Na ez frankó örülök neki. Nekem minden készen áll csak a jó idő kéne vagyis csak pár kisebb dolgot kell megcsinálni. Szettben vetted egyébként a gumit? Milyen fajta?
De a nyomtató is így van. karácsony előtt jártuk hasonlóan.
Alaplapon egy chip megy "tönkre" szervizes azt mondta, hogy van ismerőse a gyári szervizben akinek van hozzá eszköze és azt kell nullázni vagy felrakni újra a progit. Először felhívtam a gyári szervizt mert gyorsan kellett megoldás mert nem tudtunk dolgozni. Egyből tudták mi a baja 74ezer a csere. Mondom akkor 100ezerért inkább egy új.
Majd a fentebb leírt szervizesnél is próbálkoztunk és ő nulláztatta 30pénzért. Meg mutatott még 5db gépet aminek ez volt a baja.
Azt nem kell mondanom, hogy levette a burkolatot és egyből rámutatott melyik alkatrész csinálja ezt.
Tonerre rá szoktam írni, hogy mennyi kinyomtatott oldalnál cseréltem. Ezen rajta van, hogy 11552 után cseréltem.
Ha most kérek egy jelentést akkor 987nél jár a nyomtatómotor.
Köszi a választ.
Szerintem a K&N lesz majd akkor, még nem döntöttem.
Láttam erre vagy te is nalim8, szívesen elmennék egyet gurulni, mondjuk az enyém még téli álmot alszik :D
Még1szer köszi a választ.
Én meg azt utálom, amikor láthatóan világkörüli túrázónak érzi magát az ember, csak mert sikerült vennie egy FJR 1300-ast, vagy valami szart, aztán jön szembe gyökketővel, és nem köszön a (szerinte) csak randalírozni tudó utcák rémének (ez volnék én) csak mert van rajtam egy Icon dzseki, amit ő soha a büdös életben fel nem venne, csakis fekete Cordurát.
Sziasztok van egy Honda cbr 600 f 1 em és bazira szorul a hátsó kerék...távtartóproblémákat is megoldottam de egyszerűen nem tok rájönni..amikor meghúzom betépi a lengővillát is és megszoritja a kereket.....Egyébként eladó alkatrészeim van rengeteg bármi ha kell írjatok üdv Tomi és köszi skacok
Ja most látom te is árulsz Motult :-) Nem leszek konkurencia szerintem :-) Nem ebbe utazok. Volt pár liter aztán ennyi, de el is kelt.
Szép napot nektek.
Felénk még nagyon hideg van... Megejtettük tegnap az olajcserét két 600f-ben, az enyémbe repsol racing 10w50, a másikba motul 5100 10w40 került. Kicseréltük a levegőszűrőt is, és kerültünk egy picit, 3,2 kilométeren lefagyott a tö.öm. Igaz, attól még jól esett, mert október végével leraktam a gépet. Így közel négy hónap után úgy indult, mintha csak bót előtt hagytam volna 10 percre
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Tessék. Szívesen. Tényleg az utolsó volt.
Itt van 1 minden idomja meg van bontva eladó. Most már nem linkelek be ilyeneket. Van google meg képesmotor akinek kell keressen előbb-utóbb talál is.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Fejidom probléma megoldódott már? F2 höz kerestem a legutóbbi beírónak de ezt találtam. Visszább is keresett valaki idomokat F4i-re.
Akinek van kérem jelezze.
nem szettben vettem ,mert tavaly vettem elsőt ugyan ilyent.
lejár a garancia és 1 hónap múlva elromlik a cucc.
Alaplapon egy chip megy "tönkre" szervizes azt mondta, hogy van ismerőse a gyári szervizben akinek van hozzá eszköze és azt kell nullázni vagy felrakni újra a progit. Először felhívtam a gyári szervizt mert gyorsan kellett megoldás mert nem tudtunk dolgozni. Egyből tudták mi a baja 74ezer a csere. Mondom akkor 100ezerért inkább egy új.
Majd a fentebb leírt szervizesnél is próbálkoztunk és ő nulláztatta 30pénzért. Meg mutatott még 5db gépet aminek ez volt a baja.
Azt nem kell mondanom, hogy levette a burkolatot és egyből rámutatott melyik alkatrész csinálja ezt.
Tonerre rá szoktam írni, hogy mennyi kinyomtatott oldalnál cseréltem. Ezen rajta van, hogy 11552 után cseréltem.
Ha most kérek egy jelentést akkor 987nél jár a nyomtatómotor.
Szóval egyértelműen nullázták.
Érdemes megnézni....pl. a nejlonharisnya...
R6....Hú de fasza lesz vele bólyázni... na de legalább utána a CBR megkönnyebbülés lesz!
üdv, szép estét all!
Szerintem a K&N lesz majd akkor, még nem döntöttem.
Láttam erre vagy te is nalim8, szívesen elmennék egyet gurulni, mondjuk az enyém még téli álmot alszik :D
Még1szer köszi a választ.
üdv
a gyárin és a K and N-en kívül semmilyet. Nekem elhiheted, az enyém is 2006-os.
Amúgy miért nem jó a K and N? Soha többet nem kell venned másikat....
Köszi a válaszokat.
üdv, szép estét.
Szép napot nektek.
További szép napot.