Zavart érzek az erőben vagy csak nekem nincs jó napom de csak a sportmotor jön be.
Viheted de figyelj oda hogy a súlypont nagyon máshova kerül,a váltásokra extrán oda kel figyelni hogy ne fejeljétek le gykran egymást és ne lepencén vidd elsőre.
A link nem az igazi.
Sportattack jó.Simán használható.Bár régi fejlesztés de nem rossz.
Szomszéd nénit nem a jogsi kéhezvétele után vigyél 5 percel.
Előbb szerezz rutint szólúban.
Én máig nem szeretek vinni senkit.
Nagyon korlátoz minden téren hogy nem csak magamra kell vigyázni.
Jobb a csomag.
3-nap 2-3e km után sem panaszkodik,nem tesz szemrehányást hogy mennyit megyek és még a 200-at is szemrebbenés nélkül birja.
Sajnos még nem találtam alig használt gumikat, bury talán tud küldeni árakat, de megköszönném ha más is bombázna ilyenekkel. Nem szeretnék a slickek miatt hűvös időben tanyálni. A címem hatesz79 kukac yahoo.com
Amúgy kinéztem ezt a Continental ContiSportAttack -et, valaki használ(t) ilyet? Jónak tűnik a leírás alapján. Kezdő vagyok, szóval ami fontos, megbízható tapadás hidegebb időben is, extrém manőverek tőlem egyenlőre nem várhatóak:)
Más: kivettem az akksit a gépből, felhoztam a lakásba. Ugye nem fog semmi elállítódni rajta hogy pár hónapog akksi nélkül áll?
2004-es a gép és még a gyári akksi van benne!
Hogy kapcsolódjak a témához: Nálam éppen nincs csaj, úgyhogy az elején tudok majd nyugodtan egesz nap motorozni
Bár a szomszéd szépség már megkért, hogy tavasszal menjünk egy kört... Na jó, abban benne lennék, aztán tőlem utánna motorozhatunk is
kérdezem kicsit később, hogy mi a baj?
válasz:
Semmi.
Értelmezése:
Vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha kézen állsz.
A viták amelyek "Semmivel" kezdődnek általában "Rendben-el" fejeződnek be.
Rendben: Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak. Ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz...
Nekem is rohadtul ismerős. Csak nekem nem barátnő mondja hanem anyukám meg nővérem. Nem értik hol csavarok eddig? hol jártam stb. Elsorolom aztán annyi.
elhiszem hogy szarul esik. Csak aki utálja,az utálni is fogja. El kell vinni egy lightos körre,szoktatni úgymond,többször. Aztán ha egésznap oda vagytok,mond neki hogy látod drágám,ha motorozol,csak úgy szalad az idő. mert így van amúgy...
Angika, nálam ez dettó így van, ahogy leírtad :-( hová mész? siess haza... Persze siess haza... Van ruhája, de nem igazán csípi a dolgot... még... Na majd meglátjuk.
a lényeg: ha a lány utálja a motort,ne kelljen neki motoros srác. Sajnos aki nem motoros az soha nem fog megérteni ...csak majd jönnek a kérdések: miért voltál oda ilyen sokáig? kivel voltál? nem lehet egésznap motorozni ...DEHOGYNEM! :-D
Én agyfaszt kaptam, amikor az egyik exem rá volt tapadva a motorra, még közértbe sem tudtam egyedül kimenni, már hozta is bukóját...
Amikor kitaláltam, hogy megint motorozni fogok, felcsillant a szeme és onnan vége volt... egyszerűen nem tudtam regenerálódni.
A mostani párom utálja a motort, max 4-5km-t bír ki, az meg elég melóba és kész
600 gsx-r. jogsi sehol, csak meg akartam mutatni az új motort. Mentünk egy gyors kört. többet nem jött ő se azzal a motorral .
Viszont ha úgy vesszük akkor örök emlék.
Most ha jön akkor meg kell ígérnem, hogy nem kacsázok ( gumi melegítés ) nincs körforgózás (jobb körforgókban szoktam menni 1-2 kört gyakorlás képen), nincs egy kerekezés ( nem is tudok csak egyesben ).
Viszont a gyorsulást az tűri . De amikor mi is elmegyünk németbe ahol nincs korlátozás akkor a 200at nem szereti. Mondjuk azt én se tartósan mert nincs szélvédelem. Viszont be lehet dönteni vele faszán. Van amikor nálam is jobban bedönt:-) Ebből a szempontból ügyes. Ja és nem fejel le állandóan.
Amikor elmegyek túrára (300-400km) akkor azért jó lenne ha jönne. Szép helyeken szoktam járni. De mikor csapatás van akkor jobb egyedül az biztos
Haverom, aki "nem visz vizet a tengerhez", nem szereti, ha a párja mögötte ül, úgyhogy fogta és elvitte egy körre, hosszú könyörgés után.
Mondta neki, hogy lesz egy kis unalmas rész, mert oldalt összefolynak a fák és elég lassú lesz a forgalom körülöttük, de majd néha megáll egy kútnál és ezzel a mondattal kiment az autópályára, csövön egy 600 Suzukival (természetesen a Német autópályáról beszélek ).
Azóta a nője nem akar motorozni.
Az én barátnőm amikor megvettem a motort akkor azt játszotta, hogy nem törődök vele, meg se nézem, hagyjál már azzal a szarral, majd jól megdöglesz, én nem megyek a kórházba látogatni...
Szerintem az a bajok, hogy gondolsz egyet és elmész motorozni. Erre lehetnek féltékenyek.
De hiába mondod nekik, hogy gyere te is az nem jó.
Anyám is állítólag utálja de azért sunyiba fényképezi
www.dtmk.hu