Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom a gyári kurva sokba kerül!? hol tudtál utána nézni a gyárinak? mi a pontos magyar neve ennek? basi egy fórumtag itt? mert akkor lehet irok neki. Most vettem a motorba hátsó ledes lámpát is,amibe benne van a helyzetjelző is meg az index egybe. remélem abba nem köt bele a rendőr.... :S
jól néz ki
a fazer kényelmes motor és gyors
szerintem basi tud csinálni.

gyárit megnéztem mennyi...
Köszönjük szépen!
de egy szar ez....gondoltam amugy,akkor kapja be! te se tudsz valakit aki gyárt vagy árul ilyet?
nem lehet a paraszttól kérdezni.
nalim8: A"kézi" olajozást termeszetesen láncsprayre értettem...

Krissal: köszi a részletes válasut, egy extrán bekamerázott sarokba, 3 masik motor mellett fog a motor horgonyozni, keresem a megfelelő láncot/lakatot. Az ajánlott nyomkövető sem rossz de én inkább megelőzn hogy elvigyék mint hogy nézzem hova viszik:)

basi2, Zoli32: majd ha cserélni kell a láncot és fogaskerekeket, akkor majd szóba jöhet az olajozó is. Hosszútávon biztos megtérül. 15eFt-ért még oké, 120EUR+postaköltség már húzósabb.
Ott voltam,de ott nem tudok neki irni semmit,csak előre megfogalmazott kérdések vannak a "Find answers from importzx" -nél,ahol importzx az eladó. Csak témát lehet választani,és annyi. Legalább is én nem találom hova lehetne irni.
Én is akarok jó motort 6 kilóért.

Basszus,nekem a kamatkülönbözet több,ami még visszavan.

üdv! eladó a képeken látható 98 %-os hátsó fékbetétszett . eredeti nissin (ez volt a motorba új korába) 2006-os cbr 600 f - ből származik . ár 5 eft 0620/992-4528 aszód.
Ha ebay tag vagy, akkor a "Shipping and handling" rész alatt arra mész rá,hogy : "contact the seller"

Utána leírod neki, hogy :

Could you please ship to Hungary (Europe)? Postage&Package cost?

vagy valami hasonlót. Persze, lehet, hogy sokba lesz a szállítás, akkor nem éri meg.
"Kézi olajozás" nincs.

Van láncspray,meg van láncolajzó szerkezet.

Ha kézzel olajozod a láncot, pillanatok alatt leszórja, és xart sem ér. Hidd el, tapasztaltam.
gondoltam rá,hogy írok neki,de nem találom az eladó elérhetőségét,nem tudom hogy kell írni neki! :S
mennyibe csinálnának ilyet itthon kb? köszi a választ! :)
A magyar nevét én sem tudom, én is "ándörtél"-nek szoktam hívni.

Ha kicsit tudsz hunglish-ul érdemes megkérdezni az eladót, hogy ugyanmá' nem-e szállítana ide mégis.

Vagy legyártatod itthon. Valaki mintha csinált volna itt a fórumon is.
Szvsz. szuper vétel volt, szép, széles utat párodnak is!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy cbr600 F4-em van,99-es és ahhoz keresek a hátsó farok idom alá idomot. Olyan ami teljesen feljön a hátsó lámpáig. Ebayen találtam,de nem szállit ide sajna. Valaki nem tud esetleg itt az országban elérhetőt? köszi
dobok egy linket,hogy értsétek mire gondolok: http://www.ebay.com/itm/HONDA-...
2002 évjárat 720 indultunk! Azért akartam most télen venni mert szerintem tavasszal már nem tud az ember olyan jókat alkudozni. Bár lehet hogy vannak azért ügyes emberek. Úgy érzem, hogy jó üzlet volt. Aztán majd kiderül. Az órájában 46.000km van tudom ez nem mérvadó csak úgy mondom. Extrák: fém első fékcsövek, és prop teches fokozat kijelző. Kaptam még egy takaró ponyvát és egy Leo Vinche dobot is hozzá csővel, de a db killer nincs meg hozzá.
Szia!

Gratulálok, gyönyörű!

Mikori és mennyire tartotta a tulaj? (ha nem indiszkrét a kérdés)
Szia!

Kín keserves alkudozás után 640-be jött haza. Igen valószínűleg lánc, és lánckerekek még cserések lesznek majd tavasszal és akarok rá bukó gombát is venni. Meg persze az olaj, szűrök stb. a kötelező dolgok. Légszűrőt a gyárit rakjátok vagy van után gyártott ami jó?
Szia

Szép vas Gratula hozzá remélem sok boldog örömteli km lesz vele az asszonykának.
Mennyiért sikerült végül elhozni? Gumin kívül kell még cserélni valamit?
Rendben, tényleg nem ismerem csak arra mondtam,hogy 120EUR -ért én szívesen rááldozom azt a kis időt míg megpuccantom és befújom újra.
Látszik hogy nem próbáltál még olajzót.
Nem rakodik semmiféle dzsuva a láncra. A takarítás meg annyi hogy egy száraz rongyal attörlöm egyszer és kész. A lánc folyamatosan tiszta.
Ja és az olajzo előnye hogy azzal a lánc minimum 2x annyit emegy mint spray-vel !
Nézz utána bátran. Ittas beleolvashatsz Bandit topikban.
Vadász 1200- én 100000 km-t ment el a lánc olajzoval !
Sziasztok CBR tulajok!

Jelentem megvettük az asszonynak a gépet! Már itthon van. Megállapítottam hogy a Fézer után nekem kicsit kicsinek tűnik. A nyakam és vállam megérezte a haza utat. Nagyon nem tudtam tépni mert már sötétben hoztuk el. A gumik kopottak és bakelit kemények. Amúgy doxa kis masina az biztos! Ja igen a hátsó helyzetjelzőm kifingott csak féklámpám van kiégett a felső szál. Ti milyen izzót raktok bele? Ledes megfelelő? Néztem ebay-en 2600 körül van a 2 Angliából. Csatolok egy képet is hogy kb milyen állapotban van. Majd még biztos lesz 1-2 kérdésem. Ja igen eszembe is jutott egy. Bukó gombát honnan milyet?
"Ti milyen láncot ajánlanátok? A házunk teremgarázsában lesz a gép tárolva, egy falba dűbelezett gyűrűhöz szeretném horgonyozni, hol érdemes láncot venni?"

Sajnos több esetben hallottam, hogy vittek el teremgarázsból vasat, riasztóval, határozottan javaslok egy durva láncot, edzett/hőkezelt és nem is kell könnyű legyen, lényeg, hogy ne érjen a földre, ne lehessen az erővágót megtámasztani. Ami még lényegesebb az egy baszot durva fúrhatatlan lakat. Egyébként elvághatatlan lánc és lakat nincs, de esetleg elijeszti őket.
Én most ezt nézegetem:
http://www.familyguard.hu/fami...
nekünk is van a céges kocsiban egy obi-s szerszámos láda.

Ha megyünk valahova és véletlen kell szerszám akkor minden egy helyen van. pár ezer ft.

persze ez, hogy szokott lenni?
fél évig hozzá se nyúlsz. Kirakod a kocsiból mert kell a hely vagy akármi. másnap egyből kellene :-)