Kezd egy kicsit idegesíteni amit csinálsz.
nem azért jövünk ide, hogy a hírdetèseidet olvassuk. 1még elmegy de egymás után három már zavaró.
javaslom a képesmotort.
Úgy volt, hogy sógorral elgurulunk egy kört(a hondával meg a suzukival), de mindketten későn értünk haza a karácsonyi ebédekről :)
Utána még megpróbáltam beröffenteni a suzukit, de az egy mocskosul hisztis gép. Tegnap sikerült még beindítani egy kis könyörgés meg gyertyapucolás után, meg ma is megpróbáltam délelőtt és ment pöccre. Aztán utána kétszer ráindítóztam, de túl röviden. Össze is köpte a gyertyát, meg is szívta magát, többet nem indult Ikerszikrás szörnyszülött.
A hondába még bele se raktam az aksit, de az az érzésem,h az pöccre indulna. Szerintem holnap megpróbálkozunk egy betolással a suzukinál...
A honda karbijából kijárattam már a naftát, de az nem elektromos pumpás. Van valami trükkje, hogy hogy indítsam, mielőtt beköptetem, meg megszívatom? :D
Értem nekem most adtak tegnap egy tippet hogy az index betétre hogy bővítsem ki a lyukat ami rajta van mert az index gumija takarni fogja,lehet kipróbálom.
Gyujtásra leveszi-visszakapcsolja az áramot a csatlakozóról.Nem marad véletlen rajta.Vizbiztosak de nem annyira.És nem tud valaki szándékosan belepiszkálni.Satöbbi.
Az tuti, hogy mennék egy kört. Én ideiglenesen kivonattam, de egy kis karikától ez nem tart vissza
Ha száraz az út és süt a nap még ha nincs + fok akkor is megszoktam járatni januárban a vasat. Ez a motornak is jó, de nekem meg még jobban esik
Nekem kis indexek vannak a mocimon. Nekem nincs ilyen nagy takaró rajta,hanem a 2 kis lyuk közül az 1-ik minden indexnél be van dugózva 1 kis gumi vagy műanyag cuccal.
Én tutira visszaülnék mennék vele 1 karikát ha ez a +10 fok körüli hőmérséklet száraz úttal párosul. Ezért is nem vonattam ki ideiglenesen a forgalomból hogy ha jó idő van egyből mehessek.
Egy relé a dudára ez legyen a kapcsolószál.Esetleg valamelyik világításra,helyzetjelzőre gyakorlatilag tökmindegy.A relét autósbolban kepod meg.
Ezután a fő szál mehet az akksira egy biztosíték közbeiktatásával.
A szivagyujtó elhelyezése fakultatív.Mehet idomba előre vagy a kormányra esetleg lengővel az ülés alá.
Sziasztok ! Valaki le tudná nekem írni pár mondtatban, hogy kössek be egy 12voltos aljzatot? Akksira kötés meg biztosíték köbeiktatására gondolok ? Van valami amire figyelni kell?
Mi a baj GSR-rel? Én 180 cm vagyok semmi gond. Egyedül amit valaki már leírt előttem hogy ha utast viszek a tankon támaszkodik akkor meg kell görnyedni.
Kezd egy kicsit idegesíteni amit csinálsz.
nem azért jövünk ide, hogy a hírdetèseidet olvassuk. 1még elmegy de egymás után három már zavaró.
javaslom a képesmotort.
Mit találtam.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Ma láttam egy 900as cbr-t. Túrázgatott
plusz vezetékbe raksz egy 5A-os biztosítékot.
Meg raksz bele egy mini kapcsolót aztán ennyi.
500Ft
Jövőre tudom meg az új árakat.
Pohi-nak már vittem egyszer. De ő most nagyon eltűnt innen
Utána még megpróbáltam beröffenteni a suzukit, de az egy mocskosul hisztis gép. Tegnap sikerült még beindítani egy kis könyörgés meg gyertyapucolás után, meg ma is megpróbáltam délelőtt és ment pöccre. Aztán utána kétszer ráindítóztam, de túl röviden. Össze is köpte a gyertyát, meg is szívta magát, többet nem indult Ikerszikrás szörnyszülött.
A hondába még bele se raktam az aksit, de az az érzésem,h az pöccre indulna. Szerintem holnap megpróbálkozunk egy betolással a suzukinál...
A honda karbijából kijárattam már a naftát, de az nem elektromos pumpás. Van valami trükkje, hogy hogy indítsam, mielőtt beköptetem, meg megszívatom? :D
M
Ha száraz az út és süt a nap még ha nincs + fok akkor is megszoktam járatni januárban a vasat. Ez a motornak is jó, de nekem meg még jobban esik
Nekem kis indexek vannak a mocimon. Nekem nincs ilyen nagy takaró rajta,hanem a 2 kis lyuk közül az 1-ik minden indexnél be van dugózva 1 kis gumi vagy műanyag cuccal.
Először is boldog karácsonyt mindenkinek :)
Másodszor pedig ti visszaülnétek 13 fokban a motorra, ha csak egy délutánra is? :D
Márió
Ezután a fő szál mehet az akksira egy biztosíték közbeiktatásával.
A szivagyujtó elhelyezése fakultatív.Mehet idomba előre vagy a kormányra esetleg lengővel az ülés alá.
Köszi .
Na meg persze minél rövidebb telet
Mi a baj GSR-rel? Én 180 cm vagyok semmi gond. Egyedül amit valaki már leírt előttem hogy ha utast viszek a tankon támaszkodik akkor meg kell görnyedni.