tök mindegy kit mennyire motoroznak körbe szerintem, ahogy attól sem lesz gyors senki hogy leér a térde kanyarban...
nekem például leért már a hátam, a fejem, a vállam, mégsem vagyok gyors egyáltalán
pont az a jó ebben hogy sosem lehetsz elég gyors, mindig van hová fejlődni.. amikor azt hiszed király vagy, valaki beelőz belülről miközben egy koktélt iszogat vagy a telefonját nyomkodja.. sokan ilyenkor kapnak vérszemet, mennek a másik után és perecelnek oltári nagyokat...
bazz úgy értem a motorerő nem számít, de számít a gumi, futómű és főleg az hogy kinek milyen hosszú, kemény a hímtagja, amivel befordul ott is ahol nem lehet
a gopro pedig pöpec találmány. csak a tapadókoronggal felraktam a motor orrára, a tankra, a farokra, de volt hozzá még 8 féle eszköz amivel 128 féle másik helyre fel lehet rakni, megunhatatlan
az más kérdés hogy a videóvágásig már nem jutottam el, mert az engem nem szórakoztat, de tök jól elnézegettem az unalmas 30 perces videóimat itthon
legközelebb majd dumálunk is :) (meg megpróbálok nem elesni)
kis pályán szinte semmit nem számít a motorerő, a gumi, a futómű inkább de főleg a tudás..
nekem oltári mákom volt a biztosítóval (meg azzal hogy ugyanarra az oldalra sikerült esni mint amire biztosítós fizetés volt folyamatban), még egyszer nem reckíroznám meg a dolgot :)
de én most felkészítem a gépet pályára, nagyon jó móka
Ha kész a gomba akkor nyomulok a témára! 9500 az összköltség vagy még lesz más anyagi vonzata is? Kicsit azért megvárnám amíg elolvad a hó nem akarok büdös bogárként fetrengeni az úton
Nekem kodak sportkamerám van full HD akár és vettem hozzá tartót a mocira és a tükörszárról figyel árgus szemekkel... Átjössz és fel aplikáljuk a vasra. Jövő héten gomba szezon lesz 9500 ha szükséged van rá!
Ha márciusban itthon lesz (mert hogy ki hitte volna amcsiból küldik a rokonok fele pénzért) akkor szívesen megosztom veled a tapasztalatokat. Mivel nem vagy tőlem olyan hihetetlenül távol összehozunk egy talit aztán kamerázhatunk! Rendeltem hozzá tappancsos felfogatót, kormányra rakhatót, ragaszthatót minden félét.
Tényleg jó volna ha holnap már indulnánk. Itt felénk északkeleten semmi sincs + fok van reggelre majd max fagy 1 kicsit. Hétvégére mond havat ide majd kiderül megérkezik-e.
nekem például leért már a hátam, a fejem, a vállam, mégsem vagyok gyors egyáltalán
pont az a jó ebben hogy sosem lehetsz elég gyors, mindig van hová fejlődni.. amikor azt hiszed király vagy, valaki beelőz belülről miközben egy koktélt iszogat vagy a telefonját nyomkodja.. sokan ilyenkor kapnak vérszemet, mennek a másik után és perecelnek oltári nagyokat...
a gopro pedig pöpec találmány. csak a tapadókoronggal felraktam a motor orrára, a tankra, a farokra, de volt hozzá még 8 féle eszköz amivel 128 féle másik helyre fel lehet rakni, megunhatatlan
az más kérdés hogy a videóvágásig már nem jutottam el, mert az engem nem szórakoztat, de tök jól elnézegettem az unalmas 30 perces videóimat itthon
kis pályán szinte semmit nem számít a motorerő, a gumi, a futómű inkább de főleg a tudás..
nekem oltári mákom volt a biztosítóval (meg azzal hogy ugyanarra az oldalra sikerült esni mint amire biztosítós fizetés volt folyamatban), még egyszer nem reckíroznám meg a dolgot :)
de én most felkészítem a gépet pályára, nagyon jó móka
Ha kész lesz lefotózom oszt mondod jó lesz v sem! Oks?
Van spanyolból hozott whisky 2,5literes. Egy olyat adnék munkadíj fejében :-)
http://www.ebay.com/itm/Motorc...
gondolom van más motorra is nem csak Kawára.
főleg úgy, hogy nem túl rég lett véve egy fasza videókamera. Csak azt ugye nem tudom sehogy felszerelni :-(
tapasztalatokra lettem volna kiváncsi
Egy gopro 3 white.
Miért kérdezed?