Befizeti a vizsgadíjat és azt megkapja a vizsgabiztos azt kap pecsétet rutinra.
Azért majd várd a dumát, hogy mennyi lesz a kenőpénz, hogy tutira átmenjen!
Magyarisztán, mégis mit gondoltál.
Korábban írtam már róla, jól megy köszönöm!
2x2 órát voltam, a 2. alkalommal az oktató megkért, hogy mindenkinek én mutogassam a feladatokat. Holnap megyek még, hiba nélkül megy :)
Sajna úgy hallottam elég kevés vizsgabiztos van, márc. 15 után lesznek majd csak időponok, talán március végére lesz szabad időpont...
Addig viszont forgalomba sem mehetek, nagyon úgy néz ki hogy jó ha májusban meglehet a jogsim... :(
Az előző is nyitott volt, csak hosszabb és kisebb volt az átmérője!
Baja nem lesz tőle, erőt nem veszít igaz? A hangja az állat, nem szívesen tenném vissza a másikat, az alapjáratot lejjebb tekertem 1200 ig kb....mennyi lenne a normális alapjárat amúgy?
A Suzuki gyárilag fura hangot ad, ez normális, sokan vastagabb olajat is raknak bele, amitől eltűnik a csörgés és szarabb lesz a kenés, hát gratulálok!
Viszont én eddig egészséges Hondánál nem hallottam csörgést, csak hibátlan dorombolást, kérnék egy ellenvéleményt a helyetekben más szerelőtől is!
Tapasztalt valaki olyan, hogy felkerült egy új rövid nyitott dob a gépre és nem tudom a hidegebb idő miatt vagy a dob miatt, de elővettem a téli álmából a gépet, pöccre indult viszont eléggé ingadozott a fordulat hidegen, meg feltolta 3ezerre, melegen meg az alapjárat 1500 volt, nem sok az? Mintha mielőtt elraktam volna a másik dobbal kevesebb volt, de lehet csak képzelődök!
Viszont nagyon jó volt menni újra, az új dob hangja meg.....
Azt azért nagyon lehetett érezni hogy hideg az aszfalt, mert úgy eltekerte a gumit mint a fene.....
Mondjuk ez annyira nem néz ki hülyén, nekem ilyen van, bár a te iskolatáskádba valószínűleg több cumó befér. Túl nehezet viszont abba sem tudsz pakolni, tehát hiába a sok hely.
Kicsit elkapkodtad ezt a táskavásárlást szerintem, de nyugi, egy darabig jó lesz, utána meg veszel egy normálisat, ha már tudod, hogy mit szeretnél helyette.
Amúgy bementem ma a győri Honda márkaszervizbe és megkérdeztem ezt a kuplung zörgős témát a szerelőtől, hogy érdemes-e kicserélni a rugókat benne. Azt mondta, ha költeni akarok, akkor csináltassam meg, de állítása szerint mindegyik elkezd zörögni, viszont nem érdemes hozzányúlni. Azt mondta 100 ezer km-t elmennek ezek úgy, hogy nem kell a kuplunghoz nyúlni.
Ja, a végén még hozzátette, hogy hallgassak meg egy Suzukit!
Szia!
Na igen, csodálom, hogy eddig ment az a szerencsétlen akksi, idén mindenképpen csere lett volna! :) Győrben találtam már 13.500-ért Bannert, most még várok 2 napot, hátha tudnak olcsóbban szerezni, aztán ha nem, akkor hétvégére veszek.
Ha jobb idő lesz, majd megint kéne egy ilyen osztrák túrát szervezni, mint tavaly. Csak ne a 40 fokos nyári hőségben!
Arra látod emlékeztem mit írtál csak arra nem, hogy Te írtad:)
Évi 2-3 szor fogom szerintem használni, majd meglátom. Használtat nem nagyon találtam. Aztán ha nem jön be meghirdetem majd. A Tieden tényleg kafán néz ki, a kipu is el van dugva. Állatul néz ki a gép azokkal a lámpákkal!
Köszi még egyszer!
Én már akkor is mondtam mi lenne jobb.De végülis használható.A gond hogy kocka és a motorodon meg felfelé áll a kipufogó.
Nekem a szett 3 db-os.
Van egy henger a hátsó ülésre.Ettől nehézkes a felszállás ritkán is használom.Előnye hogy nem leszel busznyi széles.
A két oldalzsákkal könnyű a felszállás kényelmes de oldalidomot karcolhatja és széles vagy tőle.
Mondtam asszem akkor mikor kerestél hogy inkább apróban keresnék használt jó állapotút.
Még simán vissza tudom vinni a táskát, itt vettem a szomszédban. Tnx!