Na srácok megvolt az első rutin gyakorlásom:)
Most a lenti Kawával voltam, nem az R6ossal.
2 órát kanyarogtam, az első 2 rutinpályát is már hiba nélkül megcsinálom. Kérdezte az oktató, hogy elsőre rögtön naggyal? Mondom mehet:)
Holnap 9-re megyek újra, a 3. pálya legkönnyebb. Megdicsért az oktató, mondta hogy ügyes vagyok :)
Ja valami marha a rutinpálya kátyúit betömködte hidegaszfalttal, az egész pálya tele volt zúzott kővel, egy kis nehezítés. De nem estem egyszer sem, a 8-asoknál amíg nem éreztem a testtartást, néha letettem a lábam de már az is fainul megy.
Szóval alakuuuul
Én 2 éve xenonnal járok, többször rendőr mögött is mentem. Ha úgy van beállítva a tompított h nem égeti ki az autósok retináját akkor nincs vele semmi gond szerintem. Vizsgára ki kellett kötni és H7-et raktam a helyére, ennyi. Szerintem nem kell ettől parázni.
Még nem tudom.
Megvárom, hogy másoknak is mik a tapasztalatai.
Megvenni már megvettem az eszközt, de még nincs beszerelve.
De ha "látni és látszani"elvet követem, akkor bizony beszereltetem.
Márpedig eléggé egyetértek vele.
Na most erre én mit írjak? Olvastam anno nyomtatott formában a cikket.
Ami az én véleményem :
Én nem tennék be, és a cikkel való hadonászás a rendőr előtt megint csak nem egy okos tanács.
Teljesen más ha megállítanak és Dr. Ezmegaz ügyvéd, jogász, alkotmánybírász van az okmányaidba írva, mint az amikor csak szimpla hétköznapi motoros vagy.
De ha már beépítteted , akkor meg fenntartom azt amit leírtam kettővel előbb.
Abszolút egyetértek ....de ez baromira kevés.
Én érthetek veled egyet sok mindenben, ha utána a rendőrbácsi meg megbüntetett. Attól még nem más fogja helyettem kifizetni a büntetést...
Szóval az elmélkedésnek ezen a ponton vége, sajna.
Én beakarom biztosítani magam. Tények kellenek
Szerintem a jogszabály hozók sem tudják pontosan, hogy mit is akarnak (akartak).
Ezt a cikket ajánlom:http://motorszerelo.com/2011/0...
Szerintem elég B..i rendőrt kell kifogni ahhoz hogy ha kulturáltan elmagyarázod hogy gyermekkorodban Cicus és kutyus is azt mondta a "közlekedj okosan " című okító mesében hogy "látni és látszani!"
ergo te haza szeretnél érni, mert észrevettek, vagy te megláttad, és így az ő munkáját is segíted, mert kevesebb baleset , javuló statisztikák, meg persze a világbéke. Ha valaki ezek után megbüntet, az tényleg felesküdött a testületre, és élek a gyanúperrel hogy pocakos, és rőfös bajusza is van a tányérsapka alatt.
Nem ez a tapasztalatom . A rendőr is tud jó fej lenni, és megérti ha korrektül elmondja az ember.
FIGYELEM: A fent leírtak nem vonatkoznak a Német nyelvterületen való motorozásra. Ott minden téren kőbe vésett a törvény.
Könnyü kezelni?
űdv