bt021el 1x Pestről Soltra, kurva nagy esőben szarrá ázva csapattam 160al végig. 500valahány km-t mentünk aznap. Már fájt a seggem rendesen.
De nyáron pl reggel 7körül vagy este 9 után mikor már hűvösebb van akkor simán megtekerte a gumit ha úgy húztad oda.
A másik, hogy ezzel a gumival volt 1cm majrécsík. bt016al meg utcán is végig döntöm. Egyébként érdekes, hogy a hátsó már végig van döntve de az elsőn még van csík.
Most pilot power 2ct vagy bt016 lesz. Még nem tudtam dönteni :-(
Én sem szoktam állóra fékezni, kerekezni nem tudok, és nem is próbálkozom vele mert sajnálom. Sajnos a súlyom kb +15kg, de nem hiszem, hogy ez annyit jelentene.
Nekem is volt ilyen, motorfékkel is sikerült megcsúsztatni. Esőben meg végképp szar, a zirci vasúti átjáróban pl esőben majdnem megelőzött a hátulja, és még egyenesben is képes volt rázni a seggét nedves úton. Nekem sem lesz többet ilyen. Most pilot road 2ct van (Bury tesójától ) és ez már tényleg fasza! Esőben is atom stabil!
Szia
Nekem Michelin Pilot road 1 van hátul. Elöször azt hittem ez a jó választás ami a tartósságát illetve be is vált. AMit nem szeretek benn ha dönteni akarod a motort van egy pont amikor olyan hirtelen billen hogy szinte megilyedek.
Szerintem nem a legjobb a gumi profilja.
Kezdőként visszafogott tempónál nem rossz de szerintem aki komolyabban gondolja a kanyarodást ne ezt válassza.
Haveromnak bandit 650-en pilot road kettese van, mentem vele és a két motor karakterisztikájától függetlenül nem éreztem hogy akkorát billent volna a motor. Az szerintem sokkal jobb mint az elődje
Remélem segítettem.
JA kb 10000km van a roaomban és megjelent a mintázatán egy hosszanti repedés pedig vadi új volt mikor vettem (DOT szám alapján is)
Bocs az OFF-ért, de jó társaság révén számíthatok válaszra. Kollégám 125cm3 robogót akar, min. 2000 évjárat, 4 ütem, nagykerekűt. Mit érdemes venni ami megbízható, occó, "igénytelen" ? abszolút analfabéta, nem fogja szerelgetni, munkába járásra kell neki. Köszi.
De nyáron pl reggel 7körül vagy este 9 után mikor már hűvösebb van akkor simán megtekerte a gumit ha úgy húztad oda.
A másik, hogy ezzel a gumival volt 1cm majrécsík. bt016al meg utcán is végig döntöm. Egyébként érdekes, hogy a hátsó már végig van döntve de az elsőn még van csík.
Most pilot power 2ct vagy bt016 lesz. Még nem tudtam dönteni :-(