Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Fanok.

Érdeklődnék, hogy valakinek van-e a tankra szerelhető kapaszkodója? Ha van vélemény, tapasztalat?
Egyet értek! Én is most télvíz idején vettem az FS-t nagyon áron alul (700alatt...) a legszebb fényezéssel szerintem..
De jó neked. Itt még mindig csurom víz az út a tegnapi eső miatt. Ma viszont a nap is sütött. Holnap hátha.
Épp ezt mondom én is hogy az jó ár ha jó a moci. Én 670-ért vettem az enyémet és az azért régebbi.
Értem. Hát majd meglátod mennyire tetszik.
Igazából ez az asszony motorja lesz!

de lehet hogy a Fézi is megy a levesbe majd meglátom mennyire jön be az ülés pozija!

Közútra nekem sok a 145 ló nem tudom kihasználni. A teknikás egyenesek azok jól mennek a kanyarsebességen még van mit csiszolni. És egy picit nehézkes is.
Na délután megvót' a téli kör.

Kezdett felszáradni, isteneset pörrentettem.Picit még döntögetni is lehetett a száraz részeken,persze csak óvatosan.
Egy-két mazsola úrvezetőt szépen kikerültem,nyilván nem voltak tisztában a tapadási viszonyokkal.
Szerintem 700.000.- ft egy FS-ért nem pénz, akárhány éves.

(Mondjuk túl sok variáció nincs,mert az összes 2002-2003 körüli)

Most őszintén, 7 kilóból van egy faxa motorod...Ilyen könnyen még soha nem lehetett jó motorhoz jutni.
Tényleg abszurd és aránytalanok az árak. Pl. az én esetemben:
Nézzétek meg alig van 1-2 F3-as, azok is inkább 96-osak, 500E környékén. Akkor én milyen horror összegér raknám ki az enyémet ami tényleg vatta zsír állapotban van, vadonat új gumikkal, lánccal, olaj,szűrők, blablabla, és ráadásul 97-es? Na hagyjuk már.... Én szerecsére jó áron vettem, nyáron.
Akkor van mihez hasonlítani. Én 2-t néztem a 2.-at megvettem. Ez volt az ami csak a képesmotoron volt fent. A pirossal ugyanez a helyzet.
Miért gondolkozol a cserén? Nem használod ki a Fazert? Szerintem nem járnál rosszul a CBR-rel. Mondjuk ahogy látom túrázgatsz inkább ahhoz előnyösebb a sima F.
A rossi replikásat nézted?
Ez már a 2. amit nézek. Az első egy Győri gép volt. Ütött kopott. A motorjában is csörgött valami nem olyan szépen vinnyogott mint a Hondák! Csak nehogy nagyon megtetsszen még a végén lecserélem a csatalovam.
Örülök neki. Nagyon szívesen. Aztán nehogy beleugorj. Nem muszáj az elsőt megvenni. Remélem jó állapotú lesz a paripa képek alapján annak tűnik. Ne füstöljön,ne zörögjön. Ez Honda. Szép susogós hangjának kell lennie pláne ennyi km-rel. Ez 1 ilyen blokknak szinte semmi.
Az árban nem reális szerintem hanem nagyon jó. Én áprilisban vettem az enyémet 670-ért és azért régebbi.
visszahívott a srác megvan a mocc, holnap elugrok vetek rá egy pillantást

Nagyon köszi a segítséget mégegyszer!
630-ért ment el ősszel. Na mondjuk ezt reálisnak találom (mármint árban)
Na egy telefont megér aztán majd meglátjuk mi lesz később.
Csak azt bírom hogy mindenki sír rí eladna de milyen áron, és milyen gépeket.
Rendben. Szívesen. Azért vannak most elszállva az árak mert kevés a kínálat. Figyeld meg ahogy jön a január február egyre nagyobb lesz a választék jobb árakon.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Ez sincs messze csak már nem biztos hogy megvan.
Köszi!

Rácsörögtem a srácra, elnyomta majd megpróbálom később hátha dolga van.....
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Erre vess 1 pillantást. Elég közel is lenne.
lenna=lenne
KÖSZI Rákukkantok!

Nem nekem lenna a motor hanem az asszonynak. Ahogy nézegetem egy picit el vannak szállva az árak ahhoz képest hogy milyen állapotban vannak a gépek és hogy hány évesek..
Egyébként a képesmotoron nézed a hirdetéseket? Sokáig én csak a használtautón néztem a mocikat. Egyszer megnéztem a képesmotoron ott találtam meg ezt ami most nekem van. Nem volt fent használtautón.
Bő 2 éve nézem folyamatosan a hirdetéseket. Most 50 pár db van fent. Szokott 70 80 találat is lenni ha árat ilyesmit leszűkítem. Most 1 kis pangás van 1 hónapja kb 70 db volt a javát elvitték. Hidd el január végefelé max februárban vagy még hamarabb lesz jobb ennyiért legalábbis szerintem. Talán érdemes kivárni úgy sincs jó idő hogy egyből használni akarnád. Ez a motor egyébként már kicsit régebb óta fent van szerintem meg lesz még. De egyébként hátha a debreceni kollega tud a motorról valamit.