Alulról nézve végig a tetejétől ketté van repedve.
Tetején meg luk van.
Kicsit a henger is meg van baszva, kézzel nem érezhető a sérülés. Majd tisztogatás után meglátjuk. Meg egy kicsit talán válla is van felül a felső gyűrű fenti holtpontjánál. De mivel a hengerfejet nem szedtük le így csak ránézésre. Többi a mérések után derül ki.
Sziasztok, érdeklődnék valaki bontott, vagy bont mostanában 600 F1-est? Kellene pár alkatrész nem horror áron. Szeretnék venni egy ilyen mocit, de költeni is kellene rá, pár dolgot meg szeretnék venni előre, ha mennék próbálni a motort be tudjam indítani . Szerencsére ismert a hiba forrása . Elsőre kellene a gyújtás és fordulatszám jeladópár és a vezérműlánc feszítő. Később persze több alkatrészre is szükségem lesz. elérhetőség az adatlapomon. Köszi mindenkinek.
Most a szar idő miatt megnyugodtam azért én is. Amikor szerelgettem mindig szarul aludtam. Izgultam mi van vele.
Remélem nem válik pénznyelővé a motort. ( volt már ilyen ) Most bizalmat szavazok neki és a másik motor kárára megcsináltatom, de ha elkezd majd szarakodni a váltó is akkor megy a levesbe.
Jelentem a Pápa megkezdte az aggódást.
Meg most már én is.
Lassan sürgős is lesz mert a haverom becseréli a motortját egy 520as ktm-re
Már minden szét van szedve, le van kötve. Viszont a havazás miatt el kellett gyorsan pakolnom a gépet. Így a henger még mindig a helyén van. Kipufogó felől néztem bele a hengerbe. Semmi vészes nem látszik. Dugó az ép. semmi nagy hiba nem látszik bár amúgy se látszik sok minden. Viszont a meghibásodás előtt homokbányában voltam. Elég mély homokban mentem vele. Légszűrő nem tudom milyen állapotban volt. Lehet telekapta magát homokkal és azért baszódott el.
Kicsit megjön a jobb idő akkor levesszük a hengert és elviszem egy esztergályos vagy autószerelő ismerőshöz akinek van normális műszere lemérni a hengert. Ugye az adatok adottak a könyve szerint. Ahhoz kell csak viszonyítani. Hengeren már van 2 méret felírva. Azok alapján nehéz lesz hozzá dugót találni. De pontosat úgy is a mérés után lehet mondani.
Ha a henger szar akkor hüvelyezve lesz ha nem akkor csak dugó csere. Ha más baja van akkor még nem tudom.
Ami biztos, hogy kókányolni és eladni nem akarom. Meg már amúgy is sokat feccöltem bele.
Ebay-en biztos olcsóbb. Ha nem értesz hozzá nézegess képesmotoron vannak akik ezzel foglalkoznak kérj ajánlatot. Nekem 10-15 000 Ft rémlik. Ha még postát rászámolsz ami kb 2000 Ft akkor is olcsóbb mint az általad írt ár.
Én már írtam annak aki keres ilyen cuccokat hogy van egy fejidomom de rám se szart,gondolom ha komplett idom garnitúrám lenne talán írna,de én azt mondom ha csak darabokban tudnám beszerezni az idomot nekem úgy is jó lenne
Szerintem túl szegény volt a keverék.