Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kapsz hozzá magyar (vagy angol) nyelvű manual-t, akkor azt egy másolás erejéig kölcsönkérném.
Köszi! Igen, de ez ugyanaz a gép, mint a tricolor, csak utángyártott idommal átöltöztettem (azóta már meg is "szolgálta" a játszós ruhát sajnos/szerencsére).

Biztos jó lesz az a gumi. Azért ne a gyári 2.9-et tedd majd bele (de én semmibe nem azt tenném, de az én vagyok)
Én vasárnap reggel ébredtem arra, hogy motorozni szeretnék, álmomban motoroztam és nagyon jókedvűen ébredtem! Kedden megvettem a ruhát/bukót stb. Ma meg ez... Nem is tudom mikor éreztem utoljara ilyet:)
Na akkor tudod nálam mi zajlik le, (lekopogom) eddig nagy szerencsém van!

Amúgy a gumi használt pályagumi, jó szemed van, nekem idén pont jó lesz! Használtan vette, a típusát sajna nem néztem meg. Asszem Michelin valami race... talán. Rossz időben nem akarok menni majd a géppel, jó időben meg fasza lesz a tapadás:)

Állatok a képeid! A mostani géped a Rapsolos?
Elhiszem, hogy várod. Neked most minden nap januárig egy örökké valóság lesz ! Az tuti.
Én legalábbis így voltam, én is megnéztem, foglaló oké, gyere majd 1 hét múlva lesz friss vizsga meg sitiritti. Az az 1 hét. pffffffffff.
Azért, ha ezzel a hátsó gumival ő túrázott a szlovák szerpentineken, akkor nem szarral gurigázik. ;)
De ez nem kritika. Nagyon szépnek tűnik a gép így képről.

Látok néhány párhuzamot a motorvásárlásaink közt.
- első gépemet (VFR) úgy vettem, hogy 30 évig eszembe sem jutott, hogy az életben nagymotorom lesz, majd onnantól, hogy eszembe jutott 3 héten belül meg is volt.
Szintén nó jogsi, így ki sem próbáltam, egy haverom próbálta, és hozta haza
- a Fireblade-et télen vettem, a garázsban volt eltorlaszolva egy adag szállítmány mögött (fuvaros tulaj). Csak annyira szabadítottuk ki, hogy alaposan körbenézzük, de ki sem próbáltuk. Éppen annyira patika volt, amennyire ez egy 6,5 éves géptől ez elvárható, így (meg a tulajt, a körülményeket, stb.) látva nyugodt szívvel vettem meg.

Szlovákiában szoktak túrázni a családdal. Magyar szalonban vett motor.

Majd kiugrom a bőrömből!
a manual szerint ott lesz
szia,nekem az f2-esen a fejidom mogott talalhato,a lampa kornyeken.Szerintem a tiednek is ott kell lennie
Sziasztok az összel lecseréltem a Kawám egy 2002es CBR600FS re ès a vegetálási időszakban pofozgatom, Ledes hátsó lámpa, indexek stb.. A kérdésem az lenne hogy hol találom az index reléjét mert màr több helyen megnéztem de vakon vagyok . A fejidom mögött még nem néztem talán ott lesz?
Gratula a mocihoz,szep darab
amúgy volt vele külföldön, hogy ott figyel a matrica a plexin ? Vagy külföldről hozta?
Abszolut nincs elkopva a lánc meg a lánckerék, a fogak nem voltak hegyesek! Ez a tulaj látszik hogy törődik a vassal. Még az akksi is az mondja eredeti, legalábbis neki még nem is kellett cserélnie. Kuplungnak, vezérműláncnak semmi hangja, a LeoVince dob viszont állatul szól!
Gratulálok sok szerencsét a mocihoz.
...és még pont az állítható futóműves fajtából
lánc milyen volt? Lánckerék?
Mobillal sajnos nem egyszerű képet csatolni, remélem 1 még megy:)

Köszi srácok, örülök hogy nemsokára valós klubtag lehetek!
nem jött át a link :-(
Ilyen tuljat nagyon ritka találni, végig Honda szakszerelővel szervizeltette 6000 km-enként...
További képek:

Remélem, minden jól megy a továbbiakban is, és jövőre sok-sok boldog km-t teszel meg vele!
Gratula! Üdv a klubban !
Na most voltam megnézni a tegnap említett motort...

A gép nagyon egyben van! A tulaj is! A tankon van egy kis benyomódás, gondolom a ranktaska okozta, de amúgy hibátlan! Fűtött garázsban tárolta a többi motorja mellett.
Hideg volt a motor amikor odaértem (direkt nem hívtam föl reggel, kíváncsi voltam megpróbálkozik-e egy melegitett motorral, de NEM!) Gyönyörűen jár a motor, a vezerműláncot sem lehet hallani! Plusz extraként markolatfűtést is szereltetett bele, esési, dőlési nyomok nincsenek! Csak túrázni jártak a családdal (5 motorjuk van, a fickónak pl egy Goldwingja is), túraplexi van rajta de megvan az eredeti is.
Tényleg azert festette át a felniket meg az első sárvédőt mert neki így jobban tetszett. Megadja majd a fényezője telószámát, jutányosan visstafesti feketére az első sárvédőt feketére, (először pirosra festtette majd ezüstre) nekem úgy jobban tetszene
Szóval mindent lecsekkoltam motoros haverral, nekem ez a vas kell! Próbakörre nem adta oda havernak sem (érthető), de ment előttünk jópár kört, ÁLLAT! Ja még a gyári szerszámkészlet is megvan az ülés alatt:)
A tulaj itt akarja hagyni az országot, eladja a motorjait, kocsiját, házát...
Szóval kezet ráztunk, holnap viszem a foglalót, január elején meg is kötjük az üzletet!
Yeeeee!
Akkor nem csak en vegzek allandoan ules probakat Problema megoldasa vegett,ajanlom WSBK Generations Pc jatekot....csoppet eltereli a figyelmet az ido mulasarol
Én is nehezen. De nem megyek le mert csak még rosszabb lenne. De néha azért meg szoktam nézni ponyvát felhúzom stb.
nagyon nehezen, meg úgy, hogy minden nap lemegyek a garázsba nézegetni, pucolgatni, simogatni...
Aaaa emberek,ti hogy birjatok ezt a vegetalast joooo idot akarooooooook