Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenek ezek a nők.
Budapesten vagy a környékén ismertek valami kis aszfaltos placcot, ahol mondjuk lehetne gyakorolni, bohóckodni, szlalomozni a haverokkal, forgalomtól elzárva?
Mondjuk ez erdekes telleg,valami noi dolog,mert a baratnom is csak utaskent ult eddig a mocin,de maris 100 pacis Hornettel akar motorozni ..... sehogy se tudom meggyozni hogy valami kisebbel,amig megtanul,de o eszelos
És mivel ment eddig az asszony? Vagy épp 600FS-el akar kezdeni?
Az union24-nél is elég jó árak vannak. Én pl. A0-val ( első bejelentett nagymotorom) 20 pénz egy évre. Ha van egy kis bónuszod már sok ezressel olcsóbb. Kocsira pl. ( 116 LE) bónusz 6-tal fizetek 5 rugót negyedévente.
Persze csak nagyjából mondtam az összegeket! Netrisk majd kidobja remélhetőleg a jó megoldást.
A biztosítást kérdezd meg több helyen is, az enyém pl messze van a húsztól! Egyben fizetem az évet, úgy 12 a k&h-nál. A különbségből megvannak a lánckerekeid
Jó akkor.
Úgy legyen.
Szia!

Igen pont ott olyan a festés ahol mondod a hegesztés felett!
Gumi forrásom az van olyan 55.000 körül lesz az első hátsó vagy Metzeler v. Pirelli Diablo lesz majd még kitalálom. Láncnak én is olyan 30-40 számolta. Átírás olyan 70-körül. Biztosítás egy 20. szóval még egy laza 140-160 elmegy apró költségekre.......Majd fokozatosan tavaszra egybe lesz a gép.
Ez ilyen üzleti fogás. Velem is eljátszotta ennek a motornak az előző gazdija. Úgy volt hogy szombaton megnézem. De végül vasárnap mentem. Hívni akartam de lemerültem. Aztán felhívtam mondta hogy jó de most érdeklődött utána más de amíg én nem néztem meg addig az új érdeklődő nem nézi meg.
Heló

Te meg debreceni vagy? Én Hajdúnánáson lakom Debitől 50 km-re. Ha mész majd motort nézni és esetleg szükséged van segítségre segítek szívesen. Remélem találsz valami jó motort aztán tavasszal mehetünk motorozni. Valami elérhetőséget tudsz adni esetleg? e-mail,facebook vagy valami?
Hali

Örülök neki. Ha gumik és láncszett is kell az azért anyagilag kicsit húzós. Gumi első hátsó párban kb 70 000 Ft jobb fajtából láncszett meg 30-40 körül van. Az átírás biztosítással együtt olyan 60-80 000 Ft. Googleba írd be hogy "Átírási illeték kalkulátor 2013" Szépen kiír mindent hogy mi mennyibe kerül.
Váz miatt ne aggódj. Gyárilag olyan. Nézd meg a képeimet. Nem nagyon látszik de ha jól megnézed a 2. képnél jól látható hogy a tank alatt van 1 hegesztés. Onnan felfele a váznyak felé fényes, lefelé a lábtartó felé pedig matt.
Köszi én is ilyen képeket találtam, de azért inkább ránézetek a motorszerelőmmel nehogy egy váz törött gépbe nyúljak mert az azért fájna.
Több motoron láttam már ilyet, hogy gyárilag a váz egyik része fényesebb mint a másik. Persze nem tudom ennél a típusnál hogy van, de nem lehetetlen hogy ez gyári.
Ha minden rendben lesz vele akkor olyan 660-670 körül el tudom hozni. Nem kérdeztem a szervíz könyvét szerintem nincs neki.
Asszonynak tuti tetszeni fog. (ma is ráültem nekem is tetszik.)
Mondjuk amit lealkudtam az simán elmegy gumira, láncra, olajra, átírásra. Egyéb apróságokra. Na majd meglátjuk. Ha meglesz a jövőhéten majd eldicsekszem vele. Képes beszámolóval
Semmi gáz,majd találok én is valami hasonlót tavasszal remélem. Szóval nagyjából rendben van a gép a kopó alkatrészeket + a telót kivéve persze. Szervizkönyv vezetve van végig?
Remélem a feleségednek tetszeni fog.
Mennyiért adja a srác végül? (mármint ha megbeszéltétek és nem indiszkrét a kérdés)
Szia Swen!

Most utálni fogsz de a fehérvári gépet, ma néztem meg most jöttem meg és durván le is pacsiztuk a sráccal. Amit kell rá költeni az kb gumik, lánc, láncszett, olaj, szűrők, és nekem az első telók is gyanúsak, olyan mintha nem csillapítana rendese. Mondtam neki hogy újévkor viszem a szerelőmet és ha rábólint akkor megkötjük az üzletet. Tényleg az normális hogy a vázon az idomig olyan mintha fényes lenne a festés aztán mattul?
A debreceni motoron hagyott nyomot az élet, a képeken szép de kértem nagyobb képeket a tulajtól és eléggé durván leverték róla a festéket, ülés kiszakadva. Szóval ott komplett fényezés szükségeltetik aztán utána még nehezebb szerintem eladni......
Ez így van. Ha hozzám valaki ezzel a kéréssel fordulna, azonnal belemennék.
Szvsz. itt ez a lényeg:

"Mondtam az eladónak hogy vigyük be nyíregyre a honda szalonba és átvizsgáltatom a gépet, ha jó akkor megveszem, de ebbe különböző ürügyekkel nem akart belemenni."

Aki megy megnézni, már eleve ezt erőltesse telefonban, ha nem megy bele, el se menjen.
Szia!
A te gépedet én is néztem, nekem nagyon közel volt, meg nem is sokat kért érte, de valami nem tetszett magával az eladóval kapcsolatban.
Egyik haverom felhívta (aki szintén motort akar venni), neki a fószer azt mondta, hogy azért adja el mert nem akar már motorozni és hogy pont holnap jön valaki megnézni.
Én kb 1 hétre rá telefonáltam neki akkor meg azt mondta, hogy már itt van neki egy 1000RR és ezzel nem akar mit kezdeni meg ugyan azt, hogy holnap jön valaki pont megnézni. Látatlanul előre telefonon rávettem (mivel akkor még nem volt elég pénzem) hogy több részletben fizetem neki ki a motort és elviszem, simán belement pedig azt állította hogy már jön majd érte egy fiú akinek most lett meg a jogsija és az kpben 2-3 nap múlva megveszi.Mikor én mondtam neki hogy az kár mert én csak 1 hét múlva tudok menni akkor meg azt mondta nem baj csak jöjjek, a fiú később jön.
Szóval ez így elég hosszú, de kicsit érdekes.

A motorral kapcsolatban meg az nem tetszett, hogy minden idomon a festés eltér az eredetitől (F-sport felirat, honda feliratok,jel stb.) és a kilóméter sem túl hihető számomra. (kb 28000km)
Ez alapvetően nem olyan nagy gond, de ki tudja.
Mondtam az eladónak hogy vigyük be nyíregyre a honda szalonba és átvizsgáltatom a gépet, ha jó akkor megveszem, de ebbe különböző ürügyekkel nem akart belemenni.

Nekem is nagyon tetszett de ezek miatt inkább azt mondtam hogy kihagyom sajnos.

Szóval csak az lenne ennek az egész mondókának a lényege, hogy én meg sem néztem és nagyon furdal a kíváncsiság hogy jó-e a gép,kellett-e rajta cserélni valamit, mennyiért hoztad el végül stb. stb. stb...
Nagyon remélem hogy lesz valami jó vas. Addig még kell gyűjtenem egy kis plusz pénzt is sajna.
Ja ezt az "olcsóságot" találtam még:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hali

Neked is azt tudom mondani mint a másik kollegának. Figyeld meg a tavasz közeledtével bővül majd a kínálat és lesz jó áron jó állapotú motor. Csak türelmesen ki kell várni.
Most olvastam vissza a hozzászólásokat, én is azt az FS-t néztem ki
Várom az infókat majd hogy milyen a gép.
Szia!
Ezt sajna nem néztem meg, eddig észre sem vettem hogy debreceni :)
Én is pont ezekért a dolgokért nem néztem meg amiket Jámbi írt, szóval újat ezzel kapcsolatban nem tudok hozzáfűzni.
Én élőben cbr-ből ezt láttam még (nem megnézni mentem csak a szalonba és ott volt)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f-6343868

Nem rossz, bár az ár kicsit magas és a fényezés is hagy némi kívánnivalót maga után. Nekem nem nagyon jött be.
Én ezt nézegettem régebben is és most megint fent van.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_fs-6470282

Erről vmi vélemény?

Nem megvenni előlem
Van itt fóumon 1 srácnak. F3-as ciberéje van de mostanában nem írt. Neki a Vinxgrip-es van. Meg volt vele elégedve. Asszonykájának kényelmes és jobban tudott vezetni. Szerintem is jó dolog mert ugye a kapaszkodón támaszkodik az utas nem rajtad.