Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz!

Én is a relé felé hajlok.
Jahh.. nem rossz!

Előképzettség... ja pár motoron kellett már gyakoroljak...
Hol tudok jó áron túraplexit venni a motoromra? 189 centi vagyok és a gyári plexi az édes kevés nekem. :)
Szia Lánglovag!
Próbáltam mindennel de a relé a legjobb IMET áruház 2100Ft/tavaly/
adnak hozzá mindent a régi lehúz új vissza és kész.Gond semmi.
Hát ebben a motorszerelési témában, szerintem neked van valami előképzettséged. A "kedvesem" szóról pedig egy film jut az eszembe :

http://www.youtube.com/watch?v...

Köszi, megfogadom a tanácsot. Még szezon előtt rendbe lesz téve.
Hali skacok!

Láttam néhányotok motorján ledes indexek vannak. Én is most vettem ledeseket a gyári bumszlik helyett. Azt szeretném kérdezni, hogy relé cserével vagy ellenállással oldottátok meg a normál villogási sebességet. Ha relé cserével milyet tettetek bele ( hány lábú) és volt e valami gond ezen cseredarabokkal? Cserekor felmerülő nehézségek, tanácsok érdekelnének.
Na amit szerezni tudtam az 2db 5x25 ös csavar meg 1db 5x20 as csavar,és esetleg darabokban is tudnál segíteni vagy csak komplett szettben amiben az 5db csavar van?
Hali,

Mellikben kedvesem?
Nem tudja valaki, hogy hívják " külföldiül" a menesztő gumit ami a lánckerékben van, azok a kis háromszögek? kéne ebayről .
Hát szerintem nincs külön távolsági és normál Xenon, bár megmondom őszintén, ennyire nem értek hozzá. Kaptam egyet és betettem távolságiba. Brutális a fénye, szembejövők nem szoktak szeretni.
Na most odáig jutottam hogy sikerült szerezni 3db gyári csavart alátéttel 1300Ft és így még hiányzik két csavar és ahhoz alátét
Nekem egy nikko racing dobom van E betűs de a szűkítő nem kivehető belőle hanem fixen van benne de baba hangja van

http://www.nikkoracing.com/Nik...

A hangja meg ilyen

Uff! Milyen jó, hogy felültem rá tegnap . Igaz én nem hasítottam vele, (még nem tehetem) de nekem is qrvajól esett. Fazer, te nagy spíler vagy a témában
4db 5x25ös csavar meg 1db 5x20as
4000ért tudok 5db gyárit, gumialátéttel
mivv, leo vince, BOS, Shark stb is jöhet, nem csak a 2 "nagyhoz" ragaszkodom, csak mivel sokat ingázom ausztria stb felé így az E betű elengedhetetlen számomra...
Na ennyi infót találtam a lámpa csavarokról

http://www.motosport.com/HU/mo...
Hali

Nézegess képesmotoron. Martin dobot elég jó áron csinálnak E betűs kivehető tompítós és műbizonylatot is adnak hozzá.
Gondolom csak akrapovic,yoshimura meg ilyenek érdekelnek
Sziasztok!

Örömmel láttam, hogy első hosszabra sikeredett utamon amit nagy motorral követtem el, 2 db CBR 600F4i is jött szembe tegnap csesznek környéki szerpentinen. Bár még hideg volt, jólesett és jó volt érezni hogy összeállt a Vas is :)

apropó E betűs kipufogót ha esetleg tudtok valami márkásabbat, eladót akkor fogadoma linkeket.

Köszönettel Tamás
Skacok 600-f be Motul 7100 MA olajat öntöttem... Ennek tényleg piros színűnek kell lennie?
Én is gondolkoztam azon, hogy a távolságira teszem be, mert csak egy darabom van. A gyári távolságinál jobb (erősebb a fénye?) a normál xenon, véleményed szerint?
Mert ha igen akkor így a kecse is megmarad és a káposzta is.
Lemezcsavar.A fejük szokott spec. lenni a kinézet miatt.