Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézem neked azt is egyébként service manulban biztos benne van minden ,valahonna lekell szedni f3 ashoz nekem nagy segítség volt
Nem tudnál nekem még valamit megnézni?A fejidomhoz hogy csatlakozik az airbox csőnek a takaró lemez,neked milyen csavarral van rögzítve a takaró lemez a fejidomhoz,esetleg ha azt is le tudnád fényképezni?
Oké köszönöm előre is
ebből sokat nem látni, majd holnap teszek fel külön róla
Nem tudnál a tiédről majd egy képet ide felrakni nekem?
nem tudom hogy gyári -e az a fekete borítás de 2 lyuk van rajta.
még az f3 asomra raktam ezt már így vettem.
Néztem a tiédről képet,hogy van neked felszerelve látszik az index helye hogy az eredeti két csavaros vagy van valami takaró az eredeti helyén,ott ahol a másik lyuk lenne?
majd meg nézem hasonló gumit nem e lehet valahol venni csak pont olyan méretűt amit arra a kis helyre rá tudnék húzni és úgy jó is lenne
hát ha félsz hogy összekarcolja ,tekerj rá szigetelőszalagot vagy tegyél be egy távtartót, én enyémre még annó fekete kis műanyagcsőből csináltam távtartót,senki nem mondta meg hogy az gyári- e vagy sem.
Vagyis vágjak még abból a gumi anyagból,de így is kilóg alóla a csavar feje,az meg nem fog hozzá érni az idomhoz?
faragd síkba :)
40EFt
Én házilag csináltam tartót.
köszi, tényleg jónak tűnik, megsassantom
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Itt is van. Szerintem ez ennyiért ajándék. Unokatesóm F4-esre Givit használtan vette ennyiért v 20 ért már nem tudom.
Hali

Erre ami az újabb farokidommal készült láttam régebben képesmotoron Givi konzolt volt rajta oldal doboz tartó is. Nem tudom meg van-e még lesd meg. Ha nincs akkor újan is tuti van ha használt van belőle.
A platni meg úgyis dobozfüggő hogy milyen kell.
Sziasztok !

Tudom, hogy már kérdeztem, de nem kaptam még sajnos érdemben választ. CBR 600 F3 -ra szeretnék hátsó dobozt, na meg ha lehet oldalra is , de a hátsó lenne a fő. Hogyan lehet megvalósítani? Lehet kapni tartókonzolt valahol? vagy valakinek esetleg van használtan? természetesen nem a dobozon, hanem a tartókonzolon és a platnin van a hangsúly. Ötlet? Köszi.
Marci .
Szia,mennyit gondoltál a kipuffért?
Egy kis segítség kéne valaki ismeri ezt a fajta ledes indexet,ez volt az üvegszálas fejidomon,az úgy volt kialakítva hogy egy lyuk volt az index csatlakoztatására,és ahogy el néztem úgy rakták fel hogy a tövénél meg vágták kicsit a gumit,ezt lehet cserélni esetleg,mert ha így rakom fel a gyári fejidomra nem fog jól állni hanem ferde lesz.
Van benne egy kicsi cross is és ciberé is csak hogy senki ne kövezzen meg
Hali
K&N gyári tisztító folyadékot és olajat használok.
ez le maradt