Ne érezd már magad elhanyagolva!
Részben bele fog kapni a szél ne aggódj. A kipufogó iszonyat fel tud melegedni, ne érjen hozzá a táska, mert megégeti csúnyán, szokás közé valami hőterelő lemezt rakni.
Vigyél gumipókokat, ha nagyon lebeg, akkor össze-vissza le tudod gumipókozni, mert az autópályán nehezen szedegeted össze a szétszórt cuccokat.
Menj el vele majd próbakörre, mielőtt elindulsz.
A tanktáska miatt, ha meg van pakolva, sokkal szélérzékenyebb oldalról a gép, persze most még nincs összehasonlítási alapod, de hidd el észre fogod venni. A másik, hogy kösd le a tanktáskát a szíjjakkal is, mert fogalmad nem lehet mennyit tart a mágnes, ne csússzon már el 140-nél...
Hogy hogy néz ki? Konkrétan nagyon ronda, de szarni rá, mert hasznos lesz.
Én, ha sok a cuccom egy tanktáskát használok és hátizsákot, amit vagy a hátamon hordok, vagy felgumipókozom mögém és kész, na az se szebb! (mondjuk a tanktáskám de! )
Kinézetre szerintem minden ilyen táska hülyén néz ki ezeken a motorokon...
Valóban szebbek azok a Louis- táskák, én most ennyit szántam erre. Amúgy meg nem akarnék az ülésre táskát, ahogy itt valaki korábban említette, nem kellemes a fel- és leszállás...
Korábban próbáltam itt megtudni, ki milyen táskákat használ, akkor sajnos nem nagyon jöttek válaszok:(
Olyan sokat nem fogok ennyi cuccal járni, na erre a célra szerintem tökéletesen megfelelnek ezek:)
Nézegettem a lámpa állítását látom alul 2db csavar felül 2db csavarral tudom állítani a lámpát ha a fejidom fent van az ok hogy a két felső csavart tudom állítgatni de a két alsó csavarhoz hogy lehet hozzáférni?Na meg hogy lehet helyesen beállítani a lámpát?
Hübazz..................szép nagy két iskolatáska.................Hát nem tom a 3két oldal és egy hengertáska a motodetail-tól azé enyhén kellemesebb kinézetű.
Csatos a fedél, masszív a csat, meg a fedél elég merev, a táska oldala meg jó magasra felér. Aztán tuggyafene:)
Én inkább a kipufogótól félek, nehogy hozzáérjen. Vagy a dob nem melegszik fel annyira? Na majd a rögzítéskor figyelek ezekre és majd egy hosszabb út utan meglátom. Így 0 km-eresen jónak tűnik.
Szüleim Kőszeg mellett Bozsokon laknak, oda lesz majd az első túrám. Aztán onnan át Ausztriába, nagyon szép utak vannak arra rögtön Rechnitz után. Valakitől olvastam már itt, hogy volt már arrafelé. Én is, de eddig csak autóval :)
Hali!
Lámpához annyit, hogy basi2 jól mondta. 5db kereszthornyos M4-es csavar fogja a lámpát a fejidomhoz. A fejidomon kell lennie 5db ilyen patentos menetes bizbasznak, amit a kis fülekre tudsz felhúzni. A lámpán a két nagyobb (pöcök vagy csöcs) megy bele a fejidomkonzol nagyobb gumis részeibe. Ezt otthon te is ki tudod pótolni. Legóztam már össze ilyen lámpát 2 komponensű epoxy ragasztóból. Én úgy csináltam, hogy a pöcök helyére tettem egy csavart, majd e köré formáltam meg 2 komponensű epoxy ragasztóból a pöcköt, hogy hasonlítson a gyárira. Célszerű alapvetően kicsit nagyobbra csinálni, mert próbálgatás során még tudsz belőle csiszolni kicsit egy kb. 100as papírral. Arra figyelj oda, hogy a ragasztó lehetőség szerint kapcsolódjon a lámpához is, ne csak a csavarhoz hogy formát adjon neki, hanem tartson is. Célszerű előtte a lámpatesten lévő műanyagot durva papírral megcsiszolni és zsírtalanítani. Ilyen ragasztót vehetsz pl OBI-ban vagy Praktikerben is, de fontos, hogy 15 perceset kell venni belőle mert a többi vagy túl híg vagy túl gyorsan megszárad. Gyurmát nem érdemes venni mert túl rideg lesz és törik. Ez a ragasztó kb 1-2000ft és utána másra is tudod majd használni.
Részben bele fog kapni a szél ne aggódj. A kipufogó iszonyat fel tud melegedni, ne érjen hozzá a táska, mert megégeti csúnyán, szokás közé valami hőterelő lemezt rakni.
Vigyél gumipókokat, ha nagyon lebeg, akkor össze-vissza le tudod gumipókozni, mert az autópályán nehezen szedegeted össze a szétszórt cuccokat.
Menj el vele majd próbakörre, mielőtt elindulsz.
A tanktáska miatt, ha meg van pakolva, sokkal szélérzékenyebb oldalról a gép, persze most még nincs összehasonlítási alapod, de hidd el észre fogod venni. A másik, hogy kösd le a tanktáskát a szíjjakkal is, mert fogalmad nem lehet mennyit tart a mágnes, ne csússzon már el 140-nél...
Hogy hogy néz ki? Konkrétan nagyon ronda, de szarni rá, mert hasznos lesz.
Én, ha sok a cuccom egy tanktáskát használok és hátizsákot, amit vagy a hátamon hordok, vagy felgumipókozom mögém és kész, na az se szebb! (mondjuk a tanktáskám de! )