Tehát szerinted is úgy van mint ahogy Zoli32 mondja hogy "ezek sima kereszthornyos lemezcsavar" mert akkor azt a 2db 5x20 as csavart boltban is meg tudom venni alátéttel együtt és reális áron
Ezzel én is gondba voltam, először vettem bele koso márkájút, ami 2700 ft volt, ez jól működött de beázott egy mosásnál. Utána vettem egy koso utánzatot na az az első villanás után megadta magát. Aztán követte az olcsóbb shox- os ami asszem 2990 volt, de azt is kicsapta. Utána vettem egy drágább shox-osat 4900, na ez 2 éve bírja. Ami a lényeg hogy tipushoz kérd, ha jól tudom akkor a tiéd is 3 lábú, ezekhez mindhez adnak kábelt, tényleg csak annyi régi le új pedig fel, és ami a legfontosabb itt sem biztos hogy az ocsóbb az olcsóbb!
Ezek sima kereszthornyos lemezcsavar.Sima útszéli barkácsboltban 5-10 forint.Ha nagyon feketét akarsz hangszórókat rakják fel ilyennel.Autóhifist érdemes keresni.
próbáltam ebay-os reléket 500ft-osok voltak, háromnál már feladtam gyorsabban villogott mint elötte ellenállás drágább és melegszik.Amikor megveszed a relét adnak hozzá átalakító sarukat csatikat amilyen mocihoz veszed.Így nagyon egyszerű a beszerelés
Sajna a gyárihoz csak robbantott ábrám van. Képem nincs.
Én biztos nem vennék gyárit ennyiért :-)
Mondom ezt úgy, hogy rendeltem amcsiból gyári cuccokat és az enyémhez is rendeltem olajleeresztő csavarhoz tömítést vagy alátétet.
Aztán egy sima alátét jött. Made in Japan de ennyit még nem fizettem alátétért