Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na csak meglett.
Holnap tudok képet feltenni a lámpa csavarjairól. Mert van itthon egy lámpa. Mert az idomokat szombaton vittem festetni.
aha most néztem képet a pöckökről és vizualizálódot a dolog,tehát akkor ismét a műanyagost kell zargatnom a franc
Igen. Olyasmi.
Én is azt irtam hogy 5 csavar fogja a lámpát a fejidomhoz!
Én is így vagyok.

Lehetőségeimhez mérten próbálom a legjobbat kihozni.
Tavaly eltört az első fékolajtartály alja ( ahol fel van fogatva )
Nem is gondolkodtam a ragasztgatásban, rendeltem a gyárit.

Meg most a krossznál kértem ajánlatot, hogy mennyiért nicasilozzák újra a hengert. 85ezer és minimum 2 hónap a vállalási idő.
Ezt azért nem vállaltam be
és középen ami van csavar a lámpában az alatt van egy kis cső az valami lélegeztető?

na meg a másik várj nekem minden csatlakozásom meg van a fejidomhoz 1 csavar rögzül középen meg 4 szélen tehát 5 csavar fogja a lámpát a fejidomba
Engem is zavarnak az ilyen dolgok, úgyhogy én is 6 egyforma új csavart akarok a plexihez rakni. Ennyiért megéri.
Műanyagcsavaros a szett amit vettél?
Sokat! Mert azon keresztül tartja az egész fejidomot! Ha jól emlékszem akkor 10mm átmérőjű kb 3 cm hosszú az a kiálló pöcök.
Na már most nem vagyok képben,és ez a két pöcök sokat jelent?Na meg hogy néz ki vagy hogy mi
A lámpát a fejidomba nem lemezcsavar fogja hanem M4-es kereszthornyú (PH vagy PZ) D fejű csavar. 5 db
Igen mert szeretném a gépem teljesen rendben tudni
Hát ez már pöppet olcsóbb
ja a gyárit szettet mondom.
Nálam 5200Ft
Az nem csavar helye! Ott egy-egy pöcök áll hátrafelé ami a fejidomtartó konzolba megy egy -egy gumi fészekbe.
Csak neked le van törve!
Találtam (rendeltem) kicsit olcsóbbat

http://www.agomotors.hu/websho...
látom lelkiismeretes vagy.
na ez az én 15EFt ért komplett idom csavar szettet vettem
Meg szerintem bolti ugyan ilyen csavar is létezik feketében mint a gyári,és akkor rá kérdek a gumis alátétre is egyúttal
Na ha már plexi csavar...
6 db eredeti MŰANYAG csavar (amit ha egy picit erősebben meghúzol, tuti szétcseszed a fejét) gumi anyával Karasnánál 10e Ft fölött van...
Még csak azt sem lehet mondani hogy igénytelen gazda vagyok mert akkor nem görcsölnék minden kis esztétikai szaron,pl addig nem nyugodtam míg az üvegszálas fejidom helyett nem szereztem egy gyárit,vagy egyéb ilyen dolgok gyárinak akarom látni a gépet
Én el hiszem de nehéz szerezni gyárit és örülök hogy ez a 3db össze jött most akkor mit csináljak
Most már csak egy valami kérdéses számomra mi az a két csavar lyuk hely a lámpán pluszban,bejelöltem pirossal robbantott ábrán nem tudom oda mutatja e a kis csövet?
gumi alátéttel van gyárilag.

Az a legjobb, de szerintem ilyen esetben az is jó ha az összes egyforma.

pl halálom azt látni, hogy hiányzik egy csavar a plexiből. Az össze imbuszos. De olyat nem talál otthon és rak bele olyat ami meg lapos csavarhúzós.

Akkor már cserélném az összeset laposra. Ezek azért elárulnak sok mindent a gazdáról
Hát igen nekem is volt egy két rossz beruházásom,én csavarokat rendeltem amcsiból de pont lámpa csavar nem volt benne de legalább van csere csavarom meg műanyag bolhám meg ilyen apróság,szerintem az lesz ha meg lesz a három gyári csavar el megyek egy boltba és meg mutatom a csavart és meg mondom ilyet csak 2db 5x20 ast kérek alátéttel