Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tök mindegy kit mennyire motoroznak körbe szerintem, ahogy attól sem lesz gyors senki hogy leér a térde kanyarban...

nekem például leért már a hátam, a fejem, a vállam, mégsem vagyok gyors egyáltalán

pont az a jó ebben hogy sosem lehetsz elég gyors, mindig van hová fejlődni.. amikor azt hiszed király vagy, valaki beelőz belülről miközben egy koktélt iszogat vagy a telefonját nyomkodja.. sokan ilyenkor kapnak vérszemet, mennek a másik után és perecelnek oltári nagyokat...
bazz úgy értem a motorerő nem számít, de számít a gumi, futómű és főleg az hogy kinek milyen hosszú, kemény a hímtagja, amivel befordul ott is ahol nem lehet

a gopro pedig pöpec találmány. csak a tapadókoronggal felraktam a motor orrára, a tankra, a farokra, de volt hozzá még 8 féle eszköz amivel 128 féle másik helyre fel lehet rakni, megunhatatlan
az más kérdés hogy a videóvágásig már nem jutottam el, mert az engem nem szórakoztat, de tök jól elnézegettem az unalmas 30 perces videóimat itthon
legközelebb majd dumálunk is :) (meg megpróbálok nem elesni)
kis pályán szinte semmit nem számít a motorerő, a gumi, a futómű inkább de főleg a tudás..
nekem oltári mákom volt a biztosítóval (meg azzal hogy ugyanarra az oldalra sikerült esni mint amire biztosítós fizetés volt folyamatban), még egyszer nem reckíroznám meg a dolgot :)
de én most felkészítem a gépet pályára, nagyon jó móka
Oké
Rendben, de képet én is kérnék.
Itt lentebb írtam árat! Ha jó majd jelentkezem!
Tok vonó az ár!

Ha kész lesz lefotózom oszt mondod jó lesz v sem! Oks?
Ha kész a gomba akkor nyomulok a témára! 9500 az összköltség vagy még lesz más anyagi vonzata is? Kicsit azért megvárnám amíg elolvad a hó nem akarok büdös bogárként fetrengeni az úton
Én már vettem fel vele... igen pazar képe van... bár egy 20 perces vidi több mint 1 giga...
Nekem kodak sportkamerám van full HD akár és vettem hozzá tartót a mocira és a tükörszárról figyel árgus szemekkel... Átjössz és fel aplikáljuk a vasra. Jövő héten gomba szezon lesz 9500 ha szükséged van rá!
ezeket néztem igen, félek, hogy nagyon rezegne a kamera.
gondolom akkor már ezt is nézted : http://www.ebay.com/itm/Motorc...
Saját használatra rendeltem nem kereskedek vele!
Arra gondoltam, hogy egy ügyes kezű fórumtárs biztos meg tudná szakérteni. És esetleg átalakítani hogy használható legyen.
nézegettem ezeket is, de nekem a tanknyílás túl közel van a kormányhoz. Odapróbáltam a kamerát de nem volt jó. túl közel van a műszerfalhoz
fél áron én is vevő vagyok rá :-)

Van spanyolból hozott whisky 2,5literes. Egy olyat adnék munkadíj fejében :-)
Ezt szerintem elég sok motorra fel lehet szerelni!

http://www.ebay.com/itm/Motorc...

gondolom van más motorra is nem csak Kawára.
Ha márciusban itthon lesz (mert hogy ki hitte volna amcsiból küldik a rokonok fele pénzért) akkor szívesen megosztom veled a tapasztalatokat. Mivel nem vagy tőlem olyan hihetetlenül távol összehozunk egy talit aztán kamerázhatunk! Rendeltem hozzá tappancsos felfogatót, kormányra rakhatót, ragaszthatót minden félét.
Már régóta nézegetem de nagyon sokallom az árát.

főleg úgy, hogy nem túl rég lett véve egy fasza videókamera. Csak azt ugye nem tudom sehogy felszerelni :-(

tapasztalatokra lettem volna kiváncsi
Csak mert márciusban nekem már lesz 1 itthon.

Egy gopro 3 white.
Szia!

Miért kérdezed?
Go Pro kamerája van valakinek?
Tényleg jó volna ha holnap már indulnánk. Itt felénk északkeleten semmi sincs + fok van reggelre majd max fagy 1 kicsit. Hétvégére mond havat ide majd kiderül megérkezik-e.