Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár lehet, hogy ismét hülyeséget írok, de pl. a lámpákban is elvileg benne van a honda felirat vagy logo, ha eredeti, nekem legalábbis az f3-ban benne van
Érdekesség képen.

van olyan kép ahol másik gumi van rajta :-)

Lánckereket nézed akkor a tompa hegy a jó, nem a hegyes!
második tulajdonostól
Nem biztos hogy sérülés miatt lett cserélve az első sárvédő,hanem csak a hátsó faridom meg az idom szürkéjét akarta előre is,annyira nem is néz ki rosszul,és szerintem a piros felni sem rossz,szerintem nem igazán lehet gondja a gépnek,de igen azért át kell nézni,így elsőre fajintos gépnek tűnik.Meg ahogy nézem talán első gazdás lehet a leírásból ítélve,na meg még a gyári dob is meg van,ritka.
SziA ! Én általában paranoiás vagyok ilyen téren, de ahol már nem a gyári -stock, cuccok vannak na ott már nekem alapbl elmegy a kedvem, a kereskedőktől meg irtózom... Nézd végig a burkolaton és máshol is a csavarokat, legyenek lehetőleg egyformák, lehet látni kb hányszor lett szétszedve, illesztéseket nézd meg, meg pl markolat illetve lábtartó gumi ( tudom fillérekért lehet cserélni de hátha) mennyire kopott... Burkolt mociról van szó, kényes...
lehet, hogy tévedek több dolgoban de :
1. bury-nek van igaza a töréssel kapcsolatban, bár megjegyzem inkább ne legyen igaza. nézegettem a google-n a képeket erről a színkombiról és ott fekete az első sárvédő. mind1

2. Ha megnézed a láncot mivel HD kép rá tudsz zoomolni a 4. képen bár lehet rosszul látom de sztem az a lánc / láncszett már cserés, egy két szem mintha kacsán állna . Azt sztem feltétlen nézd meg mert az is egy 30-40 E. HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! Az erő legyen Veled !
Helló! Képek alapján jónak tűnik, elejét nézd meg, ahogy írták előttem is, a vez.lánc legtöbbször 5500-as ford-nál szokott hallatszani, ha csereérett a feszítő, telószárat nézd meg, nem olajos-e, szimmering miatt, meg kopó alkatrészek milyenek, alku miatt (betétek, lánc, lánckerekek, tárcsán nem lehet váll ennyi km-nél,)
Kereskedés hirdeti de a tulajjal beszéltem. Azt mondja nem volt sérülve a motor. Csak egyedül nem tudom nagyon mit hol nézzek.
A piros felnifestét mondjuk nem értem de nem rossz:)
most látom, hogy egy honda kereskedés hirdeti.

Ebben a szituban lehazudják a csillagokat is :-)

Persze kompressziómérést ha tudnak akkor abban nem tud hazudni.

Csak tudni kell a gyári értéket.
Aki úgy gondolja az engem is:
jelölhet: link
Lájkolhat: link

Már én is mennék a z-vel

Ma 5. nyélen mentem mikor megcsapott a sebesség szele. Amikor hazaértem ráültem brümmögni :-)
Az átfestettem, mert így jobban tetszik az olyan mint a lányoknál a " nem szopok" mondtad

Megtört és unta a keresgélést és vett egy ilyet mert jó lesz ez.

váz nyak vagy villanyak? nézd meg nincs-e sérülés, gyűrődés.
űrtechnikához mi se értünk :-)

honda szervizt javaslom.

Méress kompressziót. 3000Ft / kb. Ne ezen spórolj. Főleg ha életed első motorja.
Köszönöm:)
Eszembe jutott, hogy reggel majd felhívom a fickót hogy szeretném ha hideg lenne a motor ha megyek.

Amúgy ő lenne az:
m.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-6367845

Vélemé
nyetek?

Tudom a felni meg az első sárvédő át van fújva, azt mondta a tulaj, hogy azért fújatta át, mert neki íg jobban tetszik. A felni még oké, de szerintem a sarvédőt majd levserélem egy pirosra vagy feketére...
Amúgy ahogy néztem elég ritka ez a színkombináció, nekem bejön. Jól negy majd a piros-fekete ruhámhoz
Szóval ez jó választás lehet?
Esetleg ismeri valaki?
Srácok, segítségre lenne szükségem!
Tudnátok ajánlani valakit, aki holnap délután el tudna jönni megnézni a 18. kerületben egy 2094-es CBR 500 F4-et? Egy régóta motoros haverom eljön (én nem ertek meg hozzá) és jó lenne egy szakértő is. Vagy vigyem be ott a Honda Szallenbeckbe átnézetni?
Életem első motorja lesz, jó lenne ha nem nyúlnék mellé...
" Én nem rakom el, mert nem uborka.
Tetszik a stílus, nem csalódtam
Ha kisüt a nap és tiszta az út én is szoktam kerülni januárban, a mínuszok nem zavarnak a gépnek meg jó egy kis járatás.
Ez tetszik, látszik, hogy foglalkozol vele, nekem közel nincs ennyi energiám a külalakra.
Adatlapon lesz.
Megvagy bejelöltelek.
Rendben te is tegyél ki linket vagy valamit.
Én is bejelöltelek utólagos engedelmeddel.
Na bejelöllek.

Emberek, aki fönn van facsén,mutassa magát,mégiscsak közvetlenebb a dolog.
Nem dicsekedés képpen, de ha van kedved és/ vagy időd nézd meg a gépemet:

https://www.facebook.com/media...

én is igyekszem rá odafigyelni
Én nem rakom el, mert nem uborka.

Január közepén megyek egy kört, tankolok, lesz benne friss benya, azzal kihúzza tavaszig.
Tényleg, melyik az?
Hogy azért neked is válaszoljunk, ne csak a "téli eltevők" dumáljanak:

48.000-nél amit biztosan cserélni kell: olaj, olajszűrő, légszűrő, gyertyák.

Ha csörög, akkor vezműlánc feszítőt is, plusz egy szelephézag- ellenőrzés sem árt, ha már ott matatnak. 50 ezret simán alkudhatsz.

Ja és lánc-lánckerék, fékbetétek, gumik állapottól függően, de reméljük minden nincs leharcolva.Ha igen, azt ne vedd meg.
Hidd el aki ezt nem csinálja végig a motorral mint amit itt a motul leír de gondos gazdag annak a motorjával sem járnál rosszul,nekem a honda a 4. motorom és eddig még mind tuti volt állapotra és nem csináltam ennyire szöszölősen semmit sem.