pl ha állok egy kereszteződésben és mondjuk kis ívben jobbra akarok kanyarodni a szembe levő meg ugyan csak jobbra és nem látja az indexem és rám kanyarodik
Kinek van kis indexe a motorján,én most vettem egy index betétet kis indexhez hogy takarja a fejidomon az eredeti helyét,de ahogy oda raktam az index helyére a forma tökéletesen stimmel,de az az egy lyuk ami van az index betéten pont a fejidom index helyének két lyuka közzé esik vagyis nem tudom felszerelni az indexet,valaki találkozott már hasonló problémával?
Nekem az van hátul sinter. Kb. 3 éve, és ahogy látom még 3 évig legalább. Előre nem raknék,sok rosszat hallottam róla, mondjuk jót is, de valahogy a rossz jobban megmaradt bennem.
Jahh ne is mond... még ősszel lementünk az Euro ringre én a Hondával barátom egy sxv 450 full szupermotóval. Mivel cserélgettük a pályán a motort így most rendelhettem meg a SIDI vertigo csizmámhoz a komplett talpat mert elfogyott... igazi fasz voltam h nem vittem sm csizmát...
Én is 183 vagyok ( az IQ-m is annyi.. ) és kényelmes. Csak akkor örülnék annak ha alacsonyabb lennék, mikor a zasszony a tankon támaszkodik, és nagyon görnyedni kell.
http://www.google.hu/imgres?im...
lehet minimális alakítás kellett rajta,már nem emlékszem
és csak 3000 forint volt
Én is néztem, de olyan ronda, hogy nem bírnék rá felülni
Kérd el az alvázszámot és a Hondához bebattyogva elvben le tudod a színt kérdezni, én még nem csináltam, de ennél a motornál megtenném.
Kurva jó áron van, de valami iszonyat ronda szegény.