Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszokat a kérdésemre
Hát ezt nem hiszem el! Decemberben jelentkeztem motorjogsira. Január 19-től változnak a szabályok, csak 600m3 fölötti és minimum 55LE-s motorral lehet oktatni a korlátlan A-t! Szerintetek van egyáltalán ilyen oktatómotor?!? Még a sajátommal sem mehetek, mert az "csak" 599cm3. EZT A FASZSÁGOT!
Holnap fel is hívom a csigajogsit, hogy most akkor mi lesz...

btibor: igen, vágott slick
Az árat meg találod a hirdetésben is, de 9000 Ft a gomba. A készítés esztergálással készül erre a célra alkalmas anyagból. Remélem kielégítő válasszal szolgáltam. Mielőtt hasonló hibákat keresnél csak jelzem ez 9000 Ft az LSL 16000 Ft
akkor ez vágott slick
LINK:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f_abs-6491648
Hát mobilról nem tudok 2 különböző képet berakni egyszerre... Sorry!
Ezek tényleg jók lesznek még idén:)
Itt a hátsó:
Sziasztok. Eladó a motorom. Ha valakit érdekelne, képeket talál a fotogalériámban. De a www.hasznaltauto.hu -n is megtalalja 1,750,000 forintos fix áron. Nem zsákbamacska.

Jóéjt
Na egyik sem:)
Bridgestone Racing Battlax a megfejtés, az van rajta:)
Ráadásul ahol azt hittem oldalt kopott, ott nincs is minta:)
milyen anyagból készül? milyen technikával?

mennyi az ára?
Ugyan abból az anyagból készítem ugyanolyan felépítéssel, csak némi változás van a formában és a névben.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nyugodtan hagyd fenn. Attól függ, mennyire vagy tehetséges, de egy darabig neked még inkább a közepe fog kopni.
Ezt megmondhatod a rendőrnek is . Egyébként én nem láttam még rendőrt tolómérővel profilmélységet méregetni az út szélén, azt inkább műszakin szokták.
minőségben azért nem vagyok biztos.

Bár nem ismerem se a te gombáidat se az LSL technológiáját.
Hali hatesz!

Képekről mi átjön, bőven jók még azok a gumik. Az új gumira szánt lecsót inkább költsd benzinre és minél több km-re. Tudod gyakorlat teszi a mestert
Igen, az iPhone nem csinál jó képet ha nincs megfelelő fény.
Amúgy lehet igazad van, itt nézve a gumikat, lehet, hogy Dunlop Sportmax D209 G
Este kiderül
Asszem valami Michelin.
Itt nézegettem a mintákat, valamelyik Pilot Power lehet, de majd este megnézem és megírom
Egy kérdésem lenne na végre van normális fejidomom,meg van itthon egy pár nem ezzel a fejidommal vásárolt levegőszűrő rács,beszerelve majdnem teljesen jól illeszkedik csak a lámpa felől belülről 1centiméteren van kis rés ami a képeken látszik is,ez nem gond?
Nem a gumi a fényképező a szűk keresztmetszet.

Talán valami dunlop.

Az enyémen gyárilag nincs minta oldalt.
milyen gumi van fent?

egyébként pár kör pályán és ilyen lesz a gumi széle.

pár kör az utcán és visszakopik simára
Pedig 2-szer is beraktam:)
Igen, csak nem szeretném hogy a rendőr megbaxon, mert a teljes futófelületen nincs meg az 1,6mm
Na ilyen a hátsó:
Semmit nem látok vbelőle csak hogy van ezen még minta bőven.
Ennyire kopottak
Ha tényleg valami nagyon sportos gumi akkor 2-3e után lekopik ha meg nem akkor szerencséd van.
Benzinde költsd első körben minnél többre.
Gumit bármikor tudsz olcsón venni akár használtat akár újat.
Minnél többet mész annál jobban bátorodsz annál jobban kezded használni a szélét is.
Ergo ráérsz akkor venni.
Angelt sokan diícsérik.
Bár én maradok a sportosabb cuccnál.
Túrásat már nem teszek fel.
Zoli32, bury: köszi! Akkor nem parázok, idén még akkor jó lesz ez:)
Csak azért agyalok most mindenen, mert szezonban minden drágább lesz, ami várható hogy kell, azokat inkább megveszem most, tavasztól meg csak benzinre kelljen költeni:)
Holnap megyek átiratni, vagyis örökbe fogadni. A nevemre iratom:)
szerintem hagyd fent. Tanulni jó az. (ingyé van) peremig ledöntéshez azért kell gyakorolni.

még annyit mondanék, hogy egy sportgumival sokkal könnyebb kezelni a motort mint egy túrával vagy sporttúrával.

Nem csap a tapadás miatt hanem hegyesebb a profilja a guminak. azt hiszem így mondják.
Első körben nyugodtan koptasd le a közepét.És majd utána kezdj új gumival.
Bár szerintem simán sportos használtal jobb lenne megtanulni a mit-hogy kérdést.