Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motech Ram arm.
16 rugó.
Kelomotor.

Meg a gömb a kormányleszorító cavarba.
Én gps tartós tanktáskát vettem, abba bele fér a teló,a szivartöltő meg érkezik a vágottszeműektől, mert itthon 4 ezer, egy darab ajzatért az sokkkkk
Jó érzés, hogy én adtalak titeket össze, majd ha jön a gyerek, akkor is szóljatok, megkeresztelem!
Most néztem meg a vasárnaptól évrényes LIDL akciós újságot és semmi ilyesmi nincs benne.
Látom vicces kedvedben vagy.
Naja, pedig baromi jó lenne valahogy felbarkácsolni egy tartót a motoromra...nem a telefonálás végett hanem a gps funkció miatt.
Úgy néz ki a motech másolja a givit.
Vagy fordítva.

Szerencsére van már motech tartóm így megúszom 7 rugóból.
Na meg ha már Iphone akkor egy szivar töltő sem árt, mert gps-el nem éppen hosszú életű....
Az a jó h csak a tartó 12.000 ft (iphone 4), ehhez még kell gondolom a rapid lock givi cucc is sok csillióért...
Ja.Ezt néztem.
Drága de ott a kis ellenző okosság.
A simákon nincs.
Így normál gps/telefon fényereje nem elég napsütésben.
Érdekes volt 80-100-nál bal kézzel árnyékolva le-fel mozgatva fejem nézni hogy merre járok mondjuk Flattach mellett.
A sima zsákok sz...t se érnek.
gps tartó néven láttam jókat.

3méretben. 5-8ezerért
A tiédre simán felraknám. Nekem nem kell, az én fülem nem lesz sáros esőben.
A givinek van használható tartója de rohadt drága.
Maradj má' Peti! Te felraknád, vagy csak szívatsz?
Rám is számíthattok:)

Hu holnap rutinvizsga... :)

Más:

Vasárnaptól motoros cuccok a LIDLben, vesevédő 1799 Ft, gerincvédő 7495 Ft, aláöltöző alsó 3499 Ft, felső 4499 Ft, púpos hátitáska 4495 Ft, motortakaró ponyva 2495 Ft, féktárcsazár memória kábellel 2495 Ft, arcmaszk 1299 Ft. Nem kapok pénzt a reklámért de szerintem ezek nem rossz cuccok.

Kerestem tartót amivel a műszerfalra/kormányhoz tudnám rögzíteni az iPone-omat, eddig kevés sikerrel. Valaki esetleg talált valami jó megoldást?
Ideiglenesen egy ilyet vettem (699 Ft, LIDLben most kapható):
A teló azért nincs benne mert azzal fotóztam...
Behozható...
nem is látod, ha a motoron ülsz... miért érzem úgy, hogy akadékoskodsz?
De hülyén néz ki.
Fel kell csavarozni a rendszám alá, és nem lesz sáros a füled.
http://racing-bazar.hu/motorke...
nem az enyém,csak találtam
És ez miért jó a CBR-re? Nem MZ-m van, hé...

Én arra a láncvédővel egybeöntöttre gondoltam, tudod.
Na ilyenkor sajnálom, hogy annyi évet eltöltöttem motorozás nélkül....