Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legó. még szétfele jön. undormányok ezek a beragasztott csavarok
Most elég sok minden megfogalmazódott bennem a korrupcióval, kenőpénzekkel, hálapénzekkel, befolyással üzérkedéssel kapcsolatban, de inkább nem írom le hosszú lenne. Mindegy, ez van. Baszódjanak meg.
Neked meg egy kalappal.
www.index.hu/belfold/2012/03/1...

Nem értem miért nem megy a linkelés...
Szoval megy igen a "feketekereskedelem a vizsgaidőpontokkal", ez van.
Az is lehet, hogy hermafrodita
Nem hinném hogy kamu.

Katt ide

Azóta sem lett rózsásabb a helyzet
Persze a napokban csinálok róla képet, h hogy illeszkedik de addig is itt egy link ami megmutatja hogy néz ki, ez teljesen ugyan az mint nekem: http://aprod.hu/hirdetes/elso-...
Balin enis imadnam.
Imádom a telet, csak a hideget utálom
Nembirod a telet?
Ez annyira fel tud baszni, várnak egy madarat, aki majd nem veszi észre? Gondolom a csaj tulaj is egy szőrős fasz volt
Akkor nekem 4
Vagy csak jól lehúz az oktató ilyen kamu szövegekkel. De ha neked megéri..
Szia! Sikerült venned nekem féktárcsa zárat?
Igen Swennek igaza van,ezt én is el mentem meg nézni,plussz ami tudok hozzáfüzni,hogy,az egész hátulja,jobbra el van menve,kb 2 centit,zörög a kuplungja,könnyezik,az első teló,a hátulja nem csillapit,plussz 1-2 apróság szoval,nem volt kimélve,pussz volt vele kaland.......sajnos
Akkó még 2 hét minimum.
Ha lehet hinni az időjárás előrejelzéseknek akkor még kb. 1,5 hét és utána 18fok körül lesz napközben.
Nekem is volt egy Buffalo,csak eladtam a vaterán
Hova siettek?
Szar még az idő.
Az elméleti oktatás kezdete és a vizsga között nekem is 3 hét telt el. A mi iskolánkban össz-vissz ketten vagyunk "A" kategóriásak. Ha jól sejtem a megyében most még kevesen járnak motorostanfolyamra, de majd holnap jól kifaggatom az oktatót a kilátásokról.
Ha másképp nem megy akkor még veszek órákat
Esetleg le tudnád fényképezni nekem valamikor, hogy az első emelő hogy csatlakozik a motorhoz, illetve mivel? Csak, ha csináltatni akarok, akkor kb. hogy kell kinéznie.
Előre is köszi!
Én ugyan ilyen emelőt vettem ma használtan 5 ezerért.
Még kell egy elsőt szereznem, vagy csináltatnom.
Nöm.az enyém nem a neoprénes izé.Valami orkános cucc.Még az ogre méreteimre sem tágult.
Ez az a pár eurós Lajosos, de pl. exemnek volt egy szuper darab noname, kitágult, mint nagyamamim köténye a tépőzár meg elkezdett levállni...
Sajnos van rossz hírem is számodra:
A rutin pályázás után várnod kell majd a rutin vizsgára és sajnos lehet hogy egy hónap is el fog telni mire kapsz időpontot. A rutin vizsga után mehetsz csak forgalomba, na a forgalmi vizsgára dettó nem lesz azonnal időpont.
A vizsgabiztosok száma drasztikusan megcsappant, pl budapesten a korábbi 55 helyett 15(!) vizsgáztatja az összes kategóriát! Vidéken még rosszabb a helyzet.
Az én oktatóm időben befoglalt vizsgaidőpontokat, így megy nekem ilyen gyorsan, bár van egy kis felára ennek. De ez a pár tank benzinnyi összeg nekem megéri, de ezt szerintem nem nagyon csinálja minden oktató.
Nem akarom elrontani a kedved, kérdezz rá az oktatódnál majd hogy mennyi ideig fog tartani míg jogsid lehet. Kívanom a legjobbakat!

Köszi mindenkinek, holnap beszámolok!