Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol találom a revolutiont?
Rendben,nagyon szívesen. Te mennyit motoroztál előtte és mivel? És mit töltsek?
Basszus de szar mobilról írni néha...
Szóval azt akartam még írni CáBáR, hogy tedd fel a motorod képeit az adatlapodra:) A kutyást mindenképpen!

Az előbbi elgépelésekért sorry, még nem akartam elküldeni, csak véletlenül rányomtam.
Azért nézz rá az árakra a revolutionnál is.
Frrissítették az árlistát.
Zoli32: köszi, megfogadom a tanácsod!

bury: ugyanúgy vagyok torl mint CáBáR, tavasszal én is csatlakozom:)

CáBáR: totál ugyanitt vagyunk, max én egy gangyafaxnyival előrébb, jogsit már elkezdtem. De mivel márcisban lehet majd csak a vezezést elkezdeni, egyszerre lehet meg a jogsink is:)
Gyakorolhatnánk is majd együtt ha van kedved.

Ja és töltsd
Melyik iskola az övé?
Amint lehet. Úgy gondoltam, hogy március első felében beiratkozom az egyik suliba (még nem döntöttem el melyikbe), aztán ahogy az idő(járás) engedi....
Akkor Németh László klub vezér. én is nála csináltam. elég rugalmas. mikor kezded?
Baro, te is tag vagy a DTMK-ban?
Köszi a tippet.
F.sza, de van itt 1kis problem.... a jogsi kérdés... még előtte állok..
nincs mit
köszi
6os-sal párhuzamosan a Hunyadi János utcában.
Őt hol lehet megtalálni?
Persze egyedül is jó. Péntekente vagy nyár estéken úgy szoktam. Sok a nincs kedvem, most nem jó menjünk később vagy előbb. Aztán sokszor megyek egyedül. De azért jobb szokott lenni ha 2-3an megyünk.
Túrára meg 15 főig szerint még jó. Felette már nehézkes.

Pumi felteszi neked.
Mohait ismerem, de 5ből 5x nem lehet találkozni vele. Előtte hívni kell.
Van még a Quick Steel a temető úton. Róla hallottam rosszat és jót is. Mondjuk több rosszat. Láncomat pl ő dobta fel. Mást nem nagyon ismerek.

Olaj, szűrő, fékbetétnél stb alkatrészeknél szerintem nálam jársz a legjobban és legolcsóbban Pumi is úgy tudom elkezdte árulni de talán nem olyan jó áron adja.
Kérsz ajánlatot tőlem és tőle is és akkor eldönthető könnyen.

Fékbetét, olajcsere nem igényel felkészültséget. Ezért kár lenne szerelőhöz vinni.
Ha lejössz majd bójázni akkor kicseréljük 5perc alatt a fékbetéteket és akkor "ingyé" volt.
Olaj meg otthon mert ott figyelni kell a környezetre. Fáradt olajjal ha nem tudsz mit csinálni akkor elhozom tőled. Van ismerősöm akinek van ilyen "olajkájhája" ő el tudja uniós szabványoknak megfelelően égetni :-)
Ha van időd akkor Kokai Bélához viszed a motorodat, nekem mindig ő csinálta korrekt és precíz.
Egyedül motorozni sem rossz, de azért jobb ha legalább ketten vagyunk (külön-külön motoron ) Adj tanácsot nekem légyszíves: hová vigyem a mocit karban tartani Dunában? Kellene majd valamikor fékbetéteket cserélni elől (kb.1-1.5 mm) és gumit is akarok cseréltetni + olajat, szűrőt. Kellene még Motul láncvédő spray + az előbbiekhez alkatrész. Pumi cseréli is a gumit v. csak árulja?
Ígyse de mindegy.Megtaláltam.
Hátt majdnem 60e.
Ennél azért van majd ugyanennyiért jobb.
Speciel talán 62e-ért szereztem be a Rosso II-ket.
Ha igazán jó kompromisszumot akarsz előre egy pilotPower hátra egy pilot road2-t tegyél fel.Nagyon sokáig elmotorozol vele és nagyon jó tapadást biztosít.
Szerintem 2 évadig hozzá se nyúlsz a slichez.
De ha ragaszkodsz hozzá ám legyen ez.
Nem. Én csak véletlenül csöppentem bele, de a kemény magban vagyok

Egyébként nincs ilyen "hierarchia" féle dolog.
Sokat többet teszünk a klubért mint némelyik alapító.
Ha a honlapot nézed akkor az 5 felsorolt közül 3al csak 1x max 2x találkoztam.

25-30-an lehetünk az összeszokott bandából.
Az előbb a Dunlop D208-ról olvastam, hogy k...va jól tapad hűvösebb időben és esőben is. Sajnos ennek ára van: max. 5000-et bír átlag használat mellett.
Mindenképpen! Te alapító tag vagy a klubban?
Valóban szemeztem vele, viszont azt olvastam róla, hogy hamar kopik, viszont nem tapad olyan jól mint a hasonló gumik. Nálam (asszony miatt is) nagyon fontos az ár és az is hogy meddig bírja (ha túl gyakran cserélgetem kumite lesz otthon ), viszont az sem mindegy milyen gumit teszek a motoromra(hiszen az életem is múlhat rajta). Ezért aztán azt gondoltam, hogy Michelin PilotRoad2-t v. Metzeler Roadtec Z6-ot veszek de használtan.
www.r17.hu/978-continental-mot...

Na talán igy:)

Asszem ez jó lesz, 60 alatt van, egy ideig biztos elég lesz:)
Nyáron meg majd visszateszem a slicket
Nem baj.Nekem bejön minden.Ez speciel nem.
Lehet hegesztik a fórummotort.
Gyakorlatilag kezdésnek KB minden sporttúra és túragumi jó lehet.
kivétel ilyen őskövületek mint Dunlop D220,michelin macadam és satöbbi.
Amik bejöttek eddig az túrában a Michelin PilotRoad 2:Állati tartós,jól tapad döntött helyzetben,az első gumi egyenes haladásnál elkövetett fékezésnél a frászt hozta rám de ez egyén szoc problem volt.
Pirellitől a régi sima corsa nagyon jó csak már nem kapható.
Dunlop qualifier:gyári gumi,sok érzelmet nem váltott ki tapad valamennyire de kopik mint a fene.Nem lesz többet
A diablo Rosso II egy igen jól dönthető,tapadós sportgumi eddig ez jött be legjobban,ha tartós lesz ennél maradok sokáig.