Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy eladó LSL bukógomba konzolom CBR600F -re 99-2006-ig
8eFt fix áron! bolti ára 11e.
Igény esetén Piros vagy króm gombafej: 13500,-/pár Ezeknek a bolti ára 16500/pár.
Természetesen minden Új
Postázni 1700Ft-ért tudom
Üdv:
István
De ha én iszom a forralt bort akkor hazafele neked kell vezetni a ciberémet. Pedig az meg csak úgy nem adom oda akárkinek
Ha eljössz idáig, meghívlak egy forralt borra
Ma melózom ezért a januári motor járatás elmaradt, de ha holnap is ilyen idő lesz és száraz út marad akkor megjáratom a vasat
Most Gsx-r 600 fórumon ajánlottalak 1 srácnak lánc ügyben.
Multkori sráccal lett üzlet Sv-re fékpedál ügyben?
Hát igen. Ki látott hallott már ilyet...
Micsoda motorgyilkos huligánok járnak ide, tiltásig pörgetni,hallatlan.

Nem volna baj. Bár nekem már szerencsére 1-ik sincs. Technikus képzésen vagyok így már csak szakmai tantárgyaim vannak.
tanítanak azért hasznosat is.

viszont az irodalmat még nem nagyon használtam az életben :-)

persze alapműveltséghez kell az igaz, de szerintem jobb volna ha a szakmai részre kerülne a nagyobb hangsúly az irodalom rovására vagy irodalom helyett angol vagy idegennyelv oktatás lenne több.
Értem. Holnap már sajna nekem is suli de legalább gyakszi lesz nem kell írkálni a füzetbe a sok marhaságot.
Én a melót nyomom vagy nyomnám, de nem nagyon van :-(
Úgy látom mindenkinek jól sikerült a szilveszteri buli.
Alig ír valaki. Még mindig másnaposak vagytok vagy már az afterpartit nyomjátok?
Aha...

Azt figyeltem gyújtás ráadáskor kigyullad rövid ideig, gondolom teszteli a lámpát.
Nem vak, hanem lassú.. csak akkor műxik ha beletekered a tiltásba.
Hali,

Mi az a kis sárga visszajelző a műszerfal jobb végén.... eddig nem is figyeltem.... lehet vak voltam eddig,?
Az még belefér.........mindenből a legjobbat érdemli
Egyébként a gyári az milyen? Képed van róla?
10-12re emlékszem. gyári
Jó hogy mondod. Észre sem vettem volna hogy motor is van a képen.
Sikerekben gazdag,boldog új évet kivánok minden cbr tulajnak!
Sziasztok!

Kis gondban vagyok a képen nem tudok rájönni a pontos évjáratra, hátha nektek jobban megy, BUÉK!
B.U.É.K. Mindenkinek!
Ebay-en az ilyen - olyan utángyártott átszámítva 5000 körül van postával. Mit jelent az, hogy drága a gyári?
Köszi Mindenkinek ! Idénre ennyi... Boldog Új Esztendőt Mindenkinek. !
A Metzeler Sportec M3 szerintem hátul kifog bírni 8-10 000 Km-t elöl természetesen ettől többet.
Ja és én is úgy írtam hogy zsír újan vettem a gumikat.
Szerintem 8-10-et elmegy egy utcai sportgumi, ha nem a füstölés, meg a gyorsulgatás a hobbid. Kis odafigyeléssel talán többet is.