Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Otthagytam, amíg hideg van addig nem kell kapkodnia. Majd hétvégére hazahozom hátha kisüt a nap.
Ok:)
Pénteken 14 órától pár órát nem érek rá, KEZDEM A RUTINT:))))
Amúgy aznap szabin vagyok, holnap meg 17től jó
köszike! nagyon super!
Meg is csinálta a szerelőd a gépet vagy ott hagytad?
Ó ez ismerős.......mielőtt elraktam télire, mi is jártunk így, lámpától elindulva simán elpörgött, nem lehetett már felmelegíteni a gumit......vacogtunk is hazafele rendesen
Veszélyes üzem ez még ilyen korán...
Jaja, ez kívül van. Van ez a tank meg egy hajó, de az nem túl szép... Már mi is nagyon vártuk! Jó volt kergetőzni kicsit a városban, de hideg van még ehhez, a hátulja is megcsúszott motorfékre és az autósoknak is szoknia kell még minket
Klassz képek, van tank az erődön kívül is? Mert mintha nem az erődbe lennének ezek a képek!
Irigykedem most picit.......az a baj hogy beteg is vagyok, szóval még várat magára a motorozás....
A Lajosnak van bazinagy fekete hullazsákja.
Bár árul dizájnosabbat is.
De én speciel a nyeregtáskát jobban csípem.
Irtó fura pózokban lehet felszállni utasülésre pakolt cuccokkal.
Este derül ki, hogy mikor megyek. Ha tudom akkor írom.
Ősszel szerintem hirdetve lesz.

Sajna nem boltból van. Mi szállítottuk Franciába a lidl-hez aztán nálunk maradt. Az okok nem publikusak Lényeg, hogy most itt foglalja a helyet, zsír új mind
Maradjunk annyiban hogy tudom mikor váható. Vàrom én is pont ezért a vesevédőért. Amúgy ha veszel tavasszal egy ilyen cuccot, ősszel a blokkal visszaviheted hogy nem tetszik, visszakapod a pénzedet... Ha a kabátok boltból vannak, visszavihetted volna, visszakaptad volna a zsét. Miért nem hirdeted itt az aprón?

Bp-en mikor jársz? Tudod a rendelt cuccok miatt

Mindenkinek:
Milyen tanktáskát és hátsó üléstáskát tudnátok ajánlani? Hol/mennyiért lehet venni? Ti milyet használtok?
Olyat keresek ami a CBR tankon jól elfér és nem takarja ki a műszerfalat. Hátsó táskánál olyanra gondolok ami az ülésre van feltéve de nem kell 2okdali nyeregtáska.
Köszi előre is!
Jó képek, bárcsak én is itt tartanék már..
3/4 5 körül indultunk, akkor már nem igazán sütött a nap, nem fagytam meg, de nem is volt túl meleg. Egyébként meg nagyon jól esett!
Elhatároztuk, hogy idén jobban dokumentáljuk a szezont, el is kezdtük tegnap: képek tegnapról
ahán, beépített ember vagy.

Van 8 vagy 9 katron LIDL-ös dzsekim. Azt, hogy honnan van azt nem írnám le, de nem lopott :-)
Ősszel volt a boltokban. Női, kék, lila színben, szőrös kapucnis...

Nagyon foglalja a helyet a motor elől a garázsban.

nem tudjuk elbizniszelni olcsón?
Nekem van :-)

egész jó
Március közepétől várhatóak a motoros cuccok
Ha valaki tudja, mikor lesz a LIDL-ben vesevédő, azonnal szóljon.

Apám akar venni. (ő nem motorozik)
Nem, a linkre vonatkozik, tehát az mf motorsra, csak hosszú lett a mondat, és nem egyértelmű, bocsi.
Köszi! A "hozzá" szintén kozmax-ot takarja?
Amúgy a honlapon a kapcsolat fülön ott van a cím is
Valamiért nem tudok jól linkelni...

Ma akkor beírom így:
Szóval a lenti oldalon az első hozzászólasban van 2 pdf fájl, bennük az összes CBR színkombináció képpel és színkóddal

www.bikersoracle.com/cbr600/fo...
Most nézem, hogy nincs cím a honlapján, vagy nem találom, XI. ker Kondorosi úton van a suzuki plusz autószalon telephelyén.
Szia! Én hozzá vittem a gépet tavaly, mindent faszán megcsinált, előre megbeszéltük mit viszek én hozzá, adott ajánlatot, ami annyi is lett a végén, vagy még kevesebb is, ha valami kérdéses volt felhívott, megbeszéltük (több napig volt nála a motor, telószimering+minden folyadék, szűrők, gyertya, szelephézag, vezlánc feszítő,). Egyébként nekem is innen ajánlotta valaki: link
CBR 600 F4-hez középállvány eladó minden a felszereléshez szükséges alkatrésszel.Tel: 70 3179083.
szia,

van f2-es 94-es blokkom,hivatalosan beépíthető,22ekm-es,illetve ha esetleg érdekel adok hengerfejet is.Tel:70 3179083.SMS-t emailt nem nézem,most épp más miatt néztem be a fórumra.

üdv,P.