Köszi, micel ma max belecsapunk egymás kezébe de az üzletet még nem kötjük meg, az említett segítség még biztos jol fog jönni!
Az óralapot és a végállás-ütközőket hozzá írtam a checklistához:)
Igazad van, sok 2001 körülit látno 21000km-rel, ezen hihetőbb a 46000.
Már csak 2 óra...
Sajnos későn láttam, hogy ennyire aktivizáltad magad. Ugyanazt az embert javasoltam volna, akit Bp-en karbantartásra/szervizelésre is javasolni tudok. Kozma Tomi a Soroksári úti Yamaha World-ből (ne tévesszen meg a hangvilla, ő vérbeli Hondás. A fél VFR klub oda hordja a gépét, én is a Fireblade-et is meg a b.nőm F4i-jét). De gondolom, ez már nem nagy segítség most.
A haver, aki a 600-asokat jött nézni velünk anno ilyeneket nézett, hogy óralap (preciziósan egyenes vaslap) ne billegjen a teló szárakon (i.e. az első futómű ne legyen görbe), a kormánynak van két oldalon a vázon kialakítva végállás ütköző. Ha nagyot kap a gép, akkor azokon látszik.
Ezeknek a blokkoknak szép "villanymotor" hangja van, ne kopogjon, csattogjon. A láncfeszítő állítólag először úgy szólal meg, hogy 3-e környékén tartod üresben a fordulatot, és ott berezeg.
Minden fokozatot akadás mentesen vegyen, ne dobja ki sem gázadásra, sem gázelvételre.
Sztem a 46e km akár valós is lehet. Halálom a 8-9 éves motorokban a 21e km. Biztos van olyan is, de....
Minden tanácsot megfogadok, már csináltam is egy checklistát!
Ma még biztos nem hozom el, januárra fog tolódni. A motoron van hitel, szerintem csak januárban lehet elintézni. Állapotfelmérésre sem kaptam már idénre időpontot. Na meg a jogsi is csak tavasszal lesz meg:)
2-re megyek, sajnos csak egy motoros haver tud eljönni, nem találtam szerelőt:(
2004 májustól vagyunk tagjai az Európai Únióbak. Azóta van úniós, nem? Ez 5. havi. De jó meglátás, nem tudom még mikor lett forgalomba helyezve. Majd erre is rákerdezek.
Tudom hogy sok pénz, ezért is keresek segítséget:) És még egyszer, nagyon köszönöm hogy ilyen dolgokat észrevesztek és válaszoltok!
Hatesz! nem akarunk mi elbizonytalanítani csak 830E forint ( legalább is nekem) qrva nagy suska ! Szart ne vegyél! Mert én pl megvettem a 97-es CBR -emet négyszáé' és nem számított annyira, mos kb ötszá'-ban van de TIP-TOP !
Első tulaj a Honda szalon egyik dolgozója (szerelője?) volt, onnan vette a mostani tulaj úgy 3 éve. Majd személyesen kiserült, így korrektnek tűnt a fickó.
Az óralapot és a végállás-ütközőket hozzá írtam a checklistához:)
Igazad van, sok 2001 körülit látno 21000km-rel, ezen hihetőbb a 46000.
Már csak 2 óra...
Utána jövök beszámolni!