Ha már nyafogsz, akkor elmondom, hogy én is nemrég vettem meg az első CBR-emet. Eddig én is kismotorokon űztem a taktikát...nálam jobban nem várod hogy tavasz legyen
a busához csináltam,de az sima kutyacsontos volt.. 3 cm ültettem az elejével nem foglalkoztam,nem is volt valami jó! Cserébe utassal már a legkisebb fekvőrendőrön leért az alja,ezért nem is engedtem beljebb az első villákat ,mert még alacsonyabb lett volna..
így végül az ülés lett átfaragtatva a motorkapit.hu segítségével!
Ültető szettet keresek a Hondára ha valakinek esetleg van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban akkor szívesen veszem. Az ebay-en találtam de hátha valaki tudna esetleg ilyet is gyártani.
Mivel hamarosan itt a tavasz, legyetek szívesek a képen látható alkatrészeket leszerelni a gépeitekről és elküldeni nekem. Ellenkező esetben muszáj leszek mindenkit elverni.
Ja, a postát is ti álljátok!
Lehet tolni sokat.
Esetleg betuszkolni a motort egy buszba és irány marokkó.
(a képen a motort kell nézni, a többi csak díszlet )
Én azzal kezdem a motoros életemet, hogy megvettem és eltettem aludni. Ááááá!:)
(ha már nyafogunk)
Mazochista lennék?:D
Egyetértek lánglovaggal, nekem is van benne részem. Mikor lesz már tavasz?!
De előtte fürdőruhás képet kérek.
madj meglátom még jelenleg csak hószánnal lehet menni
így végül az ülés lett átfaragtatva a motorkapit.hu segítségével!
Nincs valahol kedvezményed?
álatlában 3 cm ültet, de az elejét is kell mert romlik az irányíthatóság.
Lucas néven futnak.
Ültető szettet keresek a Hondára ha valakinek esetleg van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban akkor szívesen veszem. Az ebay-en találtam de hátha valaki tudna esetleg ilyet is gyártani.
Előre is köszi!
50-52 es méret vagyok, 80 kg 176 cm magas. Jó lesz rám?
Ja és ezek párban járnak. Nem ám egyesével.
új állapotú,utcai hálós kabát
F4i-re keresek új, vagy jó állapotú használt gyári kormányvégsúly párt megvételre. Akinek van az jelezze.
Mivel hamarosan itt a tavasz, legyetek szívesek a képen látható alkatrészeket leszerelni a gépeitekről és elküldeni nekem. Ellenkező esetben muszáj leszek mindenkit elverni.
Ja, a postát is ti álljátok!
Köszönöm!