Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, itt a napnak nyoma sincs....szimeringezésen már túl vagyok, az új gumikat kéne feltenni, amúgy szezon kész állapotban van a gép :)

Akkor jó gurulást, én még várok vele picit...;)
Nincs még nyár itt sem, bár felhő sehol és süt a nap is. Szerelőhöz megyek (pesze kerülővel ) telót szimeringeztetni, szóval nagy kör nem lesz sajna.
Na valamiért nem jók a linkeim, alItt alul a 2 linken megvan az összes CBR 600, képpel:)
Komáromba már ilyen jó idő van? Móron még nem motoros barát az időjárás :/
Közben megtaláltam az összes (UK) gyári színt!
Itt és itt fenn vannak:)
Az ülés alatt egy matricán kell lennie a színkódnak. Délután én motorolok egyet, ha ráér és nem felejtem el akkor meglesem.
Helló Srácok!

Pénteken kezdem a rutint!:))

Tudna valaki ajánlani egy jó CBR szerelőt BP-en?
Olyat keresnék akit nem zavarná ha ott lennék a szereléskor, nem bizalmatlanság miatt lesném, hanem mert nagyon érdekel a szerelés!

Még egy kérdés: tudja valaki hogy honnan tudnám megszerezni a motorom gyári színkódját? Bántja a szemem az ezüst első sárvédő, jobb lenne gyári feketén
2004-es fekete-piros-ezüst
Az történt a régivel hogy nem volt hanem olaszból jött a gép és egy utángyártott üvegszálas fejidom volt rajta én meg gyárit akartam
Ja és próbálok majd úgy közelekedni mint anno az elmúlt 8 évben hogy én még sosem törtem motort össze csak egyszer a balesetemkor
Hát én szeretném gyári állapotban látni a fejidomot,mivel javítás nyomok is vannak rajta mert volt alul hogy egy pár centit pótolni kellet a műanyag ban meg a másik oldalon a beömlőnél egy repedést kellet kijavítani,és ezek nem olyan jól mutatnak rajta.
Szia

Itt is találsz plexiket
http://www.agomotors.hu/websho...
Ha érdekel akkor tudok egész elfogadható áron gyertyát.
Szia!

Első körben szétszedem a karbit, megnézem a fúvókákat, hogy gyári méretűek-e. Ha igen akkor a könyv szerint mindent visszatekerek alapra. Ha át van fúvókázva akkor kell segítséget kérnem.
Azt szabad tudni, hogy mi történt a régivel?
vagy ha sok pénzed van : CR9EHIX-9
CR9EH-9
Gondolom lerágott csont de egy '93-as cbr 600 F2-esbe milyen gyertyát javasoltok?
Én így hagynám, fényezetlenül. Márcsak babonából is.
Karcos motort még nem törtem össze, de zsír újat már igen.
HA összeraktad vidd el ide Ő a legjobb 2T-ben.
Megéri jól beállítani!
Okés,

Bontanak itt páran korai verziókat biztos találsz cuccot! Vagy az apróban biztos találsz...
Pont azért akarom előre megvenni őket, a motor is olcsó lenne, de indítás nélkül hatalmas rizikó így is. Pitypang most biztos sokat érhet, mert még nem nyílik sehol .
Igen csak van rajta egy két javítás meg ilyen olyan csúnya karc és új fénye lessz
egész jó színe van
Már csak fényezni kell
Úgy látszik ma minden kalapol jó idő és még a végén az álmom is valóra válik a gyári fejidom

tökéletesen passzol