Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula, emlékszem én mennyire örültem amikor megvettem :)

augusztus volt, elcseszett kánikula egész nap, munka után mentünk a vasért, lábon hoztam el egy kerülettel odébbról.
nagyon lógott az eső lába, éppen haza tudtam menni aztán leszakadt az ég, szélvihar, letörő ágak, özönvíz... kb hajnal háromkor már nyugi lett, a vihar elvitte a meleget is és kellemes esti idő volt, kb 22 fok. ekkor indultam el kipróbálni, világosodásig motoroztam és aznap nem aludtam :)
24ezer kilóméterrel vettem, karcmentesen, szervizelve. 2 évig tudtam megtartani ezt az állapotát, amíg el nem ütöttek és a bal oldalát leamortizálták. az esés után kezdtem el pályázni "mostmár mindegy" alapon, a szezon utolsó kecskemétringezésén sikerült még egyszer szó szerint lapra tenni, de itt már nem csak a bringa hanem én is lesérültem. viszont tavaszra kész lesz, kvázi gyári állapotban kezdem vele a szezont, de már most tudom hogy nem fogok tudni vigyázni rá úgy mint az elején..

csak azért mondtam ezt el, mert látom hogy nagyon lelkes vagy, én is ilyen voltam! :)
ha kicsit hamarabb hirdeted és én 2 számmal nagyobb csávó vagyok, simán veszem :\
Íme a motorom, már itthon:)

www.youtube.com/watch?v=jvjm91...

Az akksit kivettem, kéne töltőt vennem. Bár asszem meg a gyári (2004es!) akksi van még benne, de legalább 3 éves:)
Szóval szerintem tavasszal kap egy újat.

Ja és mentem (gurultam) már vele a teremgarázsban!:)
Aztán kivillant a "vigyázat, CO veszely, hagyja el a garázst" lámpa, pedig oldalt van levegőbeáramlás, na de inkább leállítottam. Levettem a túra-plexit, hogy hajszárítóval le tudjam szedni az osztrák autópályamatricát, le is jött:)
Feltettem a gyárit, majd tavasszal visszateszem a túrát
Egyenlőre ennyi, nagy a boldogság! Szerdán átírás!:)
MA szét szívatott a vízpumpám.... kicseréltem a ház tömítést erre el kezdett csorogni a flexi cső vége... visszavágtam erre ugyanúgy csepereg... vehetek másikat... basszameg
Köszi szépen!:) Még várok hátha van valakinek gyári, aztán ha nem lesz jön ez a megoldás :) Hát haladunk..:) most teljesen csupasz a motor, nemsokára mennek fényezőhöz a cuccok :) Lassan de biztosan haladunk előre :D Megkapja a fényezést, meg már megvan a matricaszett, kap még egy felnicsíkot és kész:) Sajnos ha kész lesz meg kell válnom tőle :( Jelenleg így néz ki:)
Hali. Sajna nincs gyári indexem. Hogy áll a motorod? Régebben láttam oldalidomot kerestél gondolom tört az indexed.

http://www.kepesmotor.hu/lampa...

Találtam neked ilyen mini indexet kevesebb mint 10 000 Ft a 2 pár és nem ledesek egyszerűen felteszed és jó lesz nem kell a relével kínlódni mint a ledesnél. Led-eset viszont találtam 6000 Ft-ért 2 pár és E jelzéssel. Ha az kell szólj be linkelem de hátha van valakinek gyári.
Nincs valakinek gyári indexe eladó?
Ja és gratula a motorhoz!
Amerikából van

Lehetett kapni piros-feketében is, de a fehér még ritkább.
Itthon Hondáék árulnak hasonlót, de közel sem néz ki ilyen jól.
Na akkor király!

Jó és hálás vasat vettél ha szereted meghálálja elhiheted
Huhh, állat a kabát! Kár hogy nekem nagy lenne, különben mar mozdulnék is rá! Honnan van? Piros-fehér vagy piros-feketében nem lehet valahonnan ilyet szerválni?

Ja srácok!

ELHOZTUK A MOTORT! A motoromat:) De szokatlan még ezt leírni:) Már itt pihen a garázsban! 18 órakor pattant rá haver, az Üllői úton kellett "csak" bejönnie vele, egy bibi volt csak, a berőffentéstkor elkezdett szakadni a hó!
De a barátom régi motoros, azt mondta, még az extra markolatfűtést sem kell neki bekapcsolni:)
Kb. 40nel csorogtam befelé az Üllőin a kocsival, a CBR Mikivel a nyergében jött mögöttem, végig figyeltem a visszapillantóban. Basszus asszem nem is nagyon néztem előre:D
Hazaértünk, lehajtottunk a teremgarázsba, az a LeoVince SBK kipuff hang... Áááá!
Fél órát ültem csak ott egyhelyben rajta:)

Szóval mától új fejezet kezdődött az életemben!
Köszi.

pirosvillam81 kukac gmail pont com
És gondolom nem pöfeteg vagy gyilkos.... hanem élet és/vagy kaszni épség mentő

Szólok mindenképp!
Engem érdekelhet egy pár gomba. Persze nem galóca...
Méretprobléma miatt eladó egy Joe Rocket* CBR textil dzseki. Fehér.

Protektorok: könyök,váll, puha gerincprotektor. Thermo-mellény.

( *AMA Superbike prémium márkája)

Amerikai L-es, de inkább XL-nek felel meg. Kb. ez az egy van az országban, szóval a szomszéd srácnak tuti nem lesz.

Egyszer volt rajtam kb. fél óráig.

30 K HUF. Alku nincs,így is fáj a szívem érte. Nektek szólok először...
Köszi
Rendben mindenképpen!
Zoli,

A vázprofil nagyon sokat bír hiszen az öleli át a blokk felső részét és támaszt lefelé...
De speciel én kissé erősebbre faragom a dolgot úgy stabilabb a vázon....
Szia. Ha megvan a költségvetés, hogy mennyire jön ki dobj nekem is egy mailt.
Köszönöm szépen előre is.
Kérdés mennyit bir az a vázprofil amire fel van fogatva.

Én valahol kikönnyíteném.
Megnéztem...

Hétfőn veszek a bukógombához anyagokat és legyártok egy 5-6 párat hátha szüksége lesz valakinek rá...
Baráti áron természetesen. Nem is értem eddig miért nem készítettem hiszen az elődeihez szintén én készítettem....
Így képről egy sima szögletes C alakú profil amit egy csavar feszít rá a vázra.
Gyár inkább valami rögzítési pontra teszi fel legtöbbször.

Ötletes bár nem túl kifinomult.
Viszont a célnak jól megfelel.

Én eddig gombázta.
Nem fogok többet.Amennyit szenvedtem hogy a görbe csavart kihergeljem a blokkból az nem volt emberi.

Így marad a tengelygomba és carbon deklivédő kombinácoó.

Olyan szépen felfekszik a kormány,tank,hátsó lábtartó,dekli néggyszögön hogy öröm nézni.

Tank már van egy tartalék.
Az látod nincs kizárva...

Viszont kimegyek megsasolom aztán ha kell ráállok a gyártására....
Hátha....
A konzolt nézve nem gyári.
Inkább csináltatta.
Persze igazad van én sem tervezem egyenlőre az újrafényezését hiszen mindkettőt kellene az meg sok stex. Az eredetét illetve a típusát nem tudom de jól beazonosítható a fotóról szerintem és itthon vették. Az előző gazdi tette rá.