Ó ez ismerős.......mielőtt elraktam télire, mi is jártunk így, lámpától elindulva simán elpörgött, nem lehetett már felmelegíteni a gumit......vacogtunk is hazafele rendesen
Veszélyes üzem ez még ilyen korán...
Jaja, ez kívül van. Van ez a tank meg egy hajó, de az nem túl szép... Már mi is nagyon vártuk! Jó volt kergetőzni kicsit a városban, de hideg van még ehhez, a hátulja is megcsúszott motorfékre és az autósoknak is szoknia kell még minket
Klassz képek, van tank az erődön kívül is? Mert mintha nem az erődbe lennének ezek a képek!
Irigykedem most picit.......az a baj hogy beteg is vagyok, szóval még várat magára a motorozás....
A Lajosnak van bazinagy fekete hullazsákja.
Bár árul dizájnosabbat is.
De én speciel a nyeregtáskát jobban csípem.
Irtó fura pózokban lehet felszállni utasülésre pakolt cuccokkal.
Sajna nem boltból van. Mi szállítottuk Franciába a lidl-hez aztán nálunk maradt. Az okok nem publikusak Lényeg, hogy most itt foglalja a helyet, zsír új mind
Maradjunk annyiban hogy tudom mikor váható. Vàrom én is pont ezért a vesevédőért. Amúgy ha veszel tavasszal egy ilyen cuccot, ősszel a blokkal visszaviheted hogy nem tetszik, visszakapod a pénzedet... Ha a kabátok boltból vannak, visszavihetted volna, visszakaptad volna a zsét. Miért nem hirdeted itt az aprón?
Bp-en mikor jársz? Tudod a rendelt cuccok miatt
Mindenkinek:
Milyen tanktáskát és hátsó üléstáskát tudnátok ajánlani? Hol/mennyiért lehet venni? Ti milyet használtok?
Olyat keresek ami a CBR tankon jól elfér és nem takarja ki a műszerfalat. Hátsó táskánál olyanra gondolok ami az ülésre van feltéve de nem kell 2okdali nyeregtáska.
Köszi előre is!
3/4 5 körül indultunk, akkor már nem igazán sütött a nap, nem fagytam meg, de nem is volt túl meleg. Egyébként meg nagyon jól esett!
Elhatároztuk, hogy idén jobban dokumentáljuk a szezont, el is kezdtük tegnap: képek tegnapról
Van 8 vagy 9 katron LIDL-ös dzsekim. Azt, hogy honnan van azt nem írnám le, de nem lopott :-)
Ősszel volt a boltokban. Női, kék, lila színben, szőrös kapucnis...
Nagyon foglalja a helyet a motor elől a garázsban.
Szia! Én hozzá vittem a gépet tavaly, mindent faszán megcsinált, előre megbeszéltük mit viszek én hozzá, adott ajánlatot, ami annyi is lett a végén, vagy még kevesebb is, ha valami kérdéses volt felhívott, megbeszéltük (több napig volt nála a motor, telószimering+minden folyadék, szűrők, gyertya, szelephézag, vezlánc feszítő,). Egyébként nekem is innen ajánlotta valaki: link
van f2-es 94-es blokkom,hivatalosan beépíthető,22ekm-es,illetve ha esetleg érdekel adok hengerfejet is.Tel:70 3179083.SMS-t emailt nem nézem,most épp más miatt néztem be a fórumra.
Pénteken 14 órától pár órát nem érek rá, KEZDEM A RUTINT:))))
Amúgy aznap szabin vagyok, holnap meg 17től jó
Veszélyes üzem ez még ilyen korán...
Irigykedem most picit.......az a baj hogy beteg is vagyok, szóval még várat magára a motorozás....
Bár árul dizájnosabbat is.
De én speciel a nyeregtáskát jobban csípem.
Irtó fura pózokban lehet felszállni utasülésre pakolt cuccokkal.
Sajna nem boltból van. Mi szállítottuk Franciába a lidl-hez aztán nálunk maradt. Az okok nem publikusak Lényeg, hogy most itt foglalja a helyet, zsír új mind
Bp-en mikor jársz? Tudod a rendelt cuccok miatt
Mindenkinek:
Milyen tanktáskát és hátsó üléstáskát tudnátok ajánlani? Hol/mennyiért lehet venni? Ti milyet használtok?
Olyat keresek ami a CBR tankon jól elfér és nem takarja ki a műszerfalat. Hátsó táskánál olyanra gondolok ami az ülésre van feltéve de nem kell 2okdali nyeregtáska.
Köszi előre is!
Elhatároztuk, hogy idén jobban dokumentáljuk a szezont, el is kezdtük tegnap: képek tegnapról
Van 8 vagy 9 katron LIDL-ös dzsekim. Azt, hogy honnan van azt nem írnám le, de nem lopott :-)
Ősszel volt a boltokban. Női, kék, lila színben, szőrös kapucnis...
Nagyon foglalja a helyet a motor elől a garázsban.
nem tudjuk elbizniszelni olcsón?
egész jó
Apám akar venni. (ő nem motorozik)
Amúgy a honlapon a kapcsolat fülön ott van a cím is
Ma akkor beírom így:
Szóval a lenti oldalon az első hozzászólasban van 2 pdf fájl, bennük az összes CBR színkombináció képpel és színkóddal
www.bikersoracle.com/cbr600/fo...
van f2-es 94-es blokkom,hivatalosan beépíthető,22ekm-es,illetve ha esetleg érdekel adok hengerfejet is.Tel:70 3179083.SMS-t emailt nem nézem,most épp más miatt néztem be a fórumra.
üdv,P.