Itt ajánlott valaki 20ezernyi kupont. Ki is néztem ott ruhát, amit linkeltem is.
Viszont a kapcsolatot nem vette fel velem.
Így maradt a shox.
utcsó darab volt ebben a méretben. Azért volt viszonylag olcsó.
meg volt ennek az új modellje talán de az 120volt.
fel is próbáltam de mondom ez túl sok.
Épp most írtam tesztet a race ruhámról... IXON Zenith race leather
Én már párszol teszteltem és kiválóra vizsgázott pedig volt olyan amikor a lábam magammal együtt a motor alatt és csúszda rendesen. A csizmámról szó szerint elfogyott a csat (alu) de a ruha bírta.
Ilyen:
Ja hogy ilyen azért kellett ekkora méret. Nekem ugyan ez van csak a start változat számozása hasonló lehet. Én meg vagyok vele elégedve eddig bár nem teszteltem a védelmét de nem is akarom. Ja az enyém 2XL-es pedig csak 82 kg vagyok meg kb 180 cm magas.
Ha megteheted mindenképpen menj ilyen képzésre. Csodát nem tesz, de azoknak, akik felnőtt fejjel kezdik, nagyon nem árt (másoknak sem valójában). Aztán még mindig lehet (sőt kell) gyakorolni parkolóban.
Megerősítem. Idén sajnos tesztelhettem. Euroring, célegyenes utáni jobb-balba túl gyorsan, rossz íven (előzés előtte), már a jobbos is szar volt, esély sem lett volna, úgyhogy ki a macska alomba, az rögtön kirántotta alólam a gépet, én meg henteregtem benne. A csizmámban (amúgy igen passzentos), de még az aláöltözőm alatt is apró kavicsok voltak. Szóval henteregtem benne egy "jót". De a 2 részes Shox-os rettenet nem jött szét.
Jó, persze lehet jóval nagyobbat is esni, de amúgy sem érdemes
ez csak egy szám. Nem jelent semmit.
a harcos természet sokkal fontosabb :-)
csak azért néztem ekkorát, hogy a bicepszem elférjen akkor is ha behajlítom a kezem. Nehogy szétrepedjen az anyag
viccet félretéve középsuliba 80kg voltam 120kg 2x ki tudtam nyomni fekve ( szerintem jónak számít ) nyertem is vele a suliba.
azóta meg irodai munka meg az, hogy geci lusta vagyok meghozta az eredményt. most 110kg vagyok.
Szóval a 3xl-es kabát már passzentos eléggé. Viszont a gatyából jó lett volna talá egyel kisebb is.
Viszont a mostani kordura kabáton is 3xl-es és termó béléssel is egész kényelmes. Szóvak szerintem nem egységes a méretezés.
Én tegnap motoroztam bent a városban de gyorsan haza jöttem, mert a szokásos idióta mennyiség többszöröse volt az utcákon... a körúton hajszál választott el egy kesztyű karbon teszteléstől a balfasz bal arcfelületén..
Vettem egy 15 lánckereket valamikor rárakom had szaladjon mint a szélvész, bár egy 2est tegnap is mentem a Soroksárin... jól esett
én ruhámon van belsőzseb de sosem használom, hasitasi, ha pl olyan kedvem van akkor berakom a csomagtartóba és ennyi :). Szerintem ezeknek a 2 részes ruháknak van olyan erős cipzárjuk hogy nem szakad el, ha az szakad akkor már teis :)
Hát igen, a motorosoknak mindig hosszú a tél. Tavasszal szerintem megint megyünk páran Kakucs ringre, csatlakozhatsz. Nagyon jó tanuló pálya, kicsi a tempó de még is nagyon sokat lehet tanulni. Segítünk mindenben (igaz még nekem is van mit tanulnom ennyi év motorozás után is) A fiatalabb srácok úgy kikerülnek mint a pocsolyát
Sajnos igen, rohadt drága:( De az elsőt ajándekba kapom névnapomra:)
Marci25 és a többiek is: tavasszal számítok a segítségetekre:) Előre is köszönöm! Letettem a foglalót a vasért, 2 hét és az enyém is lesz:D
Basszus de hosszú lesz ez a tél...
Itt ajánlott valaki 20ezernyi kupont. Ki is néztem ott ruhát, amit linkeltem is.
Viszont a kapcsolatot nem vette fel velem.
Így maradt a shox.
utcsó darab volt ebben a méretben. Azért volt viszonylag olcsó.
meg volt ennek az új modellje talán de az 120volt.
fel is próbáltam de mondom ez túl sok.