Esetleg le tudnád fényképezni nekem valamikor, hogy az első emelő hogy csatlakozik a motorhoz, illetve mivel? Csak, ha csináltatni akarok, akkor kb. hogy kell kinéznie.
Előre is köszi!
Sajnos van rossz hírem is számodra:
A rutin pályázás után várnod kell majd a rutin vizsgára és sajnos lehet hogy egy hónap is el fog telni mire kapsz időpontot. A rutin vizsga után mehetsz csak forgalomba, na a forgalmi vizsgára dettó nem lesz azonnal időpont.
A vizsgabiztosok száma drasztikusan megcsappant, pl budapesten a korábbi 55 helyett 15(!) vizsgáztatja az összes kategóriát! Vidéken még rosszabb a helyzet.
Az én oktatóm időben befoglalt vizsgaidőpontokat, így megy nekem ilyen gyorsan, bár van egy kis felára ennek. De ez a pár tank benzinnyi összeg nekem megéri, de ezt szerintem nem nagyon csinálja minden oktató.
Nem akarom elrontani a kedved, kérdezz rá az oktatódnál majd hogy mennyi ideig fog tartani míg jogsid lehet. Kívanom a legjobbakat!
Neked meg egy kalappal.
Nem értem miért nem megy a linkelés...
Szoval megy igen a "feketekereskedelem a vizsgaidőpontokkal", ez van.
Katt ide
Azóta sem lett rózsásabb a helyzet
Szar még az idő.
Ha másképp nem megy akkor még veszek órákat
Előre is köszi!
Még kell egy elsőt szereznem, vagy csináltatnom.
A rutin pályázás után várnod kell majd a rutin vizsgára és sajnos lehet hogy egy hónap is el fog telni mire kapsz időpontot. A rutin vizsga után mehetsz csak forgalomba, na a forgalmi vizsgára dettó nem lesz azonnal időpont.
A vizsgabiztosok száma drasztikusan megcsappant, pl budapesten a korábbi 55 helyett 15(!) vizsgáztatja az összes kategóriát! Vidéken még rosszabb a helyzet.
Az én oktatóm időben befoglalt vizsgaidőpontokat, így megy nekem ilyen gyorsan, bár van egy kis felára ennek. De ez a pár tank benzinnyi összeg nekem megéri, de ezt szerintem nem nagyon csinálja minden oktató.
Nem akarom elrontani a kedved, kérdezz rá az oktatódnál majd hogy mennyi ideig fog tartani míg jogsid lehet. Kívanom a legjobbakat!
Köszi mindenkinek, holnap beszámolok!