Segítségeteket szeretném kérni.
Rendezünk egy kis kvíz játékot.
Olyan képeket gyűjtök amiken motorok vannak lefényképezve valami nevezetességgel, szoborral, híddal akármivel.
Persze olyan kéne amin lehet törni a fejet.. Szóval nem a parlamenttel legyen lefényképezni. De jöhet minden aztán majd szelektálok.
Ilyesmire gondolok mint a képen.
Tudjátok hol készült?
állapotot veszünk, nem kilómétert!
a 63000 semmit nem mond. egyrészt tájékoztató jellegű adat, másrészt az én motoromban 55000 van és patent a blokkja, más 200000 kilóméterrel használja gond nélkül, megint másnak 1000 km után széthullik. általánosságban elmondható hogy a feszítő nyűgjén túl nem sok baja van ezeknek, mennek vakulásig ha karban van tartva. lássa egy szerelő (nem haver aki "ért" hozzá)
én mind a két motoromat a piaci ár felett vettem úgy 20%-kal. nem azért mert megtehetem, hanem azért mert a motor és az eladó is ezen az áron volt szimpatikus, és mellesleg nem tudok jól alkudozni... mégis jó vételt csináltam mind a 2x!
18 ropi? Az egy kicsit sok, bár én mindenképpen gyárit nem pedig ilyen tisztítgatósat akarok, remélem gyárit találok olcsóbban is. A gyertyák viszont érdekelhetnek, majd köv. fizetés után. Plusz még 1-2 dolog kellene 24-es szervizhez, kíváncsiság képpen mennyiért adod a(z):
-olajat (Motul 5100 10w40 4lityi)
-olajszűrőt (HF204)
-fékolajat (Motul DOT4 0,5liter)
Szerintem nem hagytam ki semmit. Jó kis kiadás lesz ez, főleg ha a szelephézagot is beleszámolom, de hát ez jár neki.
Mangart.
Szlovénia.
Itt ügye van felirat, hogy melyik park ezt alapján google 1ből dobta
5perc körülnézek
Odamotoroztam.
Egyik kedvencem.
Segítségeteket szeretném kérni.
Rendezünk egy kis kvíz játékot.
Olyan képeket gyűjtök amiken motorok vannak lefényképezve valami nevezetességgel, szoborral, híddal akármivel.
Persze olyan kéne amin lehet törni a fejet.. Szóval nem a parlamenttel legyen lefényképezni. De jöhet minden aztán majd szelektálok.
Ilyesmire gondolok mint a képen.
Tudjátok hol készült?
szóval úszott volna amúgy is.
Köszönöm a fáradozásod.
600Ft kb a posta míg hozzád jut
Olyat is lehet hogy a fékkart is rendelünk? Csak hogy egyformán újak legyenek. Az úgy mennyi lenne?
ha kell akkor gyorsan szólj.
Most rendeltem cuccokat és akkor ha hozzá tudjuk csapni akkor rendelek neked is.
Esetleg valakinek elfekvőben nincs egy kuplung karja?
a 63000 semmit nem mond. egyrészt tájékoztató jellegű adat, másrészt az én motoromban 55000 van és patent a blokkja, más 200000 kilóméterrel használja gond nélkül, megint másnak 1000 km után széthullik. általánosságban elmondható hogy a feszítő nyűgjén túl nem sok baja van ezeknek, mennek vakulásig ha karban van tartva. lássa egy szerelő (nem haver aki "ért" hozzá)
én mind a két motoromat a piaci ár felett vettem úgy 20%-kal. nem azért mert megtehetem, hanem azért mert a motor és az eladó is ezen az áron volt szimpatikus, és mellesleg nem tudok jól alkudozni... mégis jó vételt csináltam mind a 2x!
Ha több minden jön akkor olcsóbb.
Most megnéztem, hogy 4db gyertya meg a gyári szűrő.
40ezer Ft.
-olajat (Motul 5100 10w40 4lityi)
-olajszűrőt (HF204)
-fékolajat (Motul DOT4 0,5liter)
Szerintem nem hagytam ki semmit. Jó kis kiadás lesz ez, főleg ha a szelephézagot is beleszámolom, de hát ez jár neki.