225 km tényleg nem olyan sok. Nalim8 tól tényleg tanulhattok, ő az egyik ki úgy kikerült mint a pocsolyát, pedig én is jópár km-t eltöltöttem két keréken. Igaz én a túl biztonságra törekvő korosztályhoz tartozom, meg nem akarom agépet újraidomozni!
Szerinted nekem nincs messze Hévízről? Gyakorlatilag minden alkalom felér egy 500 km-es túrával.
Tavasszal jössz és kész. Már beírtalak a biztos résztvevők közé Lánglovaggal meg Whiskymannal együtt.
Aki igényli ott elmondom/megmutatom hogy én mit és hogyan tanultam a pályamotorozás-oktatáson a la Tomtatto úrtól.
(bár tőle nyilván hitelesebb lenne a dolog, de többe is kerül
huuuu 20.270 FT volt a 2 pár postaköltséggel együtt de már nem tudom pontosan mennyi volt a posta azt hiszem ilyen 1000-1500!
Amúgy nagyvas.hu -ról rendeltem !
Tök érdekes vagyis nem is értem valaki elmagyarázhatná hogy a régi betéteken sokkal de sokkal több a ferodo réteg , viszont ennél az AP racing sinternél meg eleve az újnál fele akkora.........
Csak a jószerencse és a ruha lesz a védelem.
Későn kezdtem,óvatos voltam.
Teszteltem a ruhát. Nagy firka nem volt de az első pár igazi kanyar trauma volt a javából.És erre nem készít fel a honda tréning.
Annyi segít ha jó társaságban figyeled a többieket.Nem próbálod meg követni csak figyeled őket mikor és hol fékeznek,és szép lassan rájössz mi merre hány lépés.
Én azért eltennék egy kisebb pénzmagot a sok idomra.
Ne legyen igazam.
.
De megpróbálhatjuk.