Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló srácok!

Asszem új motorosként új gumival akarom kezdeni, jelenleg a gépen valami pályán koptatott, használtan vett gumik vannak, a közepén bőven van még profil, viszont a szélen nulla. Egyrészt nem akarom hogy a zsaruk szivassnak, másrészt csak jobb valami új sport-túra gumi amivel esetleg hidegebb időben is lehet menni. Nehogymár ezen múljon az életem...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen gumit és honnan ajánlanátok? A www.revolutionmotor.hu-n láttam pár elég jó árú gumit (Pirelli Angel ST és Metzeler gumik párban)
Segítsetek légyszives!
sziasztok cbr 600 f3-f4-f4i motorikus alkatrészek eladók
f4 van komplett zárszett immobival , 06209238057 Csaba

Akkor hajrá.
Nézzük csak...
Először is kizárólag Japán, tehát ha választhatok, akkor Honda.
Miért CBR600F4I? Szép, nem speed ülése van, hanem még kezelhető túrán is, burkolt (nekem elegem van a szélből), 106 paci már bőven elég és nem annyira kedvelem a karbikat már és ki akarom próbálni a pályázást is. Árát tekintve elérhető, viszonylag könnyűnek mondanám és a motor karakterisztikája is lehetővé veszi a könnyed és az állatkodós motorozást is.
Két henger nekem nem játszik már, inkább 3-4 legyen.
Azt mondtam már, hogy kurva szép?
Kb. ennyi....most.
Hú...

Ez volt már itt párszor téma, 2004 után nincs állítható futómű, és valóban 2006-ot írtak a gyártás végére.
rendben!
Kicsit helyesbítsünk a honda cbr600f4i nem 2000 től injektoros hanem 2001 től, és én úgy tudom nem 2006 ig gyártották hanem 2008 ig,és 2006 tól nem állítható az első futómű
Tudom, azert is írtam hogy sokan Romettel kezdtük:)
Jogsi nálam még folyamatban...
Nekem romett is romet volt. De a póni változat.

Amikor én megvettem akkor még nem volt jogosítványom. A gépet az ablakom alá állítottam mert még nem volt hely csinálva neki.
Nyár volt. Augusztus... párszor "elloptam" azért

tegnap rátöltöttem kicsit az aksira nehogy szopó legyen tavasszal.
De elrakás óta nem indítottam el :-( Tele van kolbásszal a helység és nem volna jó megfüstölni újra :-)

Krossz miatt azért nem halok bele a várakozásba. De neked nehéz dolgod van.
A szemétláda. Sok emberi érzés szorult akkor belé ha meg sem állt. De te megúsztad az a lényeg. Remélem összejön a 954 RR minél hamarabb sok sikert kívánok hozzá meg persze az F4 eladásához is.
Most már egy Egri srác karcol vele a pályán.... nagyon sokat mentem már ebben a kategóriában igazán a versenyzésre hajtottam de a recepció és a balfasz vezetés miatt nem jött össze.
Pedig egész jól menten... asszem
De ordenáré fárasztó sport, ehhez képest a cbr-rel a Hringen 2.12 vel unatkoztam kissé.....
Na ezért fejlesztek rá kicsit a vasra idén!
Mér is akarsz te pont cbr-t?
Köszi! Látom a Romet sokunknál volt az első:)

A kocsival is ebben a teremgarázsban parkolok, ma is odamentem megérinteni. Ez tényleg szerelem, pedig meg csak ismerkedünk:)

Kitartás, Neked is meglesz!

Basszus eddig azért nem tudtam aludni, mert vártam, hogy végre az enyém legyen, most meg hogy itt van, arra várok, hogy mehessünk végre:) De hihetetlen jó érzés!
Ez jó.
Örülj neki, hogy nem akar motorozni, egyfolytában a nyakadban lihegne...
Egy haverom kérdeztem egyszer, hogy miért nem viszi a párját motorozni, erre azt válaszolta, hogy minek vigyen vizet a tengerhez
Olyan, mint amikor valaki szerelmes a Vas-ba, de látom a végén az orális jelenetet már levágtad.
Két megjegyzésem van:
Először is kapd be, mert hamarabb van CBR-ed, mint nekem.
Másodszor: Gyönyörű :D
Tudom. Biztos' rossz helyen kerestem. Igazából csak irigykedek ám,mert nálunk a női részleg viszolyog a motorozástól.
Most vagy az asszonyt kell rávennem a motorozásra, vagy őt cserélem le egy motorosra

Na nem udvarolok tovább.
pedig vagyok / vagyunk :-)
Jé, egy motoros hölgy. Mindig tudtam, hogy léteznek,de soha nem láttam egyet sem.
Euroringen mit mész ezzel a morcos géppel?
van egy ismerősöm, aki ugyanezt műveli, ő tanitgatott engem. 50 éves elmúlt és az elsők között van minden versenyen. Hihetetlen figura! szóval el tudom képzelni te is milyen adrenalin függő vagy :-D
Kakucs euroring, Kecskemét... csak rövid pályán érdemes menni vele de ott csak keresztbe és csúsztatva
az komoly! Hmm..Ringen gondolom sorra eszel meg vele mindenkit