Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellemes karacsonyi unnepeket kivanok minden kedves kolleganak enis,es mielobbi tavaszt
Minden kedves motoros kollégának boldog karácsonyt és kellemes pihenést kívánok !
Ezt játszd le fejben,mert ez így nem jó

http://www.google.hu/imgres?im...
nincs az alátétedről kép?
954-be raktuk
lehet minimális alakítás kellett rajta,már nem emlékszem
és csak 3000 forint volt
pl ha állok egy kereszteződésben és mondjuk kis ívben jobbra akarok kanyarodni a szembe levő meg ugyan csak jobbra és nem látja az indexem és rám kanyarodik
és miért fontos hogy elölről lássák?
De hát annak ilyen a formálya mint a cbr fejidom index helye?
konkrétan Opel Corsa B oldalsó index,ami az első sárvédőben van
Ilyenre gondolsz?
olyan nagyon nem lapul
Az ami úgy rá lapul az idomra?Ha az olyat láttam,de azt szemből meg látják ha működik?
"B" Corsa oldalindexet próbáltad már?
Ismerős, szerelő először fordítva rakta fel emiatt, aztán vágott rá fekete műanyagból egy alátétet ehelyett, így került fel a pici index
De egy ismerősömnek pl ez ilyen van fnt hogy lehet,vagy lehet más márkán máshogy lehet fel rakva,nekem alapból nincsenek meg a gyári indexek.
Igen! Én is így jártam, ezért maradtak a gyári indexek.
Kinek van kis indexe a motorján,én most vettem egy index betétet kis indexhez hogy takarja a fejidomon az eredeti helyét,de ahogy oda raktam az index helyére a forma tökéletesen stimmel,de az az egy lyuk ami van az index betéten pont a fejidom index helyének két lyuka közzé esik vagyis nem tudom felszerelni az indexet,valaki találkozott már hasonló problémával?
Hali!

Én is néztem, de olyan ronda, hogy nem bírnék rá felülni

Kérd el az alvázszámot és a Hondához bebattyogva elvben le tudod a színt kérdezni, én még nem csináltam, de ennél a motornál megtenném.

Kurva jó áron van, de valami iszonyat ronda szegény.
Nekem az van hátul sinter. Kb. 3 éve, és ahogy látom még 3 évig legalább. Előre nem raknék,sok rosszat hallottam róla, mondjuk jót is, de valahogy a rossz jobban megmaradt bennem.
Konkrétan elfogyott illetve elkopott...
Ferodo fékbetétet használ valaki?
leugrott a talpa ?
ügyesek, bár nekem azok a pályák jobban tetszenek amikor van földes szakasz meg lebetonozott ugrató, mandítner. Az nehezebbnek tűnik
Jahh ne is mond... még ősszel lementünk az Euro ringre én a Hondával barátom egy sxv 450 full szupermotóval. Mivel cserélgettük a pályán a motort így most rendelhettem meg a SIDI vertigo csizmámhoz a komplett talpat mert elfogyott... igazi fasz voltam h nem vittem sm csizmát...
Én is 183 vagyok ( az IQ-m is annyi.. ) és kényelmes. Csak akkor örülnék annak ha alacsonyabb lennék, mikor a zasszony a tankon támaszkodik, és nagyon görnyedni kell.