de lehet hogy a Fézi is megy a levesbe majd meglátom mennyire jön be az ülés pozija!
Közútra nekem sok a 145 ló nem tudom kihasználni. A teknikás egyenesek azok jól mennek a kanyarsebességen még van mit csiszolni. És egy picit nehézkes is.
Kezdett felszáradni, isteneset pörrentettem.Picit még döntögetni is lehetett a száraz részeken,persze csak óvatosan.
Egy-két mazsola úrvezetőt szépen kikerültem,nyilván nem voltak tisztában a tapadási viszonyokkal.
Tényleg abszurd és aránytalanok az árak. Pl. az én esetemben:
Nézzétek meg alig van 1-2 F3-as, azok is inkább 96-osak, 500E környékén. Akkor én milyen horror összegér raknám ki az enyémet ami tényleg vatta zsír állapotban van, vadonat új gumikkal, lánccal, olaj,szűrők, blablabla, és ráadásul 97-es? Na hagyjuk már.... Én szerecsére jó áron vettem, nyáron.
Akkor van mihez hasonlítani. Én 2-t néztem a 2.-at megvettem. Ez volt az ami csak a képesmotoron volt fent. A pirossal ugyanez a helyzet.
Miért gondolkozol a cserén? Nem használod ki a Fazert? Szerintem nem járnál rosszul a CBR-rel. Mondjuk ahogy látom túrázgatsz inkább ahhoz előnyösebb a sima F.
Ez már a 2. amit nézek. Az első egy Győri gép volt. Ütött kopott. A motorjában is csörgött valami nem olyan szépen vinnyogott mint a Hondák! Csak nehogy nagyon megtetsszen még a végén lecserélem a csatalovam.
Örülök neki. Nagyon szívesen. Aztán nehogy beleugorj. Nem muszáj az elsőt megvenni. Remélem jó állapotú lesz a paripa képek alapján annak tűnik. Ne füstöljön,ne zörögjön. Ez Honda. Szép susogós hangjának kell lennie pláne ennyi km-rel. Ez 1 ilyen blokknak szinte semmi.
Rendben. Szívesen. Azért vannak most elszállva az árak mert kevés a kínálat. Figyeld meg ahogy jön a január február egyre nagyobb lesz a választék jobb árakon.
Nem nekem lenna a motor hanem az asszonynak. Ahogy nézegetem egy picit el vannak szállva az árak ahhoz képest hogy milyen állapotban vannak a gépek és hogy hány évesek..
Egyébként a képesmotoron nézed a hirdetéseket? Sokáig én csak a használtautón néztem a mocikat. Egyszer megnéztem a képesmotoron ott találtam meg ezt ami most nekem van. Nem volt fent használtautón.
Bő 2 éve nézem folyamatosan a hirdetéseket. Most 50 pár db van fent. Szokott 70 80 találat is lenni ha árat ilyesmit leszűkítem. Most 1 kis pangás van 1 hónapja kb 70 db volt a javát elvitték. Hidd el január végefelé max februárban vagy még hamarabb lesz jobb ennyiért legalábbis szerintem. Talán érdemes kivárni úgy sincs jó idő hogy egyből használni akarnád. Ez a motor egyébként már kicsit régebb óta fent van szerintem meg lesz még. De egyébként hátha a debreceni kollega tud a motorról valamit.
Érdeklődnék, hogy valakinek van-e a tankra szerelhető kapaszkodója? Ha van vélemény, tapasztalat?