hello,van egy új gyári olajszűrőm eladó,2001es hornethez vettem cbr-be is jó,de a motor elkelt igy nem lett felhasználva,ha valakit érdekel a cimem szaboa@kabel2.hu
Egy nagy kalappal, higgadtan és nyugodtan, veled lesz az ERŐ
A vesevédő meg király, nekem is az van, hibátlan, nagyon kényelmes, másfél éves és nem tágult ki, tök egyszerű, de tök jó!
Azt mondja az oktató: "Van felszerelésed?Ha nincs akkor tudok adni kabátot sisakot, de magas szárú cipőt hoznod kellene. Tudok adni, de az csak amolyan munkásbakancs féle...." Neeeem köszi...
Navvvégreee! Holnap jó lesz az idő is! Hajrá!
Nálam az első forgalmi napon (ami az utolsó is volt egyben) tegnapelőtt 5-6 fok volt és a végen esett is :)
holnap reggel 7:50kor vizsgázok forgalomban...
Ma megtapasztaltam, hogy egy motoros életében villámgyorsan változnak a dolgok.
Bementem a suliba megkérdezni, hogy mikor és hogyan folytatjuk tovább az oktatást.Az elméleti oktató megadta a gyakorlati oktató számát: " Hívd fel, de még úgysem lesz semmi, hideg az aszfalt, meg minden, de egyeztess vele hogy mikor kezdhettek!"
Délután felhívtam: " A holnapi napom be van táblázva, de a héten lehet, hogy sort kerítünk az első rutin órára."
Jó - gondoltam - de most már alakul, mint Quazimodo a prés alatt.
Az előbb visszahívott: " Akkor holnap délután 3-kor tudnál kezdeni?"
Hát egy olyan boltból vettem ahol külföldről behozott motorokat árulnak, mindent elintéznek plusz költségek nélkül, nagyon korrektek szerintem.
Sajnálattal hallom hogy a tied össze van törve, ahogy elnéztem a képeket nagyon szép darab volt (remélhetőleg lesz is)
Ja a Lidlben meg csak a középső régióban vannak motoros cuccok, keletiben és nyugatiban horgász és biciklis holmik vannak most akcióban.
Egy olyan motoros ponyva jól jött volna most 2000 Ft-ért.
Köszi hogy kétszer is szóltál hogy mikor mész oda :D
Nem PC téma volt csak nagyobb szervíz meg fokozatkijelző felrakás, az enyémen leo vince sbk van és k&n filter, a következő etap lesz a PC és beállítása :)
Pred, PC beállításon volt ott vagy miért? Én április elején viszem hozzájuk a kis kurvát beállíttatni csak még szereznem kell egy K&N sport szitát, hogy meg ne fulladjon a lelkem. Rajta van most egy Rémusz sport kémény és netes térkép van a PC-n. Így nagyon finom és kiegyensúlyozott csuklóval 140-150 utazóval 5.5 litert szürcsöl be. Igazából arra leszek kíváncsi, hogy a nyomaték és LE görbéje hogy fog változni és fogyasztásban mennyire lesz mérhető a változás és milyen irányban.
Holnap reggel 8kor hozom el a motoromat esztergomból a prop-techtől, drukkoljatok hogy ne legyen szar idő :)
Foglalkoznak amúgy motor tuningal is, van egy saját építésű 380 lóerős turbós hayabusájuk :O
Anno lajosban vettem egyet.
A vesevédő meg király, nekem is az van, hibátlan, nagyon kényelmes, másfél éves és nem tágult ki, tök egyszerű, de tök jó!
Üdv:simi
Azt mondja az oktató: "Van felszerelésed?Ha nincs akkor tudok adni kabátot sisakot, de magas szárú cipőt hoznod kellene. Tudok adni, de az csak amolyan munkásbakancs féle...." Neeeem köszi...
Nálam az első forgalmi napon (ami az utolsó is volt egyben) tegnapelőtt 5-6 fok volt és a végen esett is :)
holnap reggel 7:50kor vizsgázok forgalomban...
Bementem a suliba megkérdezni, hogy mikor és hogyan folytatjuk tovább az oktatást.Az elméleti oktató megadta a gyakorlati oktató számát: " Hívd fel, de még úgysem lesz semmi, hideg az aszfalt, meg minden, de egyeztess vele hogy mikor kezdhettek!"
Délután felhívtam: " A holnapi napom be van táblázva, de a héten lehet, hogy sort kerítünk az első rutin órára."
Jó - gondoltam - de most már alakul, mint Quazimodo a prés alatt.
Az előbb visszahívott: " Akkor holnap délután 3-kor tudnál kezdeni?"
Kedves ismerős ezt nézd meg!
Szóval ilyet:
www.bazismotor.eu/index.php?pa...
Sajnálattal hallom hogy a tied össze van törve, ahogy elnéztem a képeket nagyon szép darab volt (remélhetőleg lesz is)
Ja a Lidlben meg csak a középső régióban vannak motoros cuccok, keletiben és nyugatiban horgász és biciklis holmik vannak most akcióban.
Egy olyan motoros ponyva jól jött volna most 2000 Ft-ért.
Csupa rendes tag van itt...
Nalimnak és Roll83 is írtam, mert hátha kapnak róla levél értesítést
Nem PC téma volt csak nagyobb szervíz meg fokozatkijelző felrakás, az enyémen leo vince sbk van és k&n filter, a következő etap lesz a PC és beállítása :)
Szólok, hogy most nem megyek Lidl-be, csak jövő hét szerdán, mert most szóltak, akkor jön csak meg a cuccom
Szólok, hogy most nem megyek Lidl-be, csak jövő hét szerdán, mert most szóltak, akkor jön csak meg a cuccom
Foglalkoznak amúgy motor tuningal is, van egy saját építésű 380 lóerős turbós hayabusájuk :O