Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajjaj, félreértés történt, a képen nem én vagyok, hanem a Kakucsringes oktató
.
De megpróbálhatjuk.
majd mutasd meg
Rendben,szívesen. Bár nem vagyok oktató,és van olyan is akitől én is tanulhatok, de azt el tudom mondani, hogy nekem hogyan ment először.

Aztán letenni már neked kell.

Az a jó Kakucsban,hogy aki ott jól megy,az utcán is sokkal-sokkal biztonságosabban fog motorozni,mindamellett gyorsul is.

Utcán egyébként soha nem szabad 100%-on menni. Én Kakucson magamhoz képest olyan 90-95%-on megyek, utcán 60-70!
Látom neked a koptató nem csak dísznek van.az én térdem nagyon messze van a földtől. de majd elmondod, hogy kell.
225 km tényleg nem olyan sok. Nalim8 tól tényleg tanulhattok, ő az egyik ki úgy kikerült mint a pocsolyát, pedig én is jópár km-t eltöltöttem két keréken. Igaz én a túl biztonságra törekvő korosztályhoz tartozom, meg nem akarom agépet újraidomozni!
Tomtatto,Kakucsring.

No comment...
Oké jegyzem! Kormánycsapágyat is tudnál szerezni és mennyi pénzért?
Mingyá' seggberúglak!

Szerinted nekem nincs messze Hévízről? Gyakorlatilag minden alkalom felér egy 500 km-es túrával.

Tavasszal jössz és kész. Már beírtalak a biztos résztvevők közé Lánglovaggal meg Whiskymannal együtt.

Aki igényli ott elmondom/megmutatom hogy én mit és hogyan tanultam a pályamotorozás-oktatáson a la Tomtatto úrtól.
(bár tőle nyilván hitelesebb lenne a dolog, de többe is kerül
Berik jó cucc nekem is bejött.
Ha esetleg újra kell akkor nálam olcsóbb :-)
amúgy én ettől félek.

túlzott magabiztosságot, biztonságérzetet ad.

kvázi úgy érzed, hogy halhatatlan vagy :-)

csalóka lehet
Már 2 éve vettem utóljára, úgy emlékszem 5000 körül volt akkor a tisztító és az olajozó szett.
szettben: ( 2 első, 1 hátsó ) még kedvezményt is adok.

Aki ilyenen töri a fejét szóljon
véletlen én is foglalkozok AP racing fékbetétekkel.

334 SF 7800Ft / pár nálam.

posta előre utalás esetén 850Ft
utánvéttel 1200Ft

mostmár mind1 :-)
huuuu 20.270 FT volt a 2 pár postaköltséggel együtt de már nem tudom pontosan mennyi volt a posta azt hiszem ilyen 1000-1500!
Amúgy nagyvas.hu -ról rendeltem !
Tök érdekes vagyis nem is értem valaki elmagyarázhatná hogy a régi betéteken sokkal de sokkal több a ferodo réteg , viszont ennél az AP racing sinternél meg eleve az újnál fele akkora.........
Csak a jószerencse és a ruha lesz a védelem.
Későn kezdtem,óvatos voltam.
Teszteltem a ruhát. Nagy firka nem volt de az első pár igazi kanyar trauma volt a javából.És erre nem készít fel a honda tréning.
Annyi segít ha jó társaságban figyeled a többieket.Nem próbálod meg követni csak figyeled őket mikor és hol fékeznek,és szép lassan rájössz mi merre hány lépés.
Én azért eltennék egy kisebb pénzmagot a sok idomra.
Ne legyen igazam.
A csizmát hiba volt megvenni.. én se véletlen próbálok megszabadulni az enyémtől. Jól néz ki, kb ez az összes jó tulajdonsága, meg hogy magas szárú
Remélem tényleg jedi leszek benne és tudom majd uralni a CBR erőt:)
Ez a ruha jedi-vé tesz és a falon is tudsz állni?
Lemaradt a kép:
Én is a superzone-ban öltöztem fel.
Berik 2részes ruha(piros-fekete) nagyon bejött.
Szerintetek jó az összeállítás?
szép gép.

elfogadnám :-)

Látszik, hogy van gazdája.
mennyiért vetted a fékbetéteket?
ilyen egybe részest nem akartam.
nem komfortos a hétköznapokban.

Legalább is akit ismerek és ilyen van neki azok szenvednek ha bemegyünk inni valamit vagy megállunk császkálni.
Alig bírják leszedni derékig :-)
Sziasztok!
Végre elkészültem az elejével is csekkoljátok!

http://www.sportmotor.hu/motor...