Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VFR1200 KÉNEEEE :(((
Ha nem fog esni Én is megyek, találkozhatnánk ott!
Vegyétek és hirdessétek!

CBR 600 F4i 2005:

Bal oldali féktárcsa: 18.000- (király)
Konzol: 4.000- (3 helyen repedt)
Kapaszkodó: 3.000- (csúszott)
Egy pár tükör: 7.000 (nem gyáriak de jók)

e-mail: tothberta@t-online.hu
20/4947336
Szia Jámbi !
Küldtem mailt! Látom itt hamarabb elolvasod az üzenetet
Nem akarok okoskodni, de qrva hideg lesz...
Jobban jársz egy Kakucsos nappal velünk, ha mar tenyleg jo ido lesz.
Hát elvileg igaz is meg nem is mert kiegyenlíti a hűtésrendszert meg egyben mivel zárt a rendszer a nyomást is tartja van rajt min max jelölés mikor melegszik a víz ugyebár tágul bele ebbe a tartályba olykor még a max jelet is átlépi ha sok van benn aztán mikor hűl a víz akkor meg innen szívja vissza a hűtőkörbe a vizet azáltal lejeb megy a szint de ez így van rendjén
Köszi, nekem az f4i-n a tank mögött van ahol a hátsó féktartály, totál olyan azon mintha kiegyenlítő lenne... :D mindegy, gondolom azért néha érdemes ránézni a sima f4-nél is hogy meddig van az.....
Én erre megyek.

Ápr 12.én lesz.

Aki akar ott találkozhat velem
Én mennék, bár BP-ről. Előzetesen nem kell regisztrálni?
Jön még valaki?
Helló mindenkinek

http://www.sportmotor.hu/motor...

Erre az eseményre megy innen valaki? Esetleg Hajdú-Bihar megye környékéről is? Jó volna elmenni ide főleg ha jönne a környékről valaki.
Hali

Jól mondja piciz ott van rajta. Csak az nem kiegyenlítő tartály hanem ilyen túlnyomás tartály. Nincs kiegyenlítője az F4-nek.
Köszi szépen!
Jobb oldali hasidom alatt a hűtő mögött ha jól emlékszem! De ha hazaérek megnézem majd
Jónapokat!

2012-es év galériája
CBR 600F - CB 600 Hornet - VFR 1200
Ha valakit érdekelne.
Nézzétek
Hellósztok!

Egyik haver vett egy f4-et karbist és az lenne a kérdés, hol van a kiegyenlítő tartály a víznek? Mert ahol f4i-n van ott ezen, nem található
Tisztelettel!

Azt szeretném kérdezni hogy van valakinek véletlenül oldal doboztartó konzol. Ha igen esetleg egy képet nem töltene fel róla, hogy lássam hogyan is néz ki. Meg szeretném csinálni én is csak lássak egy elképzelést! Neten bárhogy keresem nem látszik rendesen... Megköszönném...

Minden jót!
Köszi :) By the way láttam a képeidnél, nagyon jól néz ki a masinád:) 22500 magyar pengőbe kóstált. Most még várok egy füstös indexes hátsó lámpát és kész is lesz a gépezet :)
Akkor boldog nyulat! Nekem is ilyen plexim van amúgy. Megkérdezhetem, hogy mennyi volt?
Én is azt hittem mikor élőbe láttam, nagyon jól lett kivitelezve.
Bocsi nem sokat voltam itthon úgyh még nincs fejleményem. De igyekszem mert nagyon kíváncsi vagyok én is......
Bp, még nem mertem nagyon messzebbre gurulni amíg nem volt a zsebemben a jogsi. Hétvégén már bátrabb leszek, szombat délelőtt a Yamahaword-ben felteszik az új gumikat, aztán gurulok egy nagyot...

Basszus minél többször látom a géped annál jobban tetszik! Nagyon szép vas!
Kicsit késve, de erre is járt a nyúl :)
Hali! Szeretnék naked-re vetkőztetni egy F2-est. Van valakinek tapasztalata a témában? Pl. körlámpát és km órát bontóból kellene vennem, milyen donort keressek? Bandit? Hornet?
Ujjé.........

Merre jársz legtöbbször?